Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bajnok Béla

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vitába szállt Semjén Zsolttal a piarista gimnázium igazgatója, Urbán József. A fiatal szerzetes a melegházasságról, és általában véve homoszexualitásról másként gondolkodik, mint a KDNP elnöke. Urbán két ember egymás iránti szeretetének kifejezéseként látja két…..
Bajnok Béla 2015.03.01 15:13:49
@falsiloquus: Hanem nyilván egy ateista buzié. :D
Az országnak szüksége van egy utolsó nagy összefogásra, azért, hogy megszűnjön ez a kitaszított helyzetünk Európa fejlett világában. Cinikus volt az az utazás, amit Orbán Viktor megejtett Párizsba a tüntetésre, mert részéről ez a szereplés vélhetően nem volt őszinte.…..
Lassan egy hetes hír, de nekem eddig kimaradt. Csak most olvastam, hogy Ferenc pápa szerint „nyitva kell hagyni az ajtót a párbeszédre az Iszlám Állammal”. Párbeszédre nyitott. Az Iszlám Állammal. A pápa. Hát, ilyen nincs, és mégis van. A pápa még strasbourgi beszéde után…..
Az LMP sikerrel tematizálta az aktuálpolitikát és húzta csőbe a Fideszt azzal, hogy a plenáris ülésen kellett szavazniuk a képviselőknek a benyújtott ügynöktörvényükről.  Kívánhat ennél többet a legkisebb ellenzéki párt?Vajon melyik más utódállamban fordulhatott volna…..
A Facebookon terjedő Mi az indián neved? alkalmazás, egy ügyesen álcázott adathalász eszköz. Ha megnyomtad a beleegyezés gombot az alkalmazás futtatására egy ékszerüzlet hozzájuthat személyes adataidhoz, és csatlakoznod kellett a Facebook oldalához, promócióhoz kötötte az…..
Már megint mást mond az egyik száj, mint a másik. Mikor mi áll az érdekükben. - Az imént azt mondta, hogy „a parlamenti többség, mármint a Fidesz-frakció” felelőssége... És a KDNP? - Jó lenne, ha a KDNP szembenézne azzal, hogy ez nem koalíciós kormány. Lázár János…..
Bajnok Béla 2011.08.01 01:12:04
@Fedor: szalas.uw.hu/letolt/ii/FideszErvelokartya.pdf

Igaz, már jó kétéves, de gondolom azóta is így dolgozik a Párt… :D
A költségvetési főnökasszony tudja magáról, hogy nagyon rendbe’ van. Jól néz ki. Tiptop. Megnyerő, bizalomgerjesztő, és rendkívül fiatalos. Húsz évet ugyanúgy letagadhatna, mint a közbeszerzési partnerektől érkező mellékjövedelmet – hiába, a cérna és a szilikon…..
Bajnok Béla 2011.08.01 00:47:48
A USA Today című amerikai napilap egy évvel a londoni játékok előtt az összes sportág összes pontszerzőjét megtippelte, és egy komoly adatbázisba foglalta. De még mielőtt ettől hasra esnénk, a szakmaisággal akadnak problémák: a nyolc magyar aranyat ugyan előre aláírnánk, a…..
Bajnok Béla 2011.07.31 07:04:09
Az új, fantasztikus Mt-tervezetben szerepel:   A hvg.hu által megkérdezett munkajogász szerint az, hogy a tervezet a magánéletre is kiterjesztené a törvény hatályát, aggályos, főleg azért, mert olyan gumiparagrafusokról van szó, amiket nehezen lehet értelmezni. "Ha…..
Bajnok Béla 2011.07.31 06:46:45
@neoteny: Igaz, csak nagyon kevésből lesz.
Figyelem! A hozzászólások feltehetően még mindig a blogmodor sünetelése és karbantartása miatt nem jelennek meg rendesen -  remélhetőleg nem veszett el semmi. Tíz-húsz éve még alig lehetett őket látni az utcán. Akkor még tudták, hogy valóban kisebbségben vannak. Akkor…..
  „We are all Greeks” - írta Shelley 1821-ben a filhellének nevében, és Görögország azóta is megérzi magán a nemzetközi hatalmak hol üdvös, hol terhes barátságát. Meg tudott valaha állni a saját lábán Hellász?   „Mi adtuk a világnak a…..
Bajnok Béla 2011.07.31 01:33:37
@Lew Archer: De minek? Görögországban hasat süttetni akkor is lehet, ha ők éhen döglenek.
  Mit meg nem tudunk, ha uniós honlapokat olvasunk! Nagyriportban számol be a magyar helyzetről az EUobserver.com portál. „The new text, termed the 'Easter Constitution' by its authors to symbolise the 'rebirth' of the Hungarian nation, bans gay marriage and abortion and gives…..
"Bármi történjék is, mindig van egy okos, aki előrukkol, hogy ő megmondta előre."A kristálygömb működött (Lázár kapcsán elmélkedtem a jövendőről), csak hamarébb és masszívabban b*szott be a ménkű: a Jobbik nem maszatolt tovább, hát belekotort a mélynemzeti…..
Orbán - Lauder titkos találkozó januárban. 2010. augusztus 10-én kiderül. Az LMP elnöke rákérdez. A Miniszterelnök Úr válaszol. Tisztelt Miniszterelnök Úr! A sukorói kaszinóberuházás ügye az elmúlt egy évben egyszerre vált a banánköztársasági mutyi-kormányzás,…..
Bajnok Béla 2010.08.13 01:57:01
hogy a választási kampány során Orbán Viktor is elismerte, hogy a háromhetenkénti ülésezés bevezetése hiba volt, Kövér László úgy reagált: „Nem volt hiba. És erre azt tudom mondani, hogy puff neki! Már megint egy kérdés, amiben nem értünk egyet Orbán Viktorral a…..
Subba Napi GIF: Megúszta 2010.05.28 09:00:00
Bajnok Béla 2010.05.28 23:52:12
@johevi: Hát, nem.
Most, hogy a halál kapujából egy utolsó háborús fenyegetésre visszafordult a Kedves Vezető, szerettük volna Észak-Koreát jobban megismerni a Google Maps segítségével. Míg azonban a koreai félszigetről készített fényfotón az északi terület - Phenjantól eltekintve - szinte…..
kikvogymuk A HARCMŰVÉSZ 2010.01.19 07:07:00
Na várjál már, élóéló! Semmi gáz, jegyed érvényes, séród megfelelő, képed nem irritáló. Nyugodj meg, csak egyszerűen beszélgetni szeretnék veled. Vagy velem talán nem lehet elbeszélgetni, csak azért mert biztonsági őr vagyok? Nem „kidobóember”, ahogy itt sokan…..
Bajnok Béla 2010.01.19 08:41:57
Modorosblog Az iskolaigazgató 2010.01.18 07:00:00
IIIIISTEN áldd meeeeg a maaaagyart... reá... ve-en DŐŐŐŐT! Ez a mikrofon működik? Magdolna, hogy kell ezt bekapcsolni, legyen olyan kedves... ja, hogy már be van? Nézzenek oda, én meg itt álltam végig, na mindegy. Látom, az iskola felsorakozott, ha a 3/B-sek is elrendezték soraikat,…..
  Lévai Katalint, az MSZP korábbi EP-képviselőjét nem sűrűn emlegetik a legokosabb nők mezőnyében, nos, honlapjának Holokauszt Baráti Kör galériája (via fabuda) sem fogja gyökeresen megváltoztatni ezt az imázsát. A merész névválasztás olyan kitűnő…..
Bajnok Béla 2010.01.18 08:39:28
Miután szombaton a Jobbik is nyilvánosságra hozta az egyéni választókerületekben induló politikusainak névsorát, most már csak a politikusok újrahasznosításával elfoglalt MDF és a választók elől egyelőre rejtőzködő LMP jelölt-jelöltjeire várunk. A három legesélyesebb…..
 Dávid Ibolya és tanácsadóinak kísérlete páratlan: ez az első eset, hogy egy párt vezetése az üzenethez keres választókat, s azt sem bánja, ha közben a hagyományos tagság teljesen elhagyja a pártot.Természetesen kötélen táncolnak. Az eddigi mutatványt csak az igazolja,…..
Bajnok Béla 2010.01.17 13:21:10
@rockjano: Nem lényeges a betűméret, a csekkből kikövetkeztették a levél tartalmát...