Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DUDDMAN

22 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a ember 6 éven át minden nap csinált magáról 1 képet.Ehez csak anyit tudok mondani hogy respect.Én személyesen max 1 hétig lenne kedvem képet csinálni magamról minden nap.A lényeg az hogy a képekból csinált 1 videót......
Én is útallom ha valaki lehugyozza a WC ét tehát gondolkozzatok el ezenn a képen..
El kell gondolkozni azonn hogy ha valaki kövér vagy vékony az nem baj.Sok ember szereti a gyors kaját ,hát igen ez a kaja mindenhol népszerú .És hogy mi az oka?Az oka az hogy a világ tiszta stressz és rohanás.Egy darabig én is imádtam eszt a féle kaját de ma már min   den…..
Szerintem sokan ismerik az Antifacest.Én is nagy kedvelóje vagyok a csapatnak.A blogra csak olyan videókat linkelek be amelyeknek van értelme és ez sem más.Ez a vidi a kulonbozó zene stílusokról szóll.Mindenki más stílusú zenét halgat és ezzel meg kellene békulni és nem kellene…..
Sokan mongyák hogy vizet ivott de én optimista vagyok tehát elhiszem hogy alkoholt ivott.   DONT TRY THIS AT HOME..
Eszt a filmet csak akkor nézzétek meg ha nem akartok aludni mert K***á be fogtok szarni..
Közelmúltban elvált Britt nó,sokkolva volt amikor a vasálója alján meglátta Jézus képét.Ezt Tájékoztatta a The Sun napilap.Mary Jo Coadyová állítja, hogy a Jézus Krisztus hasonóság aszt jelzi hogy szerencsés élete lessz."Jézus azt akarta mondani  hogy figyel rám és…..
Tehát elértuk a 928 látogatót.Ez aszt jelenti hogy 100 látogató per/hét.Ennek az egész addlebrained team orul .Reméllem ez továbbra is így fog menni...
Mileyt nagyon aranyosnak tartottam 2 évvel ez elót.Mostanra már érett nó lett de a híresség a fejébe szált.Aki nézi a internetes híreket és olvas Twittertez az sok mindenról tud.Itt 1 kép ami pont ki mutassa az éretségét..
Az http://addlebrained.blog.hu/ fen van twitter en pls follow us on twitter twitter.com/addlebrainedweb..
Van 1 bejegyzésem amiben leírtam a véleményem az Emo sok ról és az elótt mielótt valaki vagy valami Emós megsértódne olvassa el Thanx.Jobb mint az eredeti..
The time is here.Hát igen itt az idó hogy beszéljunk az EMO ról.Ez 1 nagyon veszélyes téma.Én nekem az emó-s okkal nincs olyan nagy gondom mivel az osztályomban is vannak EMO-s OK.(Én kopasz vagyok).De a gond ott van hogy sokan keverik az emó-s okat a pózer 12 éves csucske k***ákkal…..
Na jó.Én értek Cseszky de ez már tényleg sok.Magyar felirattal is k***a jó de aki érti annak sokkal nagyob élményben van része.És miért? Hat mert Jozsin z baźin.............Just enjoy..
Hat ilyen is van.Már a gyógyszereknek sem lehet hinni, itt a példa.Ha picit más immúnredszered van mint a tobbiek nek eszt soha ne használd.Soha de soha......Ha nem hiszitek el itt a bizonyíték   …..
Kísérteties smink és teljesítmény mint 1 horror filmbol.Lady Gaga nem nyert díjat a American Music Awards on de a tejesítmnénye sokkoló volt.A ruhája 1 dinosaurus csontvázara emlékeztette.És most aze én is elgondolkoztam azon hogy most akkor Emos vagy nem,mert a kinézete most 1…..
Tehát Párkány 1 kis város (Szlovákian) Esztergommal szemben(Magyarország).Ez a vidó itt szuletett meg.Elég konnyen meg lehet érteni de vannak olyan szavak amiket le kell írnom. Szporitelna-1 bank neve ahol pénzt vett ki a illetó Univerzal-valami bolt Cézar-pizzeria Do picsi-aszt…..
Szép lány lenne ,de máar lassan léket kap a szája..
DUDDMAN 2009.11.24 19:24:03
... munkát keresek! 2009.11.24 12:36:21
helló kedves látogató!munkát keresek tudom,hogy a jelenlegi ekonómiai helyzet nem sok reményt sugall de azért én megpróbalom.a konyhában othononsan mozgok,de mas munkát is hajlandó vagyok elvégezni. éhbérért dolgozom!csak legyen valami bevétel.ithon ne birom ki sokáig,napi szinten…..
DUDDMAN 2009.11.24 19:18:21
Zöld McDonald's .Eltugyátok eszt képzelni?.A világ leg ismertebb es leg hizlalósabb Fast foodja nak zold M betúje lesz a nevében.A Németországi cég vezetoség úgy dontott hogy zold lesz mert evvel a természet hez való érzékenységet akarják jelezni (nem EMO).Eszt a radikális…..
Politikusokat így is lehet hasznosítani: feltörik a diót, megijesztik az emberket, vagy egyenesen wc-t pucolnak. Az USA választási küzdelmében mindez lehetséges. Leleményes vállalkozók pénzt csinálnak a bolondos bizsukból. Hillary Clinton 23 centiméter magas. Sötétkék…..
Tehát a szitu az hogy napról napra tobb ember fedezi fel a internet korlátlanságát.Eszt ma én is észre vettem amikor a tesóm WoW ozott és anyira belemerult hogy nem birt onnan ki szakadni 7 órán át.A post lényege hogy lemérhetitek a internet fuggóségeteket.A másik dolog meg az hogy…..