Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lor

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeznek még a Porsche-motoros Transporterre, amiről nyáron írtunk? A T1-es busz Angliában épült, onnan hozta haza a tulajdonos Bushi testvérével és sógornőjével. Bushi testvére fotós, végig dokumentálta a túrát, aminek köztes állomása volt a kétévente megrendezett T1-es…..
Geometria állítás madzaggal és némi kalandozás az alkatrészek között valamint a nagy leleplezés: vajon mivel lehet legolcsóbban autózni? Az Égéstér 123. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez. ..
Tudjátok minden stílusos férfi életében eljön az a pillanat, amikor szüksége lesz komolyabb karórára/karórákra. Akárhogy is ellenkeztek, nem, egy telefonon megnézni az időt nem ugyanaz. A férfinek mindössze 3 (ami valójában 4 darab) ékszere lehet: a karórája, a jegygyűrűje…..
lor 2014.03.13 21:36:42
Az első óra tipusa Seiko 5 SNX123.
Csinos kis darab nekem bejön.

kis infó gugli után
www.nathanbress.com/seiko5.php

Viszont csak fémszijjast találok, ha azt leszerelem egy bőr szijjal használható?
Biztosan sokan vannak itt, akik jártak már a Magas-Tátrában, ami Szlovákia és Lengyelország határán található és amely a Kárpátok legmagasabb hegyvonulata. Viszont akik még nem, azoknak ez a bejegyzés ízelítőül szolgál, hogy idén nyáron már ők sem maradjanak ki. Úton a…..
A múlt héten volt egy csajos esténk és persze szóba kerültek a férfiak is. Hárman voltunk feleségek és hárman facér csajok. Érdekes volt a két csoport véleménye közötti különbség a tökéletes pasi felvázolásában. Az egyik "tökéletes férfi" amolyan apa-férj típus volt,…..
lor 2012.08.29 18:20:34
Szürreális látványban lehetett részük a Budapest Airport felé járóknak a hétvégén - a kifutópálya betonján egy csillogó-villogó, vadonatúj maléves autó reklámfotózása zajlott éppen. Ráadásul nem holmi új Fabiáé, hanem egy ezerkettes kombi Ladáé. Micsoda? Malév? Lada?…..
Egyedifényezés Hangyász 02 2012.06.12 22:28:00
Lábon van a Hangyász, felkerültek az ajtók,igaz ideiglenesen vannak felhegesztve, de ez nekem pont elég, ehhez már tudok építkezni.Mielőtt nekilátok, a régi sablonból kiöntöm az első sárvédőket, amiket majd átalakítok.     Ahhoz, hogy a  visszaöntött sárvédőt fel…..
Egyedifényezés A DILEMMA 2011.03.23 01:28:00
Ránéztem ma a delikvensre és minden előítélet nélkül sorra vettem a teendőket.A legfőbb probléma az első csonkállvány hiánya miatt (ami esztergályosnál nyaral) nem tudjuk az első kerekeket felrakni így speciális hasmagasság szimulátort alkalmazunk (tégla)hiszen az…..
 Előre föltetetik az ember kezét, széttetetik a lábát......És izomból tökönrugják.Eleve bűnözőnek nézik az összes köz- és kormánytisztviselőt, miközben elvárják, hogy eltartsák őket. Mármint a politikusok. Elvárják, hogy mosolyogva szopassuk az ügyfelet, miközben…..
A poszt első felét H küldte, köszönjük!A fővárosi közlekedési anomáliák után nézzünk már körül az ország háza táján is ez ügyben. Tavaly március óta regisztrációs jegyet kell váltani a tömegközlekedési  járműveken. A regisztrációs jegyet azért vezették be,…..
A napokban mindenki megkapta a januári bérét, amire már az Orbán-kormány új adórendszere vonatkozik. A havi bruttó 300ezer alatti keresetűek kevesebb nettót kapnak, mint eddig. Viszont minden drágább lett. Jópár forint megy rá pluszban az élelmiszerekre, 6% a villanyra, a többi…..
Csongrád (!!) megye székhelye, Szeged. Egész pontosan az ottani Cserepes sor.Police.hu:"A sokat látott járőrök is meglepődtek azon a látványon, ami a Cserepes soron fogadta őket pénteken délelőtt. Az ott lakók ugyanis disznót vágtak, közúton…  A Szegedi…..
20éve vagyok ápolónő.Divat manapság a leterheltségre és a pénztelenségre hivatkozni ami igaz de az embertelenségre,empátia hiányára ez nem mentség. De.....!A nővér kiszolgáló személyzet a nap 12órájában.Minden betegnek,hozzátartozónak,orvosnak próbál megfelelni!Mind…..
Elcsíptünk egy levelet, avagy van pénz dögivel.....   "Tisztelt  Kollegák!   Július elején a Synergon munkatársai elkezdik a négy éves és annál idősebb számítógépek tervezett cseréjét. A felhasználókat egy héttel a csere megkezdése előtt…..
lor 2010.06.22 17:58:39
zene?

az
asva.hu/ nem izgul?
Aki csak pár ezer kilométert autózik egy évben több dologban is szerencsés. Nem csak a kevesebb költségre gondolok, vagyis elsősorban nem arra, de persze a végén oda lyukadok ki. Aki keveset autózik néhány hibát a tavaszi téli átálláskor még időben észrevehet. Ez most nekem…..
Hali Mindenkinek Most elmesélem nektek a mai állásvadászatom sikertörténetét. Reggel 08:30-ra kaptam időpontot. Már a portánál dobtam egy hátast, mert kb 90-100 ember állt bebocsájtásra várva. Hamarosan megjelent egy hölgyemény, és mint a juhász a nyáját, beterelt minket az…..
lor 2010.05.29 09:12:23
Szevasztok jeeee ö! Eljött ez a nap is, végre bemutatjuk azt a klipet, ameylet március 20-án forgattunk Miskolcon a Manana klubban sok barátunk jó hangulatú társaságában. Nagyon örülünk, hogy ez a pillanat is eljött és még inkább örülünk, hogy ezt megoszthatjuk veletek.A…..
Baowah kartárs, a TotalBike és a Sebesség oltára legfőbb hajtómotorja lebukott: Uj Péter-karikatúrák és púpos zsidók helyett kocsikat meg plüsskutyákat rajzolt az összes fontos mítingjén! Brilliáns konspirációk árán végre megszereztük a jegyzetfüzetét, ami hetekre ellátja…..
lor 2010.03.06 11:39:59
Vastagbőr Van némi különbség 2010.03.03 17:01:00
Mostanában nem trendi erről és úgy általában ilyesmiről beszélni, de a magyar népdalcsokor igenis kincs. Nem talmi, hanem olyan igazi, amit nem lehet pénzben mérni. Hosszú idő óta, szájról szájra, nemzedékről nemzedékre öröklődik. Éneklünk az újszülöttnek, hogy ne…..
Aki túlélte az MDF-es videó megtekintését, azoknak itt van két újabb vizuális csemege, a tatai mszp-es jelölt, Szaniszló Zoli kampányvideói. Én csak egyet kérek: Még több home videót a népnek, kedves "jelöltek", bárki bemutatkozhat a Youtube-on, ne fogjátok vissza…..
Kedves Despota és tisztelt HR asszisztensek, ügyintézők!   Bölcsész diplomám van (nem nyelvszak), a magát legjobbnak tartó magyar egyetemről (ELTE), közel 10 éves tapasztalatom a saját szakmámban. Dolgoztam már a versenyszférában itthon és külföldön is, de tapasztalataim…..
A címben szereplő kérdést Balage tette fel úgy általában az autósoknak, miután megelégelte, hogy rengeteg olyan autó jön vele szembe mostanában, amelyiknek csak a fél lámpája világít. Sokan "megoldják" a problémát a ködfényszóró bekapcsolásával és ezzel le is…..
De a billentyűzet előtt még mindig a jó öreg Fülig Jimmy ül az ő hamisítatlan helyesírási tudatlanságával, vagyis még mindig nem elég jó minden egy tökéletes OTP-s csaláshoz. A trükkös weboldal már szinte megszólalásig hasonló, de a küldött levélben szereplő cirill…..
Egy szülő hajlamos azt gondolni, hogy az ő Pistikéje a legkerekebb fejű, legokosabb gyerek a világon. Ez azonban távolról sincs így, mert a gyerekek messze nem olyan okosak, mint amilyennek hisszük őket. Még az ötödikesek se. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy egy ócska trükknek…..