Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sárga Király

0 bejegyzést írt és 528 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stadion-avató népünnepély Újpesten: Az UTE hagyományaihoz méltó a felújított stadion A kormányfő jelenlétében avatták fel az ország - és azon belül a legrégibb futballhagyományokkal rendelkező Újpest - büszkeségét, a felújított Megyeri úti UTE-stadiont. Az átadás…..
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója tegnap az Egyenes beszédben magyarázta Kálmán Olgának, hogy ha valakit megütnek, és egyedül van a támadójával szemben, akkor nincsen más lehetősége, mint hogy visszaüssön. Kálmán Olga azt kérdezte Kolositól, hogy olyan volt a…..
Sárga Király 2014.06.13 11:48:09
@vasziljevics: a főkommunisták köszönik, élnek és virulnak. Az RTL Klubot pedig nyilván csak a profit érdekli, de magyarázd meg - miért kellene elfogadniuk, hogy rájuk tolnak egy újabb adót, mert csak. Ha holnaptól megadóztatják a napi utcahasználatot, az is érthető lesz?
Egyre inkább átértékelődik a tudomány számára minden, amit a fogva tartott tengeri állatok viselkedéséről eddig tudni lehett: a Sydney-i ócenáriumban az  őrök rajtakapták a pörölycápát, amint sminkeli magát. Mivel ellenőrizetlen, hogy milyen apró tárgyakat,…..
Sárga Király 2014.06.12 18:00:04
Gulyás Gergely, a parlament fideszes alelnöke kedd reggel még nagyban szidta a kereskedelmi adókat, délután viszont nem nagyon tudott mit mondani arra, amikor az RTL Klub szembesítette vele: 2011-ben ingyenjeggyel nézte végig élőben az X-Faktor döntőjét. Gulyás az M1 reggeli…..
Sárga Király 2014.06.11 09:24:04
@szbszig: ha szerinted normális, hogy magánemberként helyesnek tartasz valamit, politikusként viszont elítélsz - akkor ott a helyed Gulyás és a többi mocsok mellett.
Sárga Király 2014.06.11 09:27:09
@♔batyu♔: nem hozhat döntést - szerinted akkor miért hívják őket döntéshozónak? Vagy azt fogadod el, hogy demokrácia van, ahol egy politikusnak is lehet saját döntési és szavazati joga, "frakciófegyelemtől" függetlenül - vagy a diktatúrát, ahol döntési jog szempontjából egy szinten van a kasszás néni és az államtitkár.
A Louisiana State Baton Rouge és Kentucky egyetem kutatói új halat fedeztek fel a héten, aminek a khmmm, hátsó fele a fején található. A hal a Hoosier Cavefish nevet kapta, ami utalás az Indiana Hoosiers kosárlaba csapatra, - az egyik kutató nagy rajongójuk. Szerintem a Segghal…..
Húsvéti fészeknek nézte a Pancho Arénát a húsvéti nyúl és teleszarta focistákkal. Éppen a stadion átadására készült az ünneplő tömeg, amikor a felcsúti arénára hatalmas sötétség szállt, pedig Németh Lászlóné nem is volt a közelben. A TEK helyszínen tartózkodó…..
Sárga Király 2014.04.22 14:02:03
@audabu: Te pedig kéjesen kened magadra, pláne, ha a főnököd mocska az.
Sárga Király 2014.04.22 14:03:47
@ms65zeg: tudományos emberek... kutatóknak hívják őket, te agyhalott.
Már többeknek feltűnt, hogy Orbán Viktor és vezetőtársai jártukban-keltükben jobb esetben csak politikai, rosszabb esetben végzetes szerencsétlenségeket hoznak a velük találkozó politikusokra. Az Orbán-átok legújabb áldozata Robert Fico, aki csütörtökön még gyanútlanul átadott Orbánnal egy el sem…..
Csak a TV2 Naplójának riportere részesülhetett a szerencsében, hogy Orbán Viktorral és Tarlós Istvánnal utazhatott a 4-es metró avatásán. A többi újságíró egy másik szerelvénnyel mehetett csak, a TV2 viszont egész nap kísérhette a miniszterelnököt. (Nem először, Dorogi…..
Még csak március van, de mi máris kiosztanánk az év tanerőjének járó díjat annak a belga matektanárnak, aki ige invenciózus módszerrel tart rendet az osztályteremben. Egyik óráján elege lett abból, hogy a diákok folyamatosan csetelnek, facebookoznak és pofáznak, így a tábla…..
Sárga Király 2014.03.24 14:30:18
@doggfather: Soriban várós... azért érezhető a könyvek hiánya.
Az új választási szabályozás jelentősen megnehezíti, sőt ellehetetleníti azon külföldön élő magyar állampolgárok szavazását, akik itthon nem számolták fel magyarországi állandó, vagy ideiglenes lakhelyüket. Ez esetben két lehetőség közül választhatnak az érintettek:…..
Sárga Király 2014.02.14 14:21:00
@Kámasuka: Pontosan nem tudhatták, csak azok akik a választási törvény megváltoztatása után költöztek ki. Gondold újra.

