Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csorfab

2 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adócsalók egyre több házat vesznek szlovák helyrajzi számmal Magyarországon, így néhány megye hamarosan eltűnhet hazánk térképéről. A jelenség egyre aggasztóbb méreteket ölt, lapunk egy nagykanizsai férfival készített interjút, aki elmondta: „Prvé moje auto bolo…..
Csorfab 2011.05.28 19:44:30
@a-kis-herceg: Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak tetteted?
Csorfab 2011.05.29 22:23:34
@a-kis-herceg: nem, igazad van, nem kúl, de egy nyilvánvalóan (humoros szándékkal) álhíreket publikáló weboldal cikkéhez bekommentelni teljesen komolyan véve azt szintén nem kúl :(
 Csubi és Viki élettársi kapcsolatA pénzbehajtóFotosop ArtistaAlaposan dokumentált MILFNagyon CSÍÍÍÍZMama fekszikAlaposan dokumentált ember..
Kedves Tibi!Rendszeres olvasója vagyok a modorosblognak, és most úgy döntöttem, magam is billentyűzetet ragadok, és írok egy cikket. Mivel ilyen (modoros metálzenekar-interjú) még nem volt a honlapon, megpróbáltam magam írni egyet (mivel a Modoros malmai lassan őrölnek, a küldés…..
Csorfab 2010.08.29 12:28:20
Hello Tibi! Egy írást küldenék a modoros joghallgatókról - ha tetszik, kérlek posztold! Üdv, Tiziano Mindennapos szociológiai túra egy budapesti jogi egyetemre járni. Mivel ezek a felsőoktatási intézmények sokféle embertípust szippantanak magukba, gyönyörűen reprezentálják…..
A magyar gazdaság már-már példátlan erőt mutat mostanában, legalábbis a Sziget fesztiválra érkező külföldiek erre is gyanakodhattak a tegnapi nyitó napon. Lényegében sosem ért olyan keveset az eurójuk kicsi hazánkban, mint most.    Az történt ugyanis, hogy az egyik…..
 Ma hírül kaptuk, hogy a rendőrség engedélyezte az évek óta hagyományosan ez időben tartott, ma délutáni rózsaszín dzsembőrit, de jelzi, hogy fellépnek a „közerkölcs ellen vétőkkel” szemben. És nem jelzi, hogy fellépnek a kődobáló jobbos bumburnyákok ellen.…..
Mivel bloggereink nem csak írni, hanem olvasni is szoktak, új sorozatot indítunk útjára Igenis vannak tények címmel. Kommentelőinknél ugyanis nem csak egészséges indulatokat, hanem a történelmi ismeretek elképesztő hiányát tapasztaljuk, így innentől időnként közreadunk hasznos…..
„A stírölés szerintem a flörtölés előszobája” - senki sem szereti, ha a párja másokat is megbámul az utcán. Igen, ez egy ősi reflex a férfiaknál, és ennél bosszantóbb talán csak az, amikor a pasi hagyja, hogy a csaj fizesse ki a számlát egy kávézóban. Rövid, de…..
anonim [szexfüggők] Marionett 2010.05.31 08:17:00
A számítógép előtt ülök, a farkam zsibbad, az asztalt és a klaviatúrát beborítja a meleg geci. Az ujjaim fájnak, a webkamerát két perce kapcsoltam ki. Egy ismeretlen huszonévessel maszturbáltam. Összekötött minket a világháló, összekötött minket a faszszagú magány. Nem…..
Csorfab 2010.06.05 05:19:43
@Latomus: Jaaaaj de bööölcs. Awwww.
Van egy barátnőm, akinek nagyobb a szíve a kelleténél: ha valakit nagyon kedvel, a végletekig is képes elmenni érte… jelen esetben azonban szabott néhány feltételt. Ennek a lánynak van egy nagyon kedves 50 éves nyelvtanárja, aki gyönyörű szerelmeslevelekkel bombázza…..
Csorfab 2010.06.05 05:16:48
Következő levélírónknak nem is inkább a biszex srácokat kéne kerülnie, hanem elsősorban lejönni a tudatmódosítókról, amiket tol. Eleinte az a kérdése, hogy illik-e az első randin ágyba vinni fiúkat, végül oda lyukad ki, hogy a biszexuálisok mennyire fura réteg. Némi borozás…..
