Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GáborSzeged

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
José Eduardo dos Santosnak majdnem felment a vérnyomása, amikor előre kifizetett gyógyszere másnapra sem érkezett meg:Bemegy az ember a lakóhelye közeli, elegáns, rózsadombi gyógyszertárba, hogy a szokásos, közepes árfekvésű vérnyomáscsökkentőjét kiváltsa. A főasszisztens…..
GáborSzeged 2011.06.27 16:00:11
GáborSzeged 2011.06.27 16:01:45
GáborSzeged 2011.06.27 17:24:02
@Körticsek:
"Egyébként meg nem anyázni kell rögtön, hanem kinyitni a szádat, és szólni, hogy köszönöm, akkor megnézem más patikában, aztán otthonról felhívsz néhányat a környéken"

Csak 10 magyarból 8 nem ilyen,ezért virágzik a homár is!!!
Előbb értetlenkedünk majd ordibálunk az eladóval stb,mint leülnénk a gép elé,és fórumokat olvasgatva eldönteni hol NE vegyünk ezt azt,hol vágják át húzzák le az embert!
Észrevettem a neten,sok fórumozónak nem elég a más hibájából tanulnia,neki is el kell játszani azt!
Csigafattyú bátor fogyasztó, hiszen rendszeresen szállíttat magának ételt, pedig tudhatná, hogy sok jóra nem számíthat. Optimizmusa becsülendő, hiszen vette a fáradtságot és sorsjobbító szándékkal összeírt 10 dolgot, amivel boldogabbá lehetne tenni a hozzá hasonló…..
GáborSzeged 2011.06.27 17:17:06
@zati: Ennyi!!!
Te dolgod,mit eszel/veszel meg,azért a pénzért amiért dolgozol!
Én vend. dolgoztam,ezért nem rendelek kaját,eszem étteremben.
Külföldön más a helyzet,ott bármikor bármit!!!

