Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LavX

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt adom! Hangszóró plazmából 2011.05.11 14:08:00
Köszönjük az ajánlást Bandinak! ..
2007 februárjában, pontosan 1177 napja jelent meg az Opera első olyan technikai előzetese, amely támogatta a HTML5 video-t. Az eleje egyszerű volt, ki kellett találni egy szintaxist, végül a <video> mellett döntöttek, hogy ugyanolyan egyszerű legyen, mint az <img> a képek…..
LavX 2010.05.19 23:11:32
Már nagyon sok build óta jelen van ez a bug nálam: kep.lavx.info/images/1274303388.jpg

Nem tudom, hogy másnak is, de nekem valamiért egy idő után így szétesik a fejléce.

(plusz egy kérdés: nem lehetne az opera gombot és a füleket egy szintre hozni?)
Magyar Opera Szégyenfal 2009.01.26 10:06:00
Itt gyűjtenénk össze azokat az oldalakat, ahol nem látnak minket szívesen: vagy egyenesen kitiltják az Operát, vagy csak egyszerűen nem foglalkoznak vele, és emiatt nem megy valami, esetleg a rossz ellenőrzés miatt csak az azonosító átállítása után lehet működésre bírni az…..
Magyar Opera Új snapshot (b3218) 2010.02.01 15:19:00
Két nap telt el az előző build óta és máris itt egy újabb. A fejlesztők arra kérnek mindenkit, aki csak tudja, jelentse a hibákat a bug wizard-on keresztül. Kiemelt változások: A Facebook újra működik. Egy új, Nézet gomb került az állapotsávra (egyenlőre csak a…..
Bő egy hónapja jelent meg az első béta verzió az Opera készülő, jubileumi 10-es verziójából, és a mai naptól már tölthető a második változat is. Ebben a verzióban nincs egyetlen jelentős újdonság sem, annál több apró változtatás, javítás és optimalizálás. A legnagyobb…..
Itt a Magyar Opera blogon is több cikk született már a tartalomszűrésről, hétköznapibb nevén reklámblokkolásról. Az Opera ugyanis több ilyen képességgel is rendelkezik ezek közül a legismertebb az URL alapú tiltólista, azaz az urlfilter.ini fájl. Bár a jobb kattintás, Tartalom…..
Az utóbbi időben az Opera kiemelt figyelmet fordított a hibás oldalaknak, és ezen belül is a magyar oldalaknak, így próbálják meg az Opera magyarországi részesedését és népszerűségét növelni. Ennek eredményeképpen már sikerült több ponton is előrelépni: az Opera hamarosan…..
Magyar Opera 15 éves az Opera 2009.04.28 11:16:00
Az Opera 15. születésnapja alkalmából Jon von Tetzchner üzenetét olvashatjátok: 1994 áprilisában a mai Telenor cég fejlesztési részlegén dolgoztam egy jó barátommal, Geir Ivarsøy-jal és Håkon Wium Lie-vel együtt. A csapatunk ekkor már elindította az első norvég…..
LavX 2009.05.08 00:57:57
@Karbonade: ez igaz. amikor megjelent a chrome még a csapból is az jött. ott volt minden google hírdetésben és ott van a youtube-n is. én kis sajátos módszerrel húzon át az embereket az operára. Egyszerűen nem engedem be az oldalamra az internet explorer és átírányítom egy olyan oldalra ami elmagyarázza miért nem jó az IE és hogy vállasszanak inkább operát.
Angol cím: Mother Tucker Magyar cím: Tom apu Leírás: Peter anyja, Thelma bejelenti, hogy válik, majd vad szerelmi kapcsolatba keveredik Tom Tuckerrel. Peter igazi apjának tekinti Tuckert, mindent együtt csinálnak. Brian saját rádióműsort indít, amibe Stewie is beleszól. Letöltés…..
Próbálgatok! Kezdetnek beteszek egy nagyon érdekes oldalt. Kitalálja azt amire gondoltál. Nem vicc, télleg így van. Valójában egy nagyon jó matematikai képlet, én így hírtelen saját kútfőmből nem is tudok rá magyarázatot, de mindenesetre működik. A folyamat a következő: -…..
Carpenter92 csinált egy videót pár érdekes bugról. Az összes játék ami benne szerepel 2008-ban jelent meg. Pókember igazán elmehetne ballerinának. ..
Ez is egyike azoknak a játékoknak, ahol csak akkor tudod meg igazán, hogy mitől rossz, ha te is kipróbálod. Félek, hogy nézve annyira nem érződik a mérhetetlen értelmetlensége, szóval bízzatok meg bennem. Vagy csak nézzétek meg a Gamespot 2 pontos értékelését. És megint…..
LavX 2008.11.09 22:21:03
LavX 2008.11.12 22:51:30
Kis érdekes hülyeségre lelt Nandee a Call of Duty 2-ben: Ezeket a képeket a Cod 2 multijában csináltam. Szerintem akkor jönnek elő ezek a hibák, amikor az "Allow Donwloading" beállítás ki van kapcsolva, vagyis nincs engedélyezve, hogy a játék letöltsön egy szerverről új…..
Ezen a héten kedden ünnepeltük Marcival a vasárnapi névnapomat. Az ünnepléshez persze csak egy-egy gyrosra volt szükségünk fejenként. A 7. óránk után szedtük a sátorfánkat és elsiettünk a Blahára. Tíz perces kutatómunka után rá is találtunk a két gyrososra amelyből a bal…..
Tamás küldött nekem egy képet a FIFA 09 demójából... Ehm... Mi folyik itt?  ..
Összejött egy olyan kooperáció, amelyet már régóta akartam :)  A LEGO Island egy koncepció nélküli kis program, szerintem nem is lehet igazán játéknak nevezni. Hiába ígérget a hátsó borító ilyeneket, hogy "Szabadon állítgathatsz mindent a szigeten". Ez azért…..
Made by City Interactive 2004. Soundtrack: The Champs - TequilaJoe Cocker - You Can Leave Your Hat On..
GARRYSMOD SZERVER  IP CÍM: 84.3.88.11 A SZERVER SBACEBUILD3-AL ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ DOLGOKKAL FUT!!(LS3,RD3 stb.) Szóval akinek ezek nemlennének meg innen töltheti le: (vagy bal oldalt LINKEKNÉL rákattint a GARYSMOD SZERVERÜNK…..
LavX 2008.09.20 13:35:32
használj dyndns.hu/
ez az ip címedet egy domainhez párosítja és mindig követi a domain az ip-t egy progival.
LavX 2008.09.20 14:03:35
Itt a Református Ijfúsági Magazin mai epizódja! Mint mindig, most is egy mérföldkő a szórakoztatóiparban.   AKKOR OLVASD, HA LÁTTAD: Lehet, hogy múltkor lebecsültem a Petit? Állandóan új csaja van! Sexmachine öcsém! Peti barátnőjének még mindig nincs…..
Bevallom őszintén, még mindig nem vásárolok PC-s magazinokat, szóval még egy kihajtható aktportrét is belerakhatnának egy kiadásba és én nem tudnék róla. (Vicc volt, nem készült rólam soha. Pedig meggondolandó lenne, az én 3D World Boxingos testemnél...) Szóval köszönöm…..
Emlékeztek arra a fergeteges jelenetre a Csupasz pisztoly 2 1/2-ből, amikor Drebin hadnagy és a rosszfiú egy méterre álltak egymástól és úgy lövöldöztek? Ha nem, itt egy kép. Nos ZomBeeZ megtalálta ugyanezt a jelenetet a Call of Duty 4-ben! ..