Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy_siraso_naploja

5 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lakásáremelkedés bizony nagy kihívás elé állítja azokat, akik most szeretnének új otthonhoz jutni. 10-20 milliós budapesti ingatlanok közül is nehéz választani, nem még ha ennek csupán a töredékét tudjuk lakásvásárlásra szánni. Mai bejegyzésünkben megnézzük, milyen lakásokat vásárolhatunk a…..
Izrael négy legnagyobb katonai hőse között tartja számon a hadtörténet Zvika „Zvi” Greengold tankparancsnokot, aki 1973-ban, a jom kippuri háború első napján szinte természetfeletti bátorsággal, leleményességgel és szerencsével tartóztatta fel jószerint egyetlen harckocsival a Golán-fennsíkon…..
egy_siraso_naploja 2016.10.12 10:58:55
@dr. saint555: Jajj szegények....
1970. A prágai Nuselsky-híd próbaterhelése T-55-ös páncélosok segítségével  ..
egy_siraso_naploja 2016.04.10 19:54:38
Vannak olyan epizódok, melyek megosztják a rajongókat, vannak szar részek, melyektől a rajongók a falra mennek, és vannak olyanok is, melyeknek írásába apait-anyait beleadtak az írók, de a végeredmény így sem lett kerek. És van a The Walking Dead hatodik évadának fináléja. Spoilerek jönnek...
egy_siraso_naploja 2016.04.05 11:53:05
@Grgabácsi: Már én is pont igy vagoyk vele. Az utolsó előtti rész után mondtma is a csajomnak, hogy lassan kezdem unni, hogy nem történik semmi. Az utolsó részben pedig úgy történt valmai, hogy nem történt semmi.

Szóval az új kezdést megnézem majd, aztán lehet nekem is off lesz a sorozat....
egy_siraso_naploja 2016.04.05 13:50:08
@iseeforme: képregény...

A fősodor mindig is a képregényhez igazodott, a fő mozdulatokat mind megirták már a képregényben korábban. Meg nézd már meg te is azt a kurva képregény képet a cikkben (kapcsold ki az adblockot arra az időre) és rájössz ki hal meg és hogyan.
Egy sírásó naplója A vonat I. 2010.03.10 14:07:00
A most következő történetet csak erős gyomrúak olvassák tovább, mivel felkavaró leírás következik.A történet a '90-es évek közepe táján játszódott le egy hideg januári szombat hajnalban. Ügyeletes voltam, otthon aludtam. Úgy 3 óra magasságában csörgött a telefon, hogy…..
A mai történet eléggé "húzós" volt amikor megtörtént. 1998-at írtunk és egy szokásos hétvégi temetésnek néztünk elébe egy vidéki kisváros katolikus temetőjében. A már korábban is említett kisebbség egyik tagját temettük. Ezzel még nem is lett volna dong, DE a…..
A most következő történet még az előzőnél is humorosabb(tudom, hogy nincs sok nevetni való egy temetésen, de ezen mégis volt).A történek úgy '95 környékén történt egy kisváros temetőjében. Egy "kisebbségi" férfit temettünk. Az hozzá tartozik, hogy iylenkor a…..
Történt egyszer a '90-es évek dereka táján - mikor még "süldő" kegyeleti szolgáltató (halottszállító) voltam -, hogy vidékre küldtek "betanulni". Már kb. 2 hete voltam a kisvárosban, amikor egyszer úgy éjjel 2 óra tájban csörgött a telefon - és persze én…..
egy_siraso_naploja 2010.02.16 21:43:11
Ez az első bejegyzésem. A napokban támadt az az ötletem, hogy leírjam azt a sok élményt, ami az évek alatt felgyülemlett bennem. A történeteim közt lesznek megrázó és néha viccesek is.Mint a címből is látszik, sírásó vagyok (néha hullaszállító  is) egy vidéki…..