…elmondom hát mindenkinek.Történetem furcsa. Több mint furcsa, nem is tudom, hogy kezdjek bele igazán. Előre is elnézést, ha néha nem találom majd a szavakat. Igazából abban sem vagyok teljesen biztos, hogy történetem erre a blogra való.Huszonöt éves vagyok és két hónapja…..
Csorfab 2010.06.04 03:06:39
anonim [szexfüggők] Két centi 2010.04.23 06:00:00
Mindig csak két centi hiányzik. Ilyen közel vagyok hozzá.Két kurva centi.A kádban keresztben ülök, seggel az alján, a hátam a kád bal szélének feszül, a lábaim a jobb peremhez szorulnak. Kicsavart, guggoló pozíció, fájdalmas és kurva kényelmetlen. A zuhanyrózsából ömlik a…..
Csorfab 2010.06.04 03:00:18
Olvasom ezt a szar Szakíts ha bírsz blogot, ahol egy büdösszájú kurva hisztizik elmebeteg életvitele miatt. Jázminnak nevezi bélszagú alteregóját, mondatai kuszák és értelmetlenek. Az ilyeneket legszívesebben a Csendes-óceán fenekére deportálnám másfél órára elegendő…..
Amikor még unatkozó kolis voltam, alkalmanként összegyűltünk valamelyik társunk szobájában és némi olcsó pálinka és pocsolyaminőségű sör mellett mindig kitaláltunk valami idióta társasjátékot. Az egyik legjobban sikerült happeningünk a Gusztustalansági verseny névre…..
Csorfab 2010.06.04 02:45:14
@Vincenzo90: ne itt váltsd meg a világot, te nyomorék.
anonim [szexfüggők] Hungarikum 2010.05.18 08:16:00
A gárdista ringyó pofájának olyan a szaga, mint a gipszkartoné. Szőke haját rövidre nyírta, már-már tüsis, itt-ott ősz hajszálra bukkanok. Gusztustalan kis riherongy. Az Egészséges fejbőrtől a Kis házunkat dúdolja, majd meztelenre vetkőztet és azt parancsolja, hogy…..
Csorfab 2010.06.04 02:37:28
@MoxNox: azért jó látni 1 db. értelmes kommentet a 164-ből :) Youtube-on ennél is rosszabb az arány, de nem gondoltam volna, hogy blog.hu is kezd erre a szintre jutni.
Akinek a cím így önmagában is mond valamit, az meg sem lepődik rajta, hogy a most következő péntek délutáni posztot Stirlitz küldte, hogy osszam meg veletek az M7-esen szerzett élményeit. 2010. május 24. Pünkösd hétfő. Stirlitz a kaposvári ügynökkel lefolytatott találkozó…..
Csorfab 2010.05.28 19:46:01
@SilentSound: remélem Peetee 2010.05.28. 19:34:12 "hozzászólását" is kimoderálod :) mondjuk az is igaz, hogy ha elkezded ezeket moderálni, vajmi kevés komment maradna :D de legalább olvashatóbbak lennének.
Elkúrtuk, drága véreim, nem kicsit, nagyon! Oké, hogy még nem éltünk akkor, de azok akkor is mi voltunk ott. Mi, magyarok bántunk borzalmasan a saját nemzetiségeinkkel a 64 vármegye idején és mi, magyarok maradtunk alul a zöldposztós csatatéren a dörzsölt…..
