Regisztráció Blogot indítok
Adatok
670511

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
A Jesenice játékosai és szakmai vezetői önfeledten ünnepelték a klub újabb szlovén bajnoki címét, majd az egyik hokis hazafelé tartva autóbalesetet szenvedett. A hírre elszabadultak az indulatok, úgy néz ki, Mike Posma edzőt brutálisan megverték. Az Acroni Jesenice csapata…..
670511 2010.04.08 07:21:26
@1885*: Nagyon itt az igazság!...az edző felelősséggel tartozik a sportolóiért!Egyébként azt hiszem ezek a bajnoki ünneplések sajnos nálunk is már kicsit elharapóztak.Nem erről szól a sport,hogy megnyerjük a meccset vagy bajnokit és aztán van indokunk hulla részegnek lenni.Sajnos az utánpótlás minden rosszat leképez azonnal és magáévá tesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A svéd Niklas Andersson március 31-éig a Sapa Fehérvár AV19 játékosa, adta hírül a klub hivatalos honlapja. Blogunk megtudta: a 24 éves légiós érkezésével Ondrejcik Rastislav kikerül az EBEL-keretből. A pontrendszer miatt meghozott döntés azért nem fájdalmas, mert a válogatott…..
A magyar jégkorong-társadalom évek óta élen jár a jótékonysági akciókban. Eddig leginkább a rászorulókon segítettek a szervezők, ezúttal is így lesz, de kicsit másképp. A Ladányi Balázs által kitervelt gyűjtés célpontjai nem emberek, hanem kutyák. A válogatott csatár…..
A fejekben próbáltunk a leginkább változtatni, ügyelve arra, hogy az elmúlt időszak sikertelensége miatt amúgy is kissé önbizalomhiányban szenvedő csapatot ne vágjuk agyon, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A magyar bajnok vasárnap este egykori mumusát,…..
Jégkorong Fehérvár–Vienna 4-2 2009.12.22 23:26:00
Kétszer vezetett az örök mumus Vienna Capitals a Sapa Fehévár AV19 otthonában, mégis a magyar bajnok diadalmaskodott. Góljainkat sorrendben Sofron, Ackeström, Sofron és Vas Márton szerezték, utóbbi az üres kaput vette be két másodperccel a vége előtt, 4-2. Ladányi két gólpasszt…..
A Sapa Fehérvár AV19 magabiztosan verte legfontosabb ellenfelei egyikét. A hazaiak viszonylag gyorsan egyértelművé tették, komolyan gondolják, hogy még jobban el akarnak távolodni a 9. helytől. Már az első negyedórában ütöttek hármat, sorrendben Sofron, Vas János és Nagy Gergő…..
Nem sikerült megnyernie a négy nemzet tornát a magyar serdülőválogatottnak. Az U16-osok utolsó káposztásmegyeri mérkőzésükön a végeredmény alapján sima 1-5-ös vereséget szenvedtek, ám helyszíni embereink szerint nem játszottak rosszul, legalábbis az első két harmadban.…..
Remek eredménnyel kezdte a négy nemzet tornát a magyar serdülőválogatott. Hazai jégen játszó fiataljaink legázolták lengyel kortársaikat Káposztásmegyeren. Az első gólt a debreceni Könczei Áron szerezte, az ellenfél a második magyar találat után szépített, a negyven perc…..
Miközben juniorválogatottunk a divízió 2-ben küzd a győzelemért, addig Budapesten a serdülők részére divízió 1-es erősségű négy nemzet tornát rendez a magyar szövetség. Péntektől vasárnapig Magyarország, Lengyelország, Franciaország és Szlovénia legjobb U16-osai…..
Jégkorong Fehérvár–Graz 4-2 2009.12.13 21:04:00
Sofron István napja volt a mai, a Sapa Fehérvár AV19 negyedik sorának lendületes hokisa két góllal vette ki a részét az EBEL-első legyőzéséből. További érdekesség, hogy a Graz elleni első hazai meccsen, amelyet 6-1-re elveszítettünk még az első fordulóban, ugyancsak…..
A klagenfurti hibákat a mérkőzés előtti mítingen beszéljük meg a játékosokkal, mondta Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár AV19 edzője hozzátette: nagyon fontos, hogy itthon tartsuk a két pontot kedden a Jesenice ellen. Nehéz kiszámítani, hogy mit játszik majd ellenfelünk. Mindkét…..
Jégkorong Fehérvár-Villach 6-2 2009.12.04 21:46:00
Az első harmadot megnyerte a Villach, de utána csak bottal üthette a fehérváriak nyomát. Tokaji egyenlített, Bornhammar szerezte meg a vezetést, Palkovics gólja után pedig már nem volt válaszuk az osztrákoknak. A vége fölényes 6-2 lett, minden sor szerzett gólt, Mihály Árpád és…..
Elérkeztünk az EBEL-alapszakasz feléhez, három teljes kör, azaz 27 forduló lement a 2009/10-es szezonból. Összeállítást készítettünk, részben az idei statisztika adatokra támaszkodva, részben összehasonlítva azokat az elmúlt két esztendővel.Kezdjük a legfontosabbal, amit…..
A Villach ellen a fő probléma a védőmunkánkkal volt, mondta Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a csapat hivatalos honlapjának. Majd hozzátette, ezen mindenképpen javítani kell, hiszen a megfelelő védekezés lehet a Vienna Capitals elleni vasárnapi mérkőzés alapja. Bécsben…..
670511 2009.11.29 20:33:52
Jégkorong Villach–Fehérvár 5-3 2009.11.27 21:58:00
Az utolsó harmadot 2-0-ra nyerte a Sapa Fehérvár AV19 a Villach otthonában, ám ez a felzárkózáshoz sem volt elég. Az első húsz percben ugyanis a hazaiak három góllal megléptek, onnantól tehát csak a kapaszkodásról szólt a mérkőzés. A magyar bajnok legeredményesebb…..
Régi tartozásunk, hogy összefoglaljuk, hol és kik játszanak külföldön a magyar hokisok közül. Posztunkban elsősorban a junior, az ifjúsági és a serdülő korú hokisokkal foglalkozunk, tehát az 1990 és 1995 között születettekkel. Azt reméljük, teljes képet adunk, de ha bárki…..
A hokiban nincsenek változatlanul működő csapatszerkezetek, mint a labdarúgásban – mondta blogunknak Jarmo Tolvanen arról, miért variálja gyakran a sorokat. A Sapa Fehérvár AV19 edzője úgy érzi, az a legjobb, ha megtanulom és megértem a magyarok mentalitását. Tolvanen szerint…..
Indulásunk óta úgy gondoljuk, a posztjaink alatti kommentek munkásságunk szerves részei, ezért is van, hogy bár kesztyűs kézzel, de irtjuk a durván ide nem illő tartalmakat. A Fehérvár EBEL-szereplése kapcsán nagyon sok probléma halmozódott fel az olvasói vélemények vonalán…..
Kettős emberhátrányban ütött góllal duplázta meg előnyét a Klagenfurt elleni meccsen a Sapa Fehérvár AV19, Ladányi Balázs volt így eredményes a második harmad közepén. Első gólunkat Kovács Csaba ütötte, az utolsót Nagy Gergő, a vendégcsapat 0-2 és 1-3 után is…..