Regisztráció Blogot indítok
Adatok
melo15

0 bejegyzést írt és 1243 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kifejezetten eseménydús volt az offszezon eddigi része a Denver Nuggets kosárcsapata számára. Az elmúlt néhány hét alatt edzőt és menedzsert váltottunk, tradeeltünk, draftoltunk is. A következő írásban összefoglalnám a legfontosabb tudnivalókat a csapatot érintő…..
A vasárnapi napon lebonyolított New jersey-i NHL Drafton két fiatal tehetséget választottak ki profi klubok a Denver Pioneers egyetemi csapatából.Az egyetemi pályafutását ősztől kezdő hátvéd Will Butcher éppen a költözésre váró helyi Colorado Avalanche által került…..
melo15 2013.07.01 21:36:26
Legnagyobb sajnálatunkra idén is a szokásos fejezeténél zárult le a Denver Nuggets csapata számára az NBA 2012/13-as szezonja, ismét a rájátszás első fordulójában buktunk el. Pedig az alapszakasz eredményei alapján sokan a nyugati főcsoport titkos favoritjának tartották…..
Az újabb sikertelen szezon után nem sokkal megkezdődtek a tisztogatások a Colorado Avalanche edzői és vezetői stábjában. Arról már korábban volt szó, hogy a 2012-13as szezon utolsó meccsének másnapján a vezetőedző Joe Saccot menesztették, az utódja továbbra sincs meg, viszont a…..
Az alapszakasz utolsó összefoglalójához érkeztünk, hiszen a héten véget ért az NBA reguláris szakasza. A Denver Nuggets kiemelkedő formában játszott az utóbbi időszakban és meglehetősen előkelő helyezést ért el a nyugati konferenciában. Lássuk, hogyan alakultak az utolsó…..
Nem változott különösebben a Colorado Avalanche pozíciója az NHL csonka alapszakaszának befejező stádiumában, az utolsó öt mérkőzés lejátszása után is nyugati sereghajtóként, a teljes liga utolsó előtti pozíciójában zártunk.Április 19én hazai környezetben kaptunk ki 4-1…..
Az utóbbi hetekben bomba formában játszó Denver Nuggets folytatta menetelését az NBA-ben. Fontos szakaszhoz érkezett a bajnokság, most dől el, ki milyen pozícióban jut be a rájátszásba. Szerencsénkre a legjobb formánkat hozzuk most, lássuk, hogyan alakult az utóbbi néhány…..
- Tóth Milán írása -Az Észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Colorado Rapids csapata a múlt hétvégén hazai pályán 1-0-ra győzte le legnagyobb riválisát, a Real Salt Lake-et, aminek köszönhetően megszerezte szezonbeli első sikerét.Óscar Pareja vezetőedző több…..
- Tóth Milán írása -Továbbra sem tud győzelmet felmutatni az Észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Colorado Rapids csapata. Óscar Pareja legénysége legutóbb hazai pályán játszott 2-2-es döntetlent a Portland Timbers ellen. Hétvégén igazi rangadó vár…..
- Tóth Milán írása -A Colorado State Rams csapata ott lehetett az Észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NCAA) főtábláján, a Kosoknak két mérkőzés adatott meg. Előbb a Missouri ellen még nyertünk, de két nappal később a jóval esélyesebb Louisville ellen már elmaradt a…..
Jó formában folytatta az All-Star szünet után a bajnokságot a Denver Nuggets. Vegyes mérkőzések vártak a csapatra a következő hetekben, hiszen könnyebbnek tűnő mérkőzések és rangadók is akadtak a kínálatban. Lássuk, hogyan sikerült venni az akadályokat.Összefoglalónkat az…..
Nem tudta felülmúlni az egy évvel ezelőtti eredményeit a Colorado Buffaloes egyetemi kosárcsapata, ugyanis a 2012-es konferencia-bajnoki címhez és az NCAA Tournament-en való meccsnyeréshez képest idén már a nyolc között búcsúztunk a Pac-12 tourney-n és az országos főtábla első…..
- Tóth Milán írása -Továbbra is jó formának örvend az Észak-amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokságban vitézkedő University of Colorado együttese, aminek köszönhetően a Pac-12 konferenciában a középmezőny élbolyához tartozik, de nem egyszer az esélyesebb ellenfeleket is képes…..