Csorfab 2010.05.20 23:47:03
Elsőre olvasásra én is elismerően bólintottam, hogy jabazmeg, ez kurvára igaz, de azért gondoljuk végig. A Trianon utáni időszakra Horthy kormányzósága alatt egészen '44-ig, mindenféle címkét rá lehet biggyeszteni, hogy fasiszta volt meg revizionista meg egyébként is, de azt nem lehet róla mondani, hogy elkúrás volt; igaz, hogy nagyon a trianoni diktátum, és visszacsinálása körül forgott a külpolitikánk, és az általános közhangulat, de e mellett a nulláról igen korrektül rendbe pakoltuk az országot, újraépítettük az ipart, stabilizáltuk a gazdaságot, és a II. Világháború elején már, ha nem is nagy, de regionálisan jelentős hatalomként állhattunk. Sajnos a revizionista törekvéseknek, amely törekvéseket igazán nem lehet elítélni, a németek mellé sodródtunk (I., II. bécsi döntés, visszakaptuk Észak-Erdélyt és Kárpátalját), de még így is elkerültük a háborút '44-ig. Aztán jött a Vöröshadsereg, végigkaszált mindent, a köcsög sunyi románok meg megint ügyesebbek voltak mint mi (itthon ugye a talán még náluk is nagyobb szemétláda nyilas bagázs volt trónon), és jól benyaltak az oroszoknak, amint érezték, hogy feszül a húr, úgyhogy a szovjetektől nem kaptunk vissza lófaszt sem, ellenben a nyakunkra 40 év tömény, büdös szart, ami ellen rohadtul nem tudtunk mit csinálni. Tehát el annyira nem kúrtuk, igazából ügyesen csináltuk, és nem sokon múlt a dolog, az hogy az oroszok előbb értek ide, mint a szövetségesek, balszerencse. Az elmúlt húsz év en bloc, az az elkúrás. Trianon miatt viszont most már késő tenni bármit is, az EU-s politikai korrektség, és az ebből fakadó kötelező bájmosoly a szomszédokkal lehetetlenné tesz bármiféle revizionista törekvést, de hasonlóan azt is, hogy minket újra megcsonkítsanak. Így Trianont tényleg jobb volna elfelejteni, mert tanulsággal már nem igazán szolgálhat számunkra. Inkább valóban, a jelenre kellene koncentrálni, és hogy mit tudunk kihozni Mária országának maradványaiból.
Tudtad? Kalózbűnözés 2010.05.13 07:19:00
Hőstörténetnek indult, botrány lett belőle - írja az Index tegnapi cikkében, mely arról szól, hogy szomáliai kalózok elfoglaltak egy orosz hajót, de az orosz katonák kiverték őket onnan. Utána a kalózokat egy csónakba rakták 300 mérföldre a parttól, navigációs eszközök…..
Csorfab 2010.05.17 17:13:15
@Wendiii: A XX. század első terrorcselekménye? Miért, amikor Ferenc Ferdinándot meggyilkolták, az nem terrorcselekmény volt? Vagy amikor a németek porig bombáztak egy várost a spanyol polgárháborúban, az nem az volt? Vagy amikor a szövetségesek tették ugyanezt egy német várossal?
Igen feldúltan írt levelet Dániel és bár mond az ember néha dühből mindenfélét, azt azért kötve hiszem, hogy mérgében letolta volna az útról a vele szórakozó autót, hacsak nem jön valaki szemből, mert még mindig kevésbé életveszélyes egy árokba forduló autó, mint egy…..
Csorfab 2010.05.17 17:00:36
@daniferi: :D:D:D:D hatalmas, ilyen kommenteket a többi poszthoz is! :D
Subba HUNGARY VS FACEBOOK 2010.05.14 16:29:00
Zseniális tumblr (Nem tudod mi az a tumblr? Hát haver, akkor te bizony garantáltan béna vagy) azokról a bájosan naiv emberekről, akik képesek elhinni, hogy fizetős lesz a Facebook. “Még az utolsó réteget is lehúznák? Már csupasz vagyok!!” Varga Edit megbűnhődte már…..
de Sade márki Kutya 2010.04.28 13:01:00
Ma körbekocsikáztam a birtokomon Pauline Lefebvre-el, aki szerelmet remél tőlem, elszégenyedett nemesi szülei pedig egy zsíros házasságot. Sütött a nap, Pauline bimbói szinte átütötték a ruháját, és épp, amikor harmatozó szirmait tépdestem az ujjaimmal, a hintónk döccent…..
Csorfab 2010.04.29 01:06:21
A 2026-os országgyűlési választások előtt három héttel szinte minden eldőlt, csak egy kérdés maradt nyitva. Éspedig az, hogy bejut-e a parlamentbe a Magyar Demokrata Fórum. Dávid Ibolya, az utolsó rendszerváltó politikai alakulat elnöke – akit a sajtóban egy ideje a…..
Pontosan tudom, hogy Jan Slota olyan, mint egy hisztis kisgyerek, aki csak azért rumlizik, mert fel akarja hívni magára a figyelmet. A nevelési tanácsadók bölcs javaslata szerint ilyenkor hagyni kell a kölköt, hadd sírjon, mert ha magasról szarunk rá, legközelebb nem lesz műsor.…..
Csorfab 2010.04.18 14:23:14
@kolbászoszsömle: inkább egy undorító szőrös ló :))