Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MannCsi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korulbelul addig tan legtobben eljutottatok, hogy bucsubulik hada es panikszeru beszerzesi-csomagolasi rohamok kozepette eljott a nagy nap. Adott tehat egy, az interneten foglalt repulojegy, majdnem egesz napos pakolas Anuka aldasos es hatekony segitsegevel, borondokon ugralas, ketsegbeeses a merleg…..
Kicsit régen frissültünk, noha téma lenne bőven. Csak hát az ifjú házasok élete, tudjátok. Meg aztán... lusta is vagyok írni. :) Érdekes amúgy, itt a blog.hu-n lehet nézni ilyen statisztikákat, hogy hányan töltik le az oldalt, hány látogató, ilyesmi, nos, még az ilyen…..
Már elnézést a címért, de tényleg így van ez most. Már kezdtem belefáradni a két hónapnyi állásvadászatba. Nap mint nap lefutottam a szokásos köröket a nagyobb és kisebb állásportálokon, a szerdai újságban, a kirakatok között, JobCenter Plusban, stb... Táblázatban…..
MannCsi 2010.03.26 11:50:10
@Sonkatekercs: "Arbeit macht frei"
Jajjjjjj

Medvének grat! A legtöbben még itthon sem találnak munkát 2 hónap alatt, nemhogy külföldön, szóval nem kell magyarázkodnod. ;)
Nagyon multikulti ez a ködös Albion. Apropó, utánanéztünk, mit is jelent ez a gyakran elcsépelt kifejezés.régi, most már csak költőileg használt neve Nagy-Britanniának (Angol- és Skótországnak). A gael alb (magasság) és inn (ország, sziget) szavakból származtatják, tehát azt…..
Na de ha már belekezdtem az összehasonlítgatásba, azok kedvéért, akik nem voltak még itt, de tervezik; vagy éppenhogy nem tervezik, folytatom.Ami szembeötlő, az a konnektorok különbözősége (de itt is 230-240 V a hálózati fesz), az egyen villanykapcsolók, a szerintem lejjebb…..
Na szóval már itt vagyok egy ideje, jóformán már megyek is haza, írni meg még nem írtam egy bötüt sem, ideje elkezdeni, na. Előzményekről most nem írok, majd talán máskor. Mi történt eddig? Hát először is iderepültem. Pontosabban Lutonba, mindez történt hétfőn hajnali…..
MannCsi 2009.11.23 20:15:40
@Sonkatekercs: Hát haggies nálunk is van, de u-val írják, és egészen más van benne. :DDDD
MannCsi 2009.11.25 17:14:05
@malgabo: Szerkeszteni nem lehet. Kitörölheted, és újraírhatod. Amúgy mi az a Cibet?
Ja, és tök vicces, hogy több a komment, mint a bejegyzés. :DDD