Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korosodójános

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fedőneve: crème fraiche (pasteurised cultured dairy cream). (Ejtsd: krém fres)Lelőhely: Somerfield.Íz: finom, abszolút hiteles tejföl íze van.Állaga: sűrűbb mint az otthoni, krémesebb és nem képződik a tetején fehér lötty.Már csak a túró hiányzik és letelepedünk :)..
Hohohohhóóó! Egyet mondtam, kettő lett belőle, nos hát tudniillik nekem itt szállást kellett találnom, a Cég ugyanis csak az első hónapot fizeti, ami esetünkben egy szálloda, nem is rossz, megjegyzem, sőt igazából luxus. http://www.parkmorehotel.co.uk/ Térkép A szálloda étterme…..
korosodójános 2009.12.06 17:30:16
@malgabo:Rendes pali,tényleg azt tapasztalja,ami van!(nem egy politikusi hozzáállás,de segíthet..)Legalább elhiszed ott,a "fuck"-ot épp így mondják,ahogy írva vagyon..ha kimész meccsre,jobbakat is hallhacc..
A lakáshoz sok szerencsét,ez mindig nehéz ügy-már ha az ember magyar zsebbel "nézi" a dolgot.A Best Western valóban nem rossz,jó a reggeli választék,ha van hozzáférésed-tessék megbecsülni,kíváncsi vok,mikor áll majd át a gyomrod az ottani szisztémára(később okvetlenül legyen ez téma!)
Jó nyelvelést az északiakkal,nem gáz,a walesi kollágám is állandóan az ottaniak beszédéval élcelődött,neki is sok volt néha..
Üdv!
Na szóval már itt vagyok egy ideje, jóformán már megyek is haza, írni meg még nem írtam egy bötüt sem, ideje elkezdeni, na. Előzményekről most nem írok, majd talán máskor. Mi történt eddig? Hát először is iderepültem. Pontosabban Lutonba, mindez történt hétfőn hajnali…..