Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ojéJoe

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még hetekkel ezelőtt jártam látogatóban volt kollégáinknál, a mostanság kajában (is) utazó Péter Annánál és Zirig Árpádnál. Ők éppen kakaós mogyorókrém-tesztet csináltak, én is végigkóstoltam a felhozatalt, de engem nem a szakmai érdeklődés, hanem az ebéd utáni…..
A XIX. század végén, a XX. század elején az idők gyorsan változtak. A motorizáció rohamos fejlődése, politikai fordulatok, tüntetések, szesztilalom, forradalmak, világháború... Lássuk a különböző országok rendőreit, miként teltek mindennapjaik. 1925. USA. Szesztilalom. Oscar Bauer detektív és…..
ojéJoe 2014.04.03 17:32:32
TComment Óratekerők 2011.12.07 08:47:00
Mit lehet tenni, ha kiderül a nem valós kilométeróra-állás? Van esélyünk arra, hogy kiderüljön az igazság? A jogszabályok és a törvények az egyik oldalon, a gyakorlat és valóság a másikon.Mai cikkünk blogposztja. ..
 Sokáig nem foglalkoztatott a kérdés: irkáljanak csak bármit a napszemüvegekre, a szár belső oldalán elfér. Biztos valami nyilvántartáshoz kell, esetleg olyan, mint az autóknál az alvázszám – ismerek olyat, aki imádja, ha egy motorházplakettből ki tudja olvasni, mi az,…..