Ezért mondom,akinek van 1 kis ideje,az inkább FŐZŐN,akár barátnővel is,jó program!
Ha nem akarsz főzni,mert pl. nyár van,akkor is lehet egyszerűbb ételeket készíteni,ami nem tart sokáig,vagy hideg kaja(szendvics)
Érdekes matematikai anomáliát fedezett fel Bucekpapa a MÁV-nál, amikor 90%-os kedvezményű jegyeket vett a minap. 2. osztályra sikerültEz év június 17-én másodmagammal utaztam Bp. Déli pályaudvarról Balatonmáriafürdőre. Mivel a velem utazó hölgy vak, ezért mindkettőnknek 90%-os…..
G-t jól megszopatta a Vodafone, amikor a hűségéért cserébe egy olyan készüléket ajánlottak neki, ami már akkor sem volt kapható náluk, azóta meg pláne. G. viszont cserébe, miután ő próbált utánatelefonálgatni adolognak, az előfizetés meghosszabbítása helyett az összes…..
Nehéz biznisz az ételbiznisz: egyszer, egyetlenegyszer hibázik az ebédfutár, és azonnal kiábrándulnak belőle, mint Mikola István az orrpiercingből. Veronika például azért szakított az Interfooddal, mert alienmájat hoztak ki neki libamáj helyett. Engem lelkesített volna a dolog, meg…..
Balázs blogjában írta meg kalandját a hévízi Kocsi Csárdával, ahol a tulajdonos letiltotta, hogy ivóvizet szolgáljanak fel a vendégeknek, azért csak hosszas alkudozás után kapott egy pohárral a kért kancsó helyett. Volt már ilyenünk, egyszer beszólással, egyszer hülye…..
A. levelét nem azért posztolom be, mert olyan különleges esetet tárna a Homár olvasói elé. Az üzenet lényege annyiban összefoglalható, hogy a magyar divatüzletekben nem ritka a bunkó eladó. A. stílusa azonban önmagában is élvezetessé varázsolja a rövid füstölgést, a…..
GáborSzeged 2010.02.01 11:18:04
Azért olyan jó, hogy nagy a Tesco és sok van belőle, mert mindig történik valami érdekes. DUEND legutóbb például egy ipari kém békát szúrt ki az egyik akváriumban. A sorozaton kiválóan megfigyelhető, ahogy a béka bennszülöttnek álcázva elvegyül a pontyok között, kiszedi…..
GáborSzeged 2010.01.05 14:24:52
2010-ben legyen vége a magyaros panaszkultúrának! nem kell mindig rinyálni, egészséges libidójú ember a budapesti tömegközlekedés szétesésének is tud örülni, ha akar. És T. akar, mert egy csajjal préselték össze. Egy Boldog Ügyfél meglepő vallomása a 139-es buszról, az év…..
GáborSzeged 2010.01.04 12:42:21
GáborSzeged 2010.01.04 12:43:32
E. végtelenül felháborodott azon, hogy december 31-én déli 12 után nem volt egyetlen nyitva tartó posta sem Budapesten. A szakemberek minden érdeklődőt a Thököly út - Amerikai út sarkára irányítottak, ahol a postások a kialakult tömeggel derűsen közölték, hogy zárva vannak.…..
S. novemberben a Vodafone webshopját választotta, vesztére. Úgy tűnik, nem is az késztette ki annyira, hogy egy hónap alatt sem érkezett meg az ajándékba rendelt telefon, hanem hogy a vodások végig letojták, amikor meg nem, akkor arcátlanul hazudtak neki. Sztori alant. Köszönöm ezt…..
Olyan sok, fapados légitársaságokra panaszkodó levelet posztoltunk már be, hogy direkt üdítő egy kis magyarozós utasgyalázást olvasni. A véres kardot Gyöngyvér hozta, akit kiborít a magyaros ügyeskedés a Wizzair járatain. Hány csomag az egy kézipoggyász? Milyen hosszú a pannon…..
Például azzal, ha meg merjük említeni neki, hogy a busz nem a kijelölt helyére állt be a pályaudvaron, amit nem mondtak be, így lemaradtunk a járatról. Sztorink közben megismerkedhetnek a székesfehérvári buszpályaudvar félelmetesen hatékony kommunikációs rendszerével: a…..
Minden idők legtrágárabb fordulata, legkételkedőbb káromkodója és leghidegvérűbb viszontválasza egyetlen levélben! Ritka önfeledt szórakozást ígérhetek annak, aki hátradől, és kényelmesen, sietség nélkül elkezdi olvasni L. Zsolt kételyektől gyötört, mélyen emberi…..
GáborSzeged 2009.12.02 10:04:39
Hányavetien, szervezetlenül, az ügyfelekre még csak nem is gondolva. Panni Helsinkiből érkezett, és azt hitte, ez is Skandinávia, pedig mennyire hogy nem! Hogy pontosan mennyire, az rögtön kiderül: 2009.11.27-én, pénteken utaztam haza Finnországból. A Finnair Helsinkiből érkező…..
GáborSzeged 2009.11.30 12:47:39
Dzsek Szperó levele szerint a peterzsébeti Plus Penny áruházban szemrebbenés nélkül adták el az idős házaspárnak a mikrót, majd mikor fizetés után ez kiderült, széttárták a kezüket. Cserélni nem tudtak, pénzt nem adnak vissza, részükről ennyi, tessék kimosni és csókolom.…..
GáborSzeged 2009.11.25 10:00:22
Ha egy kocsmában át akarnak vágni, az akár egy mindennapos dolog is lehetne, de ha mindezt a törzshelyeden egy ismerős pincér teszi és még hónapokkal később is meg van sértődve, mert nem hagytad neki, na az igazán kínos. G. sztorija Szegedről. Történetünk körülbelül egy éve…..
Miklósék 50 percet vártak egy szar filmre, ennél rosszabb mozis élményt nehéz összehozni. Csak azt nem értjük, hogy ha az új Twigliht-ból egy kópia járt csak a Cinema City Arénának, miért olyan bonyolult három teremben, de átfedés nélkül vetíteni? Kedves Homár, tegnap…..
GáborSzeged 2009.11.23 17:43:10
@morrisal_: A lefoglalt jegyek miatt.