Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fauvesfauves

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezekkel a kötőszavakkal, olyan alárendelő mondatokat építhetünk, amelyeknek magyar jelentése "mintha". als ob, als wenn - KATI szórendet, míg az als után egyszerű fordított szórendet használunk. Példák: Úgy tesz, mintha tudna úszni. Er tut so, als ob er schwimmen…..
Max (majdnem) 9 éves és Nobu-rajongó, bár még sose járt a Nobuban. Londonban él, ahol van két Nobu étterem is, mégis Budapestre kellett jönnie ahhoz, hogy végre valóra váljon az álma és megkóstolhassa, mit tud a hely. A rajongására jellemező, hogy amikor meghallotta a japán…..
fauvesfauves 2011.04.23 13:05:51
Bábolnai ketrectársai szerint cs-137008924 "békés természetű, kicsit magánakvaló csirke volt, tele életkedvvel". Semmi sem utalt a közelgő tragédiára. "Nagy tervei voltak: menyasszonyával mindketten kohómérnöknek készültek, imádták a túrázást, a technikai sportokat;…..
Muffint sütni jó, mert az egyik legegyszerűbben és leggyorsabban elkészíthető finomság. Jó benne, hogy szinte mindenféle ízkompozíció elkészíthető, csinálhatsz édeseket, sósakat, akár édes-sósakat is.Ma, mi az édesek közül választottunk egy kedvencünket:…..
 Lám, kisütöttünk megint valami újat!:) Arra gondoltunk,hogy mára valami rendhagyóval készülünk nektek. Ezért 180 fokos fordulatot véve belevetettük magunkat a sós muffinok világába.Meggyőződtünk róla, hogy a muffinnak nem feltétlenül kell habos-babos, csokimázas…..
fauvesfauves 2011.04.14 08:03:51
Hat teljes kambodzsai család, valamint 14 köbméter bükkfa és közel 18000 db, mosómedvék idomítására világszerte alkalmazott szemöldökcsipesz került elő a Határőrség legújabb akciója kapcsán egy ismeretlen címzett részére feladott disznósajt belsejéből. A riadt…..