Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vészfékváltót alaphelyzetbe állító kalauzhölgy

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December végi történet, de azért elég sokkoló, főleg a horrorsérülést látva, amit csak a poszt legvégére mertem betenni, óvatosan scrollozzon, aki nem bírja az ilyesmit. Teljesen érthetetlen, hogy  miért nem adtak egy ragtapaszt meg egy kis Betadine-t a sérültnek a kincstáriból. Annyira abszurdnak…..
Vészfékváltót alaphelyzetbe állító kalauzhölgy 2019.01.12 15:50:55
@Drago Brutic1:
"Ez utóbbit felajánlották. "
Ez igaz. De "segíteni nem képes" kitétel nem állja meg a helyét. Miért nem voltak képesek? Alapból kijelölt elsősegélynyújtónak lennie KELL szolgálatban. De ha Ő épp WC-n volt, vagy bármi okból nem volt elérhető, akkor minimum az elsősegély készletet át kellett volna adni., hogy magát ellássa, vagy valaki, aki hajlandó segíteni. Ez nem képesség kérdése.
Vészfékváltót alaphelyzetbe állító kalauzhölgy 2019.01.12 20:39:05
@Xezs7:
Teljesen normálisan nézett ki, fel volt öltözve, inkább sokkos állapota és a vérveszteség miatt volt olyan amilyen, mint a drog miatt.
De azért elszomorító a hozzáállásod, az ilyen hozzáállás miatt lépnek át az acetonos lehelletű cukorbetegen "részeg disznó" felkiáltással...
(És nem, én sem simogatok végig minden drogost, hajléktalant, de azért tudjunk már különbséget tenni...)
Vészfékváltót alaphelyzetbe állító kalauzhölgy 2019.01.12 20:40:31
@Drago Brutic1:
Igen, képes lettem volna rá. Ez akkora szó a mai világban??
Vagy Te is az a típus vagy, aki autójában van porraloltó, és ha lát egy égő autót, elégedettwen továbbhajt, mondván: "nekem legalább van"?
A.T. egy rejtélyes anomáliát fedezett fel a számláján legutóbbi sparos vásárlása után. A végösszeg 1497 forintra jött ki, azaz 1495 forintot kellett volna fizetnie. Igenám, de megjelent egy SSH-kedvezmény tétel +1 forinttal, ami miatt 2000 lett a végösszeg. Sok kicsi sokra…..
Naiv ügyfélnek kétszer kellett fizetnie a DM-ben, mert ő ugyan kapott smst az összeg levonásáról, a pénztáros csak hibaüzenetig jutott. A vezetőség szerint szar a bankja, és ha nem hiszi, hogy tényleg nem vonták le az összeget, menjen el és nézze meg náluk. És nem…..
no emisszió Tahók a temetőben 2011.10.31 11:59:16
A motorizáció térnyerése immáron eljutott odáig, hogy képes bárhol, bármikor, bármifajta csendet és nyugalmat tökéletesen tönkrevágni. Autók és vezetőik ma már gyakorlatilag mindenhová bepofátlankodnak: erdőbe, patakba, folyómederbe, sétálóutcába és most, halottak napján…..
Vészfékváltót alaphelyzetbe állító kalauzhölgy 2011.10.31 16:18:58
@Nick Leeson:
Magadnak mondasz ellent.
Tényleg egy kitűntetett napnak kell lenni ahhoz, hogy eljuss minden temetőbe?
Tán halottak napján gyorsabban megy az autó, vagy kisebbek lesznek a távolságok?
Pont ezért álszent egy nap végigrohanni 250 km-es körben 5-6 temetőt...

Évente egyszer egy távoli helyen lévő temetőt más napon is fel tudsz keresni, nem csak egy kitűntetett napon...
Ha a MÁV-csoportban pontosan betartják a karbantartási, vizsgálati előírásokat, valószínűleg nem engedhették volna pályára a súlyos, bár szerencsés kimenetelű balesetet okozó személykocsit. Talán a sors fintorának is tekinthető, hogy a hegyeshalmi vasúti fővonalon hétfő…..
Vészfékváltót alaphelyzetbe állító kalauzhölgy 2010.04.22 11:07:27
@//VV//:
Természetesen van benne menetíró típustól függően szalagos, vagy digitális.
A balesetben részes mozdonyon digitális volt, ráadásul emellett maradékút-tárolóval is rendelkezett, ami még pontosabb felbontást biztosít az adatoknak.

Minden közlekedő mozdonyon lennie kell működő menetíró készüléknek, anélkül nem mehet forgalomba.
Azt még megértem, hogy esetleg valamiért egy-két embert nem vesz észre a vezér, illetve a jegyvágó, de ha tudja, hogy túlszaladt a peronon, legalábbis a letakarított részen, akkor jobban körül kellene néznie a jv-nek, hogy fel akar-e valaki szállni... De nem hiszem, hogy gondosan…..
Vészfékváltót alaphelyzetbe állító kalauzhölgy 2009.12.23 04:25:57
@Selkath:
Mekkora egy seggfej vagy barátom...
A lenti levelet kommentár nélkül küldeném mindazoknak, akik az Odacsuktunk egy gyereket! -„És? Üljön vissza, és fogja be a száját!” című bejegyzés íróját azzal vádolták, hogy hazudik, nem ír igazat, felfújta az egész történetet: Tisztelt Gál Mihály!A BKV…..
Új MÁV blog Hallgatói jegy 2009.12.15 10:05:10
Logika na az nincs a MÁV-nál. Ha van diákkedvezményed, és ha tovább akarsz utazni, mint ameddig a kedvezményed szól, akkor hiába veszed meg a plusz viszonylatra indulás előtt a jegyet. Le kell szállnod azon az állomáson, ameddig érvényes a diák kedvezmény, majd ott megveszed a…..
Vészfékváltót alaphelyzetbe állító kalauzhölgy 2009.12.17 21:44:39
@Khian:
- Automata működik
- Csak a pénztár nyitvatartásán kívül tudsz pótdíj nélkül jegyet váltani.

Kicsit herélt módon van elhelyezve az a ferihegyi pénztár, de jelszó a költségtakarékosság!!! :(
Vészfékváltót alaphelyzetbe állító kalauzhölgy 2009.12.18 09:08:40
@Khian:
Mert a jegyvágók sem szeretnek konforntálódni, minden egyes embernek elmagyarázni, hogy hát öcsém, 600 m-re lett volna ám nyitvatartó pénztár de nem mentél be hmm-hmm...
Max elmondják hogy ot is volt pénztár de most az egyszer ad pótdíj nélkül.
Lényegében a vasút szemszögéből az elsődleges a jogos menetdíjbevétel beszedése, tehát jobban jnár, h ad pótdíj nélkül, mint nekiáll szívózni, pótdíjazni, azt 10-ből 3 befizeti, ott a kiesés...