Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aristote

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Oszlassunk el egy tévhitet! Az állam méretének, a közszolgálati béreknek a csökkentése nem a minisztériumi, önkormányzati 'léhűtők' ügye. Hanem a tanároké, orvosoké, rendőröké stb. A fűnyíró itt nem megy." Vendégszerzőnk, Holtzer Péter írása A…..
Aristote 2010.06.10 10:19:11
@FizessunkTobbetHogyLegyenElegParkolohely:
Angliában élek, és itt elég meglepő módon mérik a tanárok teljestíményét: a szokásos központi vizsgák (11, 13, 16, 18. életévben) során nem a diákok rettegnek, hanem a tanárok, ugyanis a diákokra nézve semmi következménye nincs az eredménynek. Viszont az az iskola, amelyik nem tudta teljesíteni a nemzeti alaptanterv által leírt átlagos szintet, annak a vezetőségét lecserélik, akik a rosszul teljesítő tanárt is számonkérik. Szóval lehetne azt mérni....
Az amerikai fiatalember beleszeret a lányba, és hamarosan becsúszik egy gyerek is. Eleinte minden simán megy, a gyermek megszületik és mindketten elhalmozzák szeretetükkel. A lány azonban nem érzi jól magát a „házimami” szerepében és szeretne egy kicsit kalandozni még. A…..
Aristote 2010.03.12 12:54:41
@zulu: No az nem igaz, hogy nem lehet egy férfit tartósan gyerekkel megkötni. Az én férjem azt mondta, nincs az a földi erő, amivel el lehetne mozdítani a lányai mellől. Úgyhogy hiába akartam volna válni, ő nem egyezett bele. Utólag úgy látom, jól tette, a lányok megfelelő családi környezetben nőttek fel.
"A nők se mind kurvák, csak meg kell találnunk azt, akit szántak nekünk." Fiatalabb olvasóinknak okulásul ajánljuk. Az én történetemben nem volt szakítás, mert járás se volt - talán jobb is, talán nem, már nem fogom megtudni, mert egy év szenvedés után kidobom ezt…..
Aristote 2010.03.11 20:01:52
@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Bár nem nekem szántad a hangulatfokozást, nagyon kellett ez most nekem. Kösz (egyezik a zenei ízlésünk, de erről a klipről nem tudtam).
Tegnapi jelentésében a brit alsóház Tudomány és Technika bizottsága azt javasolta, hogy vonják meg a homeopátiás kezelések, a homeopata kórházak támogatását, és ne törzskönyvezzék gyógyszerként a homeopátiás szereket. Miért? Mert nagyon úgy tűnik, hogy az általános hiedelemmel ellentétben ezek a…..
Aristote 2010.02.24 11:51:20
@Reman: Honnan tudod, hogy mi történt volna a gyerekekkel, ha nem kapnak semmit? Elképzelhető, hogy ugyanúgy meggyógyulnak (általában ez történik, a szervezet öngyógyító).
Aristote 2010.02.24 11:56:06
@Joejszaka: Most hallottam egy ripprtot egy amerikai kutatóval a placebohatásról. Azt mondta, nagyon az elején tartanak, de az biztos, hogy az agy a placebo hatására elkezdi termelni azokat a kémiai anyagokat, amelyeket a páciens úgy hisz, hogy bevitt a szervezetébe. Ugyanakkor megjegyezte, hogy csak bizonyos típusú betegségek esetén van placebo hatás, elsősorban idegrendszeri-pszichológiai, alvás problémák, vagy pl. láz. Annyiba valóban előnyösebb, hogy a valódi gyógyszereknek mindig van mellékhatása, a placebónak nincs.
"Évente átlagosan 20 százalékkal szűkül folyamatosan a budapesti új lakás kínálat, ennek eredményeként 2006-hoz képest mára 50 százalékos a csökkenés. A trend folytatódása 2011 végére lakáshiányhoz vezet." - számol be a Napi Gazdaság egy tegnapi…..
Aristote 2010.02.19 22:31:52
@Szárnyati Gézа: Anyám párttitkár volt, nem hogy párttitkár ismerőse, mégis öten laktunk egy szoba-konyhás bérlakásban, úgy nőttem fel:(. Szóval nem volt elég párttitkárnak lenni.
Pesti majmok, bekaphatjátok - ha valaki Pesthez nem kötődő élethelyzetben ilyet mond, semmi gond nincs, egyszerűen hülye. Ha viszont egy városi újság ilyen címmel jelentet meg főszerkesztői jegyzetet, akkor ott valami valakinél nagyon csúnyán bekattant.Egy nagyon rövid és nem túl…..
Aristote 2010.01.15 11:44:46
@vectraboy: Ezek szerint Budapest termel (ipar, mezőgazdaság) meg mindent? Ha így nő a vidéken lócán ülők száma, még a végén fel kell szántani a körutat is és beültetni répával.
A Péterfy Bori & Love Band második lemeze előkelő helyeken végzett a különböző 2009-es magyar lemezeket összesítő listákon és a december 27-i lemezbemutató koncertre is rengetegen voltak kíváncsiak. A Bűvös vadászhoz néhány hete készült videóról beszélgettünk…..
Aristote 2010.01.14 19:09:09
Miután Pörzse Sándor lelépett az Echo tévétől, azt nyilatkozta, hogy "nehéz volt elviselni, hogy a televízió elfogult politikai kérdésekben, és legtöbbször egyoldalúan működik". Amit mi nem egészen értünk, hiszen ez az a televízió, ami annyira sokszínű és…..
Aristote 2010.01.13 20:52:47
@Kompli: Igaz. Ezért van az, hogy az országunkban élők genetikailag inkább szlávok, a magyar gének elolvadtak.