Ha demokratikus alap, hogy minden választópolgár ugyanolyan módon szavazhat, akkor ez egyértelműen a demokratikus elvek sérelmét jelenti.

Tetszik, nem tetszik, ez van.
A Demokrata főszerkesztője ma leporolta a régi Pártélet cikkeit, és a legjobban sikerültek paneljeiből némi aktualizálással (coca-cola mámor helyett marihuána) összerakott egy frisset: ...mintha szerepcsere történt volna, mintha a csúfos véget érő Szovjetunió szerepét…..
Sárga Király 2014.01.24 11:36:52
@Vahakomb: Bencsikről ugyan mi más jutna eszedbe?
"Ez itt Carol, a pincérnő, ő meg Simon, a buzi." Nézi az ember azt, amit hírszerkesztés néven művel a közmédia, és nem hisz a szemének. Itt van most az Együtt-PM látványosnak szánt, de meglehetősen gyerekes akciója a Fidesz-székháznál, aminek során fogták magukat és öten…..
Sárga Király 2014.01.20 17:54:23
@Fatal Error! System Halted!: Lézer Jani sem tiltakozott, amikor a portálok tele voltak a 2010-es oroszellenes kirohanásával. Rohadtul nem érdekli ugyanis, hogy akár egy nap eltéréssel is ellentmond magának. Amikor a halálba kívánták, az más tészta volt, - és igen, tűrnie kellett volna.
A hét, amikor Orbán Viktor elhitte, hogy előnyös üzletet kötött az oroszokkal, Lázár Jánosról kiderült, hogy három éve még óvott az oroszokkal való üzleteléstől, amikor Simicska, valamint egy felcsúti gázszerelő pezsgőt bontott, és péniszpumpabotrány tört ki az…..
Erősen indított az idei évvel felálló, a kormány által alapított VERITAS Történetkutató Intézet. Az intézet vezetésével megbízott Szakály Sándor ugyanis az MTI-nek adott interjúban néhány, a történelmi köztudatunkban valóban tévesen szereplő esemény között úgy beszélt…..
Sárga Király 2014.01.17 18:41:12
@tesz-vesz: Majd ha téged toloncolnak a biztos halálba, bólogass: igen, ezt kellett tenniük.
Van valami tragikomikus abban, hogy amikor vélt előnyökért cserébe Orbánék lemennek kutyába, akkor a másik fél nem hogy átvágja őket, de még beléjük is rúg egyet utólag. Ez történt anno a baltás gyilkos esetében is, mikor (állítólag) Səfərov hazaszállításáért…..
Sárga Király 2014.01.17 11:23:30
@$$$=$$$: Ehelyett most van: háromszoros árú kenyér, tej, zöldség és hús, amivel naponta kifizeted a rezsicsökkentés különbözetét, ha nem többet. Ha neked ez a Kedves Vezető jobb, mint az előző volt, az téged minősít.
Rogán Antal frakcióvezető úr nyerte el / vállalta be az a cseppet sem egyszerű feladatot, hogy bemutassa a sajtónak, hogy a paksi bővítés ügyében az MSZP micsoda pálforduláson ment keresztül, ők pedig soha nem titkoltak semmit ebben az ügyben. Emlékszünk még mi történet…..
Sárga Király 2014.01.16 13:04:38
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: A következő 10 évben az IMF-hitelnek megfelelő összeget fogunk visszafizetni az oroszoknak, Kedves Vezetőd jóvoltából. Remek döntés, valóban - , eddig nem ismert kamatra, és hatástanulmányok és költségvetési tervek nélkül közel nyolcmilliárd eurós hitelt felvenni.
„Azt ismeritek, amikor Jézus, Gandhi és Teréz Anya vacsoráznak?...” Ha nem, akkor nézzétek meg a svéd UNICEF legújabb karácsonyi reklámfilmjét, mely korántsem vicc, bár ízlésessége erősen vitatható. A Jean-Claude Van Damme-féle Volvo-reklámot is jegyző Forsman &…..
Sárga Király 2013.12.20 16:48:53
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа: mert a hívő keresztény erénye, hogy gyorsan ítéletet mond mindenről, ami neki nem tetszik.
Még időben, az új házszabály életbe lépése előtt Szabó Rebeka és Scheiring Gábor, az Együtt-PM két képviselője kifeszített egy molinót tegnap a napirend előtti felszólalásokat követően a parlamenti ülésteremben. Kövér Lacit biztos az agyvérzés kerülgette, mert az…..
Sárga Király 2013.12.10 15:06:22
Kövér nem először játszadozik a mackótémával:

www.orientpress.hu/119402

Másrészt, ez talán nem is véletlen. A melegek között is jellegzetes csoport a "mackóké", akik szőrösen, kövéren szeretik egymást. Ja, és kötelező viseletük a bajusz is.
Szerencsések vagyunk, mert megígérték, hogy két hét alatt rendet csinálnak, és mivel Pintér Sándor még ma is miniszter, ezek szerint ezt az ígéretüket úgy gondolják, hogy teljesítették.Így a rengeteg felszabadult rendőrségi üres órákból két csoportnak is jut bőven, az…..
Elegem Van! Elegem van a Tescoból 2013.11.28 19:42:59
Az alábbi történetre mondják, hogy ha látom, sem hiszem el, mivel azonban a történetet alátámasztó dokumentum birtokomban van, megosztható a nyilvánossággal. A Tesco Globál Áruházak Zrt. egy vásárlójának - nevezzük Tudatos Vásárlónak - egy nap alaposan végiggondolva a beszerezni kívánt árucikkeket…..
Sárga Király 2013.12.04 08:59:10
@Der Milan: A cikk modoros, a lopás viszont lopás. És ugyan kivel kellett volna leálljon vitatkozni? Hívja fel egyből a Tesco angol vezérigazgatóját, esetleg Rogán Igazságökle Antalt?
Nálunk simán lebuzizhat valaki élő adásban bárkit, ahogyan Sebestyén Balázs tette azt nemrégiben egy egyetemistával, Teczár Szilárddal, aki arról híres, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult azért, mert vannak olyan szórakozóhelyek, ahol a lányokat ingyen engedik be a…..
Sárga Király 2013.11.27 14:51:45
@nathalie: Azért még ingyen semmit nem kaptam, mert férfi vagyok. Viszont nem egyszer jött oda hozzám nő, hogy nem akarom-e meghívni valamire. A bátrabbja pedig már köszönés után ráugrott a sörömre.
Sárga Király 2013.11.27 15:00:45
@shitgun: és az sem az ő hibájuk, ha egy fickó azt hiszi, néhány koktélmeghívás után már mindent szabad. Inkább örüljön, hogy férfiasan állhatja hazafele a taxiköltséget.
Sárga Király 2013.11.27 15:11:17
@nathalie: Sajnálom, de tényleg nem emlékszem, hogy valahova a férfi létem miatt engedtek be ingyen, itattak, fizettek mozijegyet, kiállításbelépőt vagy vittek el ebédelni. De lehet, hogy te jobban tudod :)

Nem állítottam, hogy kevesebb lenne a paraszt férfi, sőt, szerintem a pénz=pina mentalitás, illetve az ezt ellenzők lebuzizása az egyik legbunkóbb - és jellemzően férfias - megnyilvánulás.
Múlt héten az ifjúkeresztény káderneveldének tűnő Alapjogokért Központnak jártunk utána egy cikkben. Ma helyreigazítási kérelmet kaptunk a Nézőpont Intézettől, melyet változtatás nélkül alább közlünk. Míg a Századvég a valóságtól határolódott el, addig a Nézőpont…..
Ha cirkuszról beszélünk, akkor mindenkinek a tipikus cirkuszinduló jut eszébe, a pattogatott kukorica és vattacukor illat. Emellett  sejtelmes félhomály, a levegőben tapintható izgalom és feszült öröm. Helyünkre leülve alig várjuk, hogy porondra lépjenek a bohócok, késdobálók,…..
Sárga Király 2013.11.19 13:44:58
@Lángharcos: szóval a cirkuszok rohadtul nincsenek rendben. Pont elég, hogy az ember nem tud mit kezdeni az életével, nem kellene elcseszni létükkel harmóniában lévő állatokét is. Egy oroszlánnak az a feladata, hogy vadásszon zabáljon, és fenntartsa az ökoszisztéma egyensúlyát - nem az, hogy lóháton egyensúlyozzon, miközben: nagyon megenné a lovat, az pedig halálosan retteg alatta.