Március 12-től 16-ig Las Vegas-ban, a Thomas & Mack Center-ben rendezték meg az egyetemi kosárlabdázók, Mountain West konferenciájának küzdelmeit kilenc csapat részvételével, köztük ki két coloradói intézmény legjobbjai is képviselhették magukat.A Mountain West konferencia…..
- Tóth Milán írása -Második helyen zárt az Észak-amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokság Mountain West konferenciájában a Colorado State University együttese. A Rams utolsó nyolc meccséből ötöt nyert meg, ami elégnek bizonyult ahhoz, hogy megőrizze pozícióját a New Mexico…..
melo15 2013.03.18 10:48:30
@Filip89: igazad van, egy-egy meccset nyugodtan nyerhet mindkét csapat. bár a buffst idén nem érzem annyira erősnek, mint tavaly
Az All-Star gála lecsengésével, közel egy hét szünet után tovább folytatódtak az NBA küzdelmei. A Denver Nuggets csapatát nem a legjobb formában érte a pihenő, megszakadt ugyanis a győzelmi sorozata Karl edző legénységének. Remélhetőleg jót tett a játékosoknak, hogy…..
A Denver Pioneers egyetemi kosárcsapata tíz meccses veretlenségi sorozattal fejezte be a küzdelmeket a WAC konferenciában, így aktuális kiadásunkban is csak sikerekről számolhatunk be, a csapat tehát kiváló passzban várja a héten esedékes conference tourney-t.Február 23-án a csapat…..
- Tóth Milán írása -December 29-én a Hartford látogatott az Észak-amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokságban szereplő Colorado Buffaloeshoz. A hazaiak egy héttel korábban a Northern Arizonát tömték ki, és most a Hartford is egy nagy verésbe szaladt bele. Tad Boyle legénysége…..
Az NBA szezont szokás két részre osztani, melynek első felét az All-Star gála szokta lezárni. A múlt hétvégi gála előtt azonban még komoly erőpróba állt a Denver Nuggets előtt, ugyanis egy kisebb keleti kitérőt tett a csapat.A keleti partra tett kiruccanás előtt volt még két…..
Az elmúlt hetekben tovább folytatta a hangolódást a hamarosan rajtoló 2013-as MLS-szezonra a Colorado Rapids együttese, és a helyi csapat néhány újabb felkészülési mérkőzéssel a háta mögött várhatja a kevesebb, mint egy hét múlva esedékes idényrajtot.Február első napjaiban…..
melo15 2013.02.25 19:20:19
A február 15-17i hétvégén rendezték meg az NBA idei All Star gáláját Houstonban. Természetesen a 2013as rendezvényen se tobzódtak a Denver Nuggets játékosai, ahogy megszokhattuk ismét az egyénieskedő sztárok vehettek részt a magamutogató gálán, a szürke egységes csapatok…..
Lassan elérkezünk az All-star hétvégéhez, ami az NBA szezon féltávját jelenti. Ideje értékelni a csapat eddigi teljesítményét, és picit elmélázni a további lehetőségeken.A Denver Nuggets az idei szezonban sem mutatott semmi meglepőt, ha a játékstílust vesszük alapul. A George…..
melo15 2013.02.17 11:42:50
@Filip89: kíváncsi leszek a mostani sérülés után mikor nyeri vissza a formáját...ettől kicsit én is félek vele kapcsolatban
melo15 2013.02.17 11:46:48
@Foresz: a hajnali slam dunkon nem jutott be a döntőbe, a torontoi ross győzött
de volt egy max pontosa:
watch.nba.com/nba/video/channels/allstar/2013/02/17/20130216-dunk-r2-faried.nba
- Tóth Milán írása -Január 5-én a St. Bonaventure ellen zárta non-conference sorozatát az Észak-amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokságban szereplő Colorado State University együttese. A Rams simán, 85-64-re győzött, a találkozón most a cserék is több játéklehetőséghez…..
melo15 2013.02.16 19:39:01
- Tóth Milán írása -Az Észak-amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokságban vitézkedő Air Force Falcons együttese január 9-én játszotta első konferencia-mérkőzését, az ellenfél a Nevada volt. Mike Fitzgerald karriercsúcsot jelentő 30 pontjának (is) köszönhetően a coloradói…..
melo15 2013.02.15 23:08:20
A legutolsó jelentkezésünk óta öt mérkőzést játszott le a Denver Nuggets. A csapat a jobbik arcát mutatta az utóbbi időszakban, szépen gyűjtögette a győzelmeket a gárda és stabil rájátszást érő helyet foglalt el a konferenciában. Ismerve a sorsolást, a most következő öt…..