Regisztráció Blogot indítok
Adatok
botz

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Férjcserélő Uborkaszezon 2013.07.22 10:22:19
No, értem én, hogy nyár van. Nálunk is az van, szabadságokkal, több együttléttel, ami több veszekedést is jelent, és csak minimálisan több dugást. Több gyerekezést, de azért van munka is. Mert - kérdésre válaszolva - nálam a munka elég összevissza, tehát hol van, hol nincs;…..
botz 2013.07.24 00:58:19
Elnézést, hogy csak most, de egyéb teendőim lefoglaltak, íme a sztori. Aki csak most kapcsolódik be a mesébe, kedden találkoztunk egy párral, akivel kipróbálhatjuk a többes szexet. Ha egy szóban akarom összefoglalni, akkor nagyon pozitív élmény volt. Tisztában vagyok vele, hogy…..
botz 2013.07.06 00:46:57
@Retroberto: király:))))
Férjcserélő Kiengedés 2013.06.15 19:18:32
Nem akarom túlértékelni ezt az időszakot, de nekem nagyon revelatív. Nem tudom, hogy a helyzet ilyen, hogy most érett meg, vagy csak az önelemezgetés hozta ki, de leginkább mindkettő, és azok szinergiája. Nemcsak az anyámmal kapcsolatos felismeréseim, de kisebb dolgok is mostanában…..
Férjcserélő Rajtakaptál 2013.06.02 13:28:59
Erősen bizonytalan vagyok abban, hogy megírjam-e ezt a posztot. Nem tudom, ez csak egyike a szokásos mélyrepüléseimnek, vagy valami komolyabb, szinte ijesztő tisztánlátás- és őszinteségroham. De ez az, amit most érzek. A házasságom szar. Nem szeretem a férjem. Sosem kedveltem…..
botz 2013.06.03 20:03:34
@titti79: abszolutt nem vagyok szakértője a témának, de ez az örökös fáradtság tipikus a saját magát örlő - felörlő embereknél. Sajnos az elfojtás, a magadbazárás nem segít. Férfiként csak azt tudom mondani, ha meg akarod (?) menteni a házasságod akkor mond el mi bajod van az arra legilletékesebbnek: G-nek.
Ne gondold, hogy attól jobb lesz ha többet segít, vagy levesz a válladról. Az tuti jól fog esni, de akkor meg abba bolondulsz bele ha csak nézel magad elé. Passz. Egyébként szertintem is csak mítosz az " örök szerelem"... sz*rt, igaz lehet 1-2 évig de utána a lemondás, elfogadás, és a bele fektetett energia határozza meg a minőséget.
Férjcserélő Silver lining 2013.05.16 10:40:35
A nagy balhék után mindig ez van. Egymásra találás, egymás értékelése, intimitás, nagy dugások. Talán épp ezért szeretek nagyot balhézni. Meg, mivel drámakirálynő vagyok, csak úgy önmagáért is szeretek nagyot balhézni. Ti persze közelről nézitek, mert én közelről…..
aeon flux 2013: a sci-fi éve 2013.02.17 11:04:00
Éveken át panaszkodtunk, hogy Hollywood mennyire elhanyagolja azt a műfajt, melyben találkozhat a látvány, az izgalom és jó esetben az értelem is. A fázás részben érthető, hisz a zsáner nem csupán költségigényes, de alapvetően kockázatos is, úgyhogy ha van valami, aminek jól…..
Kardhal Félig teli 2012.01.16 15:47:00
- Láttam, lecserélted a fényképedet a céges névjegytárban - fogadott a kolléganőm. - Ja, igen - mondtam, csak úgy futtában. - Pedig szerintem az előző is rendben volt - folytatta a lány. - Igaz, a szemed sem állt jól rajta! - dobta hátra a haját hirtelen. - Lehet. De én nem…..
botz 2012.01.16 22:08:07
(A szerző filozófus, újságíró.)  Egy demokratikus ország miniszterelnöke bejelentette, hogy egy kérdésben, sőt, bízvást mondhatjuk, egy Sorskérdésben népszavazást akar kiírni. Az EU vezető demokráciáinak vezetői hisztériás rohamot kaptak, a piac pedig fogta magát és…..
„Nem vagyok az a fajta, aki ha egy másik férfival látja a nőjét és a pasas véletlenül megérinti a kabátja szélét, egyből nekiesik” - a féltékenység egy természetes velejárója a kapcsolatoknak, vagy csak egy fölösleges cucc, amivel jó darabig senki nem szeretne…..
Lassan kiderül, hogy mit jelent a gyakorlatban a Lázár János-féle AB-hatáskörkorlátozás, amivel az új alkotmány keretei között is együtt kell majd élnünk, amíg az államadósságnak a GDP fele alá csökkenése el nem választ minket tőle. Ahogy az várható és az alkotmányosság…..
Update: az Onyx egy két személyes vacsorával jutalmazza a jó hír hozóját, amit persze nem tartok meg magamnak, szóval hamarosan egy nyereményjáték következik, ahol a nyeremény egy Michelin-csillagos vacsora lesz két főre! Facebookhoz érdemes csatlakozni addig is!  Sikerült…..
Persze a megkülönböztetés abból áll majd, hogy ki milyen pályára készül, és így milyen szinten kell majd matúrát tennie. A tervek szerint a bölcsészek és a jogászok már okosak lesznek, de közel sem annyira, mint az orvosi karokra jelentkezők. A hülyék csoportjába kerülnek…..
Turistabalesetet okozott egy hegyes, szándékosan kihelyezett betonvas a Mátrában, egy Pásztó környéki jelzett turistaúton2010. december 18-án, szombaton immáron harmadik alkalommal tartottuk karácsonyi túránkat a Mátrában. A hegyekben sok szépet láttunk, jó hangulat volt, úgy…..
Tipikus laikus gyanúsítotti kérdéseket tesz fel az alábbi levélíró. Jellemző példája, mennyire nincsenek tisztába a büntetőeljárás legelemibb szabályaival sem az átlagemberek. Vajon direkt nincsen alap jogi oktatás a középiskolákban? Tisztelt Zugügyvéd!Ma kaptam egy…..
Földszint Horcsica gyorsteszt 2009.03.03 09:41:00
 Nagyon kíváncsi voltam, milyen a Gasper által említett orosz horcsica, és a nagypapi által említett, Aldi-féle igazi kremsi. Vettem, kipróbáltam. A hétvégéről úgyis maradt egy szelet sült sertéskaraj meg némi fehérbab, puy-i lencse, a mustár jó kiegészítőnek tűnt…..
Olvasónk hiába próbál megegyezni hitelezőjével, a pénzintézmény lehetetlen feltételeket támaszt és perrel fenyegetőzik.Vásároltam egy Suzuki Ignis típusú autót, melynek finanszírozásához a CIB Credit Zrt. nyújtott hitelt.Az autót sajnos tavaly ellopták. A lopás tényét a…..
Édes bosszú Szemét pi..a vagyok 2010.05.31 18:54:00
8 éve vagyun házasok, előtte két éve voltunk együtt a férjemmel.Szerelem első látásra volt, összeilletünk mint Barbie és Ken. Persze a gazdag Ken. Ezért el is néztem neki sok mindent, az arrogáns megnyílvánulásait vagy a nyílvános flörtöléseit. De ez mára megváltozott.…..
botz 2010.06.01 22:49:36
botz 2010.06.01 22:50:03
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..