Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KonczPiri

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivel ne fordult volna elő, hogy egy hosszú és fárasztó nap után még autóba kellett üljön, hogy akár több 100 km-es távot levezessen. Éberségünk ilyenkor messze az optimális szint alatt van és reakcióidőnk is többszörösére növekedhet. (A cikkekben sokszor hangoztatott 1…..
Bár még csak ma jelentették be, hogy Orbán Viktor legidősebb lánya szeptemberben férjhez megy, már most több százan virrasztanak a Honvédkórház szülészete előtt. „Nagyon izgatottak vagyunk, jobb ez, mint az iPhone 6” - nyilatkozta az egyik sorbanálló, akit a szintén jelen…..
Az elmúlt két napot volt szerencsém Lengyelországban tölteni. Hazajövök tapasztalatokkal megpakolva és mi az első ami szembejön az interneten? Hogy ez a Bajnai a főgonosz már megint, aki nyilván semmihez nem ért, meg úgy egyáltalán: zéró erkölcs, zéró hozzáértés, mondja…..
KonczPiri 2013.05.18 14:26:38
Amikor karácsonykor az NGM weblapján leszakadt pofával láttam, hogy Doubravszky György pénzügyi biztos lett, azt fogadtam meg, hogy nem írok azonnal, előítéletesen. A Hiteltársulás dicstelen munkálkodását már megörökítettem, de mindenkinek jár egy esély, hátha új poziba…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Véget ért az idei X-Faktor egyik különversenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként. Jó, Jimmy Még nem veszíthetek…..
Naiv ügyfél montenegrói hivatalos útjáról hazafelé indulva azzal szembesült, hogy a szálloda portáján nem adják vissza az útlevelét, amíg nem fizet. Órák hiábavaló telefonálgatása után végül saját zsebből kifizette a valahogy duplájára drágult szoba árát, hogy elérje…..
Tisztelt cím! Mint látom a blog munkavállalói szemszögből nyújt segítséget, én azért megpróbálkoznék egy ellentétes dologgal kapcsolatban kérdést feltenni. Egy kis vendéglátóhelységet üzemeltetek, ahol mar közel 10 éve dolgozik az egyik alkalmazottam rengeteg problémával.…..
Aki Karácsony előtt akar műszakit szerezni, annak rendesen össze kell hangolnia az államigazgatást! Pár hete kiderült hogy lejár dec. közepén az autó műszakija. Ez már egybe van vonva (végre-valahára) a környezetvédelmi vizsgával. El is mentem egay márkaszervízbe - kijelölt…..
KonczPiri 2011.12.20 12:38:05
@akárki lehetek:-): 96-os Corsa D. Jóvanakkó.
A múltkori, kissé provokatív stílusú posztban sokaktól megkaptam, hogy mit osztom én az észt, hogy kell minimálbérből megélni. Próbáljam csak ki egy hónapig, hogy milyen az. Ilyen típusú felszólítások sokszor elhangoznak egyébként politikusok irányába is. Szóval kapva az…..
Igazából Bence sem csodálkozik, hogy a tintagyártókat is elérte a válság. Szegényeknek amúgy is elég bajuk van, ha már az alaptörvénykotmányt is iPaden skiccelik, a jelek szerint már arra sincs pénzük, hogy kisebb patronba csomagolják a kevesebb tintát:Helló, Bence vagyok a…..
KonczPiri 2011.05.19 19:20:02
Az utóbbi nyári olimpiákon rendre a labdarúgó torna volt az, amely még a megnyitó előtt kezdetét vette. London esetében sem lesz ez másképpen, hiszen a brit szervezők sem tudták a teljes menetrendet 16 napba sűríteni, így már két nappal a megnyitó előtt elkezdődnek a küzdelmek…..
retro gastro Sertésmájkrém 2010.04.21 06:19:00
A sertésmájkrém a ’70-es ’80-as évek iskolai kirándulásinak, vándortáborainak, építőtáborainak, korházainak és a Magyar Néphadsereg hideg élelmezésének alapeleme volt. Mellé egy Mackó sajt, egy különleges vagdalthús és esetleg egy Sport szelet két vastag szelet…..