Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JonathanKain

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baaad Movies Évzáró - 2011 (1) 2012.01.15 19:06:00
Ahogy 2009-ben, és 2010-ben, úgy idén is összeállítottuk az év legjobbjait és legrosszabbjait, ezúttal a jókat külön-külön. Pár napon belül a legjobb jelenetekről és alakításokról szóló rövid összeállítás is fenn lesz.     BlackSheep top 10-e:   10. Idegen…..
Hoze Csaj ajánló rovat 2010.05.12 13:37:00
Kornélia nem viccelFacér férfiknak ajánlott e asszony, lehet is rá licitálni itt a blogon serényen. Szegény még hisz az ideálisban, vagy kamuprofil az egész: (KATT a képre)..
JonathanKain 2010.05.12 17:30:19
@Skinny SiXX™: Igen. És ha lennének ember csoportok akik "üldöznék és irtanák őket" akkor onnan már csak egy fél lépés kéne tenni ahhoz h ugyanúgy üldözzék a goth-okat, punk-okat, industrialosokat meg úgy egyáltalán mindenkit aki kicsit eltér az átlagtól. tény h a csajnál v.mi nincs rendben a toronyban, de attól még nem feltétlen kell kiirtani. én közelebbről is ismerek egy ilyen totál defekt családot, de ezt a vallásos hülyeségüket leszámítva jó emberek.... különben is... az élet előbb fogja az ilyet pofán b*szni mint vmi anti keresztény pogrom:P és az jobban is fog fájni:P
A múltkori esetet még én rögzítettem a FIFA 06-ban, most 'mamusz' küldött valamit, amit a FIFA 10-ben látott. Ehhez igazából nincs mit hozzáfűzni, tessék megnézni  ..
Hoze Utolsó utáni post 2010.02.21 18:03:00
Fórumra FEL!Mint azt tudjátok, hivatalosan befejeztem a blogolást immár. Ez viszont nem azt jelenti, hogy net-távol lévő remete leszek zúgbarlangokban. Ez a post önmagában tulajdonképp jelentéktelen post: célja, hogy a "szólj hozzá" részen egy fentmaradó fórumot…..
JonathanKain 2010.02.21 23:19:08
@Azbeszt12: Hát igen.....majd ha beindul.
és az a gond h be fog. nem vagyunk mi olyan nagyon más "kultúra" mint amerika. KELET európai ország vagyunk. keletre meg az jellemző h úgy fertőzi a globalizáció, v inkább már "amerikanizáció" mint annak idején a középkori európát a pestis. mo. mára már szinte "kis amerikává" avanzsált, hála a sok buta embernek akiknek már a kommunizmusban átmosták az agyát. nekik csak egy új falkavezér kellett akit követhetnek. a másik tényező meg az h amit te társadalmi tényezőnek neveztél az sajnos mára már nem lokális hanem globális. igaz kevés még az iskolai lövöldözés, de viszont egyre gyarapodik a fiatalok által elkövetett bűncselekmények/gyilkosságok száma. úh. nem kell félni! NEW WORLD ORDER :P
JonathanKain 2010.02.22 00:20:48
@-Hoze-: Hát igen, itthon nem is kell annyira lövöldözéstől tartani, mert nálunk a "kisbecska" és az "ökül" a menő:P Jó öreg ősmagyar primitívség......

cotcot.hu/tag/Sophie-Lancaster

itthon sokkal valószínűbb lenne egy ilyen eset mint h tömegesen kitörjön a lövöldözés "divat" (bár szerintem ezt a történetet más sokan ismerik, én sajnos párszor már majdnem testközelből is megismertem ezt a dolgot :s.)
Hoze Ál-hírek 2010.02.09 20:15:00
Új fejlesztések az LD50.hu közösségi oldalon.Mint arról már nyilván értesültetek, ahogyan a www.ld50.hu oldalának nyitócikkjében le van írva, új szervert keres épp az LD50 közösségi oldal. Ám nem csak ez lesz az egyetlen újítás az oldal felé. 9th kijelentette, oldaluk…..
Hoze Blog 2010.02.07 15:19:00
Lesüllyedés még mélyebbreNem tudom ki vette észre, de a rock-sztárok többsége manapság kezd egyre vissza esni a "rajongóik" közé, de ezzel még nem is lenne baj, azzal inkább, hogy azoknak a legaljábbjjaik közé.... Akik csak azért mennek el a koncerjeikre, mert…..
JonathanKain 2010.02.08 00:36:04
sz.tem sem negatív dolog az ha egy zenész úgymond figyelmet fordít a rajongóira. főleg nem itthon, ahol tényleg nincsenek úgymond "sztárok". a másik meg az h általában a közönségből lesz úgymond az "utánpótlás". én voltam még annak idején gitártáborban ahol ott voltak a Tankcsapda tagjai, és majdnem minden este tök jókat beszélgettünk velük és elmondta egy csomó olyan dolgot, amit úgymond érdemes tudni a "szakmában", és itt nem feltétlen konkrétan a zenei részről volt szó, hanem marketing, rajongók kezelése stb. és ez sz.tem korán sem megvetendő dolog h úgymond ezáltal leereszkedtek a mi szintünkre. ezzel nem gyilkolják, hanem épp ellenkezőleg építik a RnR-t. szintén kiemelhető példa pl a Psyclon Nine akik elég személyes kapcsolatokat ápolnak a hozzájuk forduló rajongókkal. koncerteken Nero úgy beszél a közönséggel, mintha egy baráti összejövetel résztvevő lennének és ez sz.tem nagyobb hangulatot teremt mint teszem azt manson akármelyik performance -e. sőt még psyclonék a neten is személyesen válaszolnak, beszélgetnek akármelyik rajongóval. én még pár éve érdeklődtem e-mail-ben, h pontosan hogyan torzítják az énekhangot, és maga Nero válaszolt és egészen részletesen taglalta a dolgot, ami engem felettébb meglepett mert válasz sem vártam (úgy gondoltam ez ilyen "titkos recept" jellegű dolog :P). sőt még azt is hozzátette h örül neki h van akit ennyire megfogott a zenéjük h hasonló dologgal próbálkozik:P pedig ki vagyok én Nero-ékhoz képest? egy suttyó kis magyar pronyó. de lehet egyszer majd én fogom felvirágoztatni a hrash ebm-et (amit azért erősen kétlek :pXD). tehát ki tudja, h az az az ember akivel szóba elegyedik az adott elődó művész az mire fogja hasznosítani a beszélgetés tartalmát, a tanácsokat stb. tehát ha az adott művész nagy benfenteskedésben, elhatárolja magát a közönségtől, azzal lehet h megöli az adott műfajt, mert nem lesznek követői. mert senki sem úgy születik h mindent tud magától ahhoz h betöltse azt a posztot amiben az életben boldogulni akar.
tehát ez sz.tem abszolúte építő jellegű dolog. persze azt is értem h Hoze valószínűleg arra gondolt amikor teszem azt Kalapács Józsi odamegy a legalja csöveshez koncert után filozofálgatni, az tényleg illúzió romboló lehet külső szemlélőnek, de ez csak leggyakrabban a látszat.:P
Hoze Ál-publicisztika 2010.01.21 22:11:00
Hogyan legyél ukrán autószerelő?Rezső olvasóm kérésére most pedig elmesélem, hogyan lehet belőlünk ukrán autószerelő. Nagyon fontos stílusirányzat az elmúlt években fiatalok körében ukrán autószerelőnek lenni. Bár a média titkolja, igazi underground…..
JonathanKain 2010.01.22 02:31:59
@devilcot: Ha nem ez mozgatja akk az nem ukrán autószerelő. Én sem tudatosan lettem az. Már régóta foglalkoztatott a szerelés, meg a gépzsírtól sikamlós műhelyek, de sokáig nem vallottam magam szerelőnek.

Am junkbite-ot (zsiguli + almabor), és cola-s trabantot (tudom szörnyen hangzik, de pokolian jó érzés ezt hegesztgetni :P) szerelek épp.

Hát igen közeleg a szakvizsga időszak vége....XDXD (na jó ez már kezd erőltetett lenni :P)
Hoze Publi Ciszta 2010.01.20 23:05:00
Hogyan legyél darker?Pete olvasó javallotta privátban, ugyan ejtsek már szót egy kis 'how to be' jelleggel arról, hogyan 'keletkezik' egy emberből darker.  Elvégre senki sem platformba születik, hadi-sminkbe, és abszcint se folyik  a köldökzsinoron át bele. Nem is…..
JonathanKain 2010.01.21 01:13:53
@devilcot: Hát az igaz h nem csak ez mozgatja, de ez inkább úgy igaz, h külsőleg nem csak ez. Mert például ott vannak a romantikusabb jellegű, goth alkotások (vampire stílusban, vagy akár steampunkban pl). Látszólag nem az inspirálja h szar az élet, hanem egy másik "világról" szól, h az milyen, hogy ott milyen lenne stb. de ha jobban megnézzük akkor ez elvágyódás ettől a világtól. és miért vágyódna el innen bárki is ha nem lenne szar? Am azt nem mondtam h el ironizálnád, meg nekem az amúgy sem lenne gondom mert 1.: nem én írtam, 2.: imádom az iróniát :P ( még ha rólam van szó akkor is )
JonathanKain 2010.01.21 01:24:21
@devilcot: Jah még azt is akartam írni h én sem tudatosan lettem stílusbéli csak egyszerűen szép lassan kialakult. Pl. rám tipikusan az jellemző, h már bellül meg volt ami kell de még nem vallottam magam sokáig dark-nak. Ezt még le akartam írni az előzőben csak az illuminált állapot sok mindent hajlamos elfeledtetni az emberrel:D
JonathanKain 2010.01.21 01:48:26
@devilcot: Hát velem igazából úgy volt h v.hogy rátaláltam, az industrialra mint műfajra (mert én inkább belsőleg indus vagyok, a goth inkább csak külső) és ebből valahogy jöttek a régi goth zenék is, és azon kaptam magam, h csupa olyan zenét hallgatok ami a goth-hoz köthető, valamilyen szinten. és értelem szerűen az "alkotásaimra is kihatott ez, ugyanis régóta zenélek / írok. És egy idő után felismertem azt is miért van ez. Mert nem érzem magam otthon a világban, legalábbis abban amit "mi" valóságnak hívunk. Én mondjuk nem belecsöppenésnek nevezném, csak rádöbbenésnek h "mi is vagyok" de kinek hogy.

Am snakebite-ot (almabor+sör), és almaboros cola-t (tom szörnyen hangzik, de rohadt finom :D ) iszogatok :P

....hát igen közel a vizsgaidőszak vége, úh... ni comment :P
Hoze Szeksz 2010.01.10 01:32:00
A magyar pornós mentálPornó nagyhatalom vagyunk, ki kell mondani. Magyarországra jut a legtöbb 1 főre eső pornószínésznő, a mi pornószínészeink nyerik meg állandóan a nemzetközi pornós díjakat, illetve a mi rendezőink az aranyászok (Kovi bácsi évek óta tartja is). +18-as…..
JonathanKain 2010.01.10 14:33:33
@_Princess_: Még véletlenül sem kötekedni akarok, de pont erre van egy új keletű angol mondás, mely szerint: "The key what can open lots of lock is a masterkey. But the lock what can be opened by lots of key, is a shit lock."
Tényleg nem kötekedés csak gondoltam megjegyzem ha már úgyis a témába vág ;):P
Hoze Blog 2009.12.13 18:21:00
Elhatárolódás a csövesektőlValamiért az összes tarhás-csöves - kiváltként a punkfélék - azthiszik, hogy a magunkfajta (dark) az egyfajta szimpatizáns-kollaboráns az ő "stílusukkal", ezáltal majd bizonyára szívesebben és előszeretettel adunk aprót nekik. Ezerszer…..
Hoze Kritikál 2009.12.10 01:29:00
Szelektív szeméttárolás - failAkár normálisan is működhetne a szelektív hulladékgyűjtés Magyarországon, mint Európa annyi városában, de nálunk e téren is az „abnormitás” az általános. Mindig is szkeptikusan néztem amúgy ezt a szelektív szeméttárolás…..
JonathanKain 2009.12.10 14:43:01
Ez az egész szelektív hulladék gyűjtés, úgymond "halottnak a csók". Az egészet kb 30-40 éve már el kellett volna kezdeni hogy valami keveset is érjen. Pár hónapja még azt mondtam, hogy ezzel az emberiség csak halogatja az elkerülhetetlen természeti/gazdasági csődöt, de pár hónapja egy szabad egyetemi előadáson egy szakember felvilágosított, hogy ez még arra sem elég. Tulajdon képen ezzel csak a szarra tesszük fel a koronát. Ezzel csak a látszatot adják meg a kormányok a népnek h "igen mi jók vagyunk, teszünk a környezetér" de mellette meg más sokkal környezet károsítóbb tevékenységet nem szüntetnek be. Legjobb példa erre USA. Ez az egész csak egy néphülyítő propaganda. Egy ember aki tisztában van azzal hogy mi emberiség ilyen téren hol is tartunk most, az látja hogy ennek sem értelme, sem eredménye nincs. Arról meg már nem is beszélek hogy ezt, az egész látszat, propaganda szart, kicsiny hazánk még megfejeli azzal hogy szelektivizálásnál csak a konténerekig jut el, mert az összes szemetet egybeöntik. Itthon meg a másik gond az, hogy ez működhessen (bár értelme nem lenne) az emberek 90%-kának ki kéne cserélni a gondolkodás módját is, ami enyhén szólva lehetetlen. Mire megtörténne/megtörténik már nem fog létezni a ma ismert civilizáció.
(Amúgy Németországban vannak konténerek de inkább nyugaton. Tudom mert majdnem minden évben a Bodeni tó mellet töltünk egy hetet)
Hoze Friss 2009.11.29 14:09:00
Lebukott a NapiszarUpdate: 'BozóLaci' fedőnevű szerkesztő képe alúl! (Most terjednek a képek a szerkesztők kilétéről)Mindannyiunk kedvenc / utált oldala, a Napiszar.com a mai nappal beadta a kulcsot. Elkerülhetetlen volt lebukásuk. Plusszba emellé belviszályoskodás volt a fő…..