Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PTL

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mostanában elkezdett keringeni a köztudatban egy tudományosan hiteles videó a ma ismert univerzumról. Rövid film, aki még nem látta nézze meg, ide teszem. Már régóta szerettem volna valamit írni erről a témakörről, de kicsit nehezen megfogalmazható úgy, hogy más is azt…..
A legizgalmasabb utazás Új szín 2010.09.23 20:32:00
A jobb láthatóság/olvashatóság kedvéért új hátteret tettünk fel, írjátok meg tetszik-e, vagy maradjon a régi! :)És egy új lehetőséget is kínálunk nektek:Ha van ötletetek miről írjunk, vagy van kedvenc igétek, akkor kommenteljetek és megírjuk, kitesszük, sőt akinek komplett…..
Vannak élethelyzetek, amikor komoly döntéseket kell hoznunk hogyan tovább. Lehet ez tanulás, munka, vagy család, valami olyan irányt vehet az életünk, hogy egy időre nehezebb lesz, de megéri, mert el szeretnénk érni valamit. Tovább akarunk lépni. Lehet, hogy félünk meghozni egyedül…..
PTL 2010.09.01 19:59:25
Szabaddá válni a hitben? Bonyolultan hangzik, nem? :) Úgy érzem, amikor szabadok vagyunk Istenben, akkor olyanok vagyunk, mint a szappanbuborék. (És most nem a gyorsan kipukkadós részére gondolok:) ) Mire is vagyunk szabadok? Egyelőségre: „Krisztusban tehát nincs zsidó,…..
A legnagyobb ajándék, hogy Jézus meghalt értünk, azért hogy életünk lehessen. „Nincs senkiben nagyobb szeretet annál, mintha valaki életét adja barátaiért.” (Jn 15,13) Miután Jézus felment a Mennybe elküldte a 3. isteni személyt, hogy mindig velünk legyen, a…..
Mit is kezdjünk az életünkkel? Ez a kérdés vissza visszatér az évek során, és mikor az ember keresztény lesz, újra előkerül. Mert Istennel akkor most minden más lesz? Lehetséges a mindennapjainkat is keresztényként élni? Lehet keresztény a munkánk? Menjünk el…..
Talán már sokan hallottátok, hogy szombaton lesz a Föld órája nevű világméretű akció, aminek keretében több mint 1 milliárd ember este 20:30-tól 1 órára lekapcsolja az áramot, ezzel is jelezve a világ felé, hogy szeretne tenni valamit a klímaváltozás kapcsán.Már korábban…..
PTL 2010.03.25 19:14:22
 "Aki tehát hallja tőlem ezeket a beszédeket, és cselekszi azokat, hasonló lesz az okos emberhez, aki kősziklára építette a házát. És ömlött a zápor, és jöttek az árvizek, feltámadtak a szelek, és nekidőltek annak a háznak, de nem omlott össze, mert kősziklára volt…..
„Tenyerembe véstelek be, szüntelenül előttem vannak falaid.” (Ézs 49,16)   Isten nem csak néz engem, és nem csak nem felejt el, hanem folyamatosan látja is mindazt, ami bezár, ami elválaszt, ami nem hagy lélegezni, ami visszatart. Isten olyan szabadnak álmodott meg és…..
PTL 2010.02.15 13:12:38
Milyen szabályokat kell követnem, ha hívő lettem? Mi van, ha úgy érzem, nem tudom betartani, amit Isten szeretne? Mit jelent a Krisztusban való szabadság? Milyen felelősséggel jár ez? Jézus egyszer ezt mondta: „Ha ti megtartjátok az én igémet, valóban tanítványaim vagytok,…..
PTL 2009.11.22 22:39:03