Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keg

5 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vállalva, hogy az NST makulátlan mundérjára a cégre szabott közbeszerzési pályázatok setét árnya vetül, tovább keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi (2#), sporttárs, hrvth,…..
A mai BL-játéknapba sűrítették az izgalmakat, ami abból a szempontból kár, hogy választanunk kell a két, intenzitásában kocsmai bicskázásra emlékeztető csúcsderbi között. Az NST-n végbemenő változások hírnökeként csavarintunk egyet a szokásos Három dolog-ra épített…..
Megkértük a Szlengblog szerzőjét, Nyelvész Józsit, ugyan legyen már akkora arc, és fordítsa le Orbán Viktor évértékelő beszédét a hétköznapi emberek nyelvére. Értesse meg velünk a tuti frankót, mit is mondott a volt kormányfő. Nyelvész Józsi szerint ezt mondta:(Vigyázat,…..
Ma este 18:45-kor Dél-Afrikával találkozik a Honduras ellen jókora pofonba szaladó U20-as válogatottunk. Kissé rendhagyó három dolgunkat elsősorban azoknak szánjuk, akik valóban azt szeretnék, hogy Gulácsiék minél jobb eredményt érjenek el, de talán okulhatnak belőle azok is,…..
„Az élet néha egy álom és egy álom gyakran maga az élet” – állítólag ez volt a kedvenc mondása Almásy László neves egyiptológusnak, aki holmi „Angol beteg” c. filmekkel ellentétben nem fecsérelte az idejét angol nőcskékkel való szerelembe esésre,…..
14 éve volt két csatorna, 'oszt jónapot, ha azt mondtam volna, streamelned kell a Grasshoppers-Fradit, néztél volna, mint ponty a szatyorban. Most sokan erre készülnek, hogy láthassák az utóbbi évek legnagyobb klubsikerét arató Debrecent, amely annyi idő után képviseli…..
keg 2009.09.16 23:23:00
keg 2009.09.16 23:27:07
A döntő kilencvenhat és fél percen át tartott a donyecki kemencében, de már jóval hamarabb kiderült, melyik is az U19-es korosztály legjobb csapata a kontinensen. Természetesen a tornát beharangozó posztunkban leadott tippnek köze nem volt a valósághoz: a spanyolokat hiába várták…..
keg 2009.08.03 11:17:58
Ajánlottunk már a figyelmetekbe mindenféle online játékokat, volt szó álomcsapat-menedzselésről, lőhettetek büntetőket, szabadrúgást, kapcsit, most egy olyan játék következik, amihez nemhogy világhálóra, de a világon semmire nincs szükség. Nevezhetjük ország-városnak is…..
Landon Donovan szerint kibaszott szánalmas, amit Beckham művel, rossz kapitány, ráadásul viselkedése sem példamutató - válogatott okosságait Grant Wahlnak, a The Beckham Experiment (A Beckham-kísérlet) c. könyv írójának adta le. Amúgy ez tök jó, magam is készülök egy leleplező…..
Tizennyolc év múltán részesül pénzjutalomban Ötzi, a gleccsermúmia megtalálójának családja. Nem kevésbé örvendetes, hogy tizennyolc éves a Tilos Rádió, és ebben az évben is elstartolt a Tilos Maraton. Az NST pedig tizennyolcadik alkalommal is kétségbeesve keresi Susant,…..
keg 2009.06.18 10:30:49
Nou San Trafford Keleten a helyzet 2009.06.15 18:30:00
Ha hihetünk a számoknak, érdemes figyelnünk keleti szomszédunk futballjára. Papíron ugyanis Európa kilencedik legerősebb bajnoksága a román; így aztán örömmel közöljük vendégszerzőnk, Boros Miklós írását az idei - felettébb mozgalmas - szezonról és az aktuális…..
keg 2009.06.15 19:02:41
A Konföderációs Kupa jó, értem? Augusztusig nem nagyon lesz tétmeccs, tehát ha kibírtok másfél hónapot rendes foci nélkül, akkor bátran mellőzzétek ezt a sorozatot, de ha igazi futballőrültek vagytok, akkor velünk együtt a képernyőre tapadva csodáljátok Chris Killen és…..
Irapuato, 16 500 néző, vezette: Agnolli (olasz) Magyarország: Disztl - Sallai, Róth, Garaba, Péter - Bognár, Nagy A., Kardos, Détári, - Kiprich, Esterházy Szovjetunió: Дасаев, Бессонов, О. Кузнецов, Ларионов, Демьяненко (к), Рац,…..
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor és pattopo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se…..
Zsinórban negyedik győztes tétmérkőzésére készül a magyar labdarúgó válogatott, és Málta ellen elővételben elkelt mind a harmicötezer belépő. Biztos volt már ilyen, biztos nem a legtökéletesebb a memóriánk, de akkor sem emlékszünk ilyenre. Hurráhangulatra még…..
Nem terveztük, hogy rovat lesz ebből, de látva, hogy az előzőhöz is örömmel szóltatok hozzá, közkinccsé tesszük az újabb NST-taktikai értekezleten kirobbant vitát, mely ezúttal szintén egy liverpooli játékosról szólt. Nincs senki, aki meg tudná mondani, hogy került szóba…..
keg 2009.01.30 14:42:01
@Rooney82:
Kösz szépen! Hiába kopik az ember memóriája, megmertem volna esküdni, hogy a Brondby és nem a Brann Bergen volt az ellenfél, és arra is, hogy UEFA és nem KEK meccsen. Plusz emlékeimben megszépült a találat, még tíz év és azt meséltem volna, hogy a félpályáról indult Robbie :D De na a valóság se kutya, szerintem így is a legszebb Fowler találat evör
A hétköznapi realitásoktól a legvadabb fantazmagóriáig mindenről van időm gondolkodni, havonta egyszer, amikor órákat vonatozom családom és munkahelyem székhelye között oda - vissza. Mint mindig visszatérő motívum, mondhatom nyugodtan azt is, hogy örökzöld, hogy mi lenne, ha…..
Mivel Bundesliga tartományban a kiscsapat kifejezés nem értelmezhető, mi nem tudunk holmi John McClane vs. Halálcsillag típusú válogatottat kiállítani. Helyette, különösebb koncepcióval nem bíró posztba ömlesztjük a szilveszteri hangulatúnak gondolt, vagy egyéb okokból…..
Mielőtt nekiveselkednénk a Bajnokok Ligája-sorsolásnak, lássunk két fontos alapszabályt, hogy ezekkel már később ne kelljen foglalkoznunk: -    Azonos szövetség által benevezett (aka: egy országbeli) csapatok nem kerülhetnek össze. -    A csoportok…..
Az élet nem habos torta - mondta Virág elvtárs, és ebben feltétel nélkül igaza van. Különösen itt Kelet-közép Európában nem az. Az ember már annak is örül, ha jut néha napján egy kis almás pite, sütemény whatever. Pénzügyi válság van, ráadásul világméretű. Nekem ebben…..
Miközben a normális emberek azon tanakodnak, hogy színesbőrű lesz-e az Egyesült Államok 44. elnöke, a futballszurkoló nem ér rá ilyesmire, hiszen Európában BL-fordulót rendeztek. Hármas gólátlaggal nem is panaszkodhatunk, és igazán jó meccseket is lehetett csorgatni ezen a keddi…..
Soha rosszabb hétközi fordulót. Összességében semmi meglepő nem történt, mégis sokat fogunk még róla beszélni, mert az Emiratesben egy szenzációs derbyt láthattak a szerencsések. Az Ágyusok kivételével, a nagyok simán hozták a kötelezőt, az eddig jobb sorsra hivatottak pedig…..