Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Đaermon85

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Guillermo Del Toro jövőre egy nagyobb költségvetésű sci-fivel érkezik, az EW leközölt egy képet a produkcióból. Charlie Hunnam és Rinko Kikuchi néz egymásra, talán a nagy csata előtti pillanatok ezek. Hatalmas szörnyek lépdelnek elő az óceánból, az emberiség nagy robotokkal…..
Đaermon85 2012.07.03 22:19:24
A PlayON (leánykori nevén CD Projekt) bátor vállalkozásba fogott: ezentúl nemcsak játékokat, hanem könyveket is ki fog adni, méghozzá a lengyel Andrzej Sapkowski fantasy regényeit. Aki nem tudná: Sapkowski írásai alapján készült a The Witcher című pc-s szerepjáték, aminek a…..
Végre kiderült, hogy miről fog szólni a Másnaposok 2 és még egy hivatalos kép is kikerült a netre. Phil, Stu, Alan és Doug, a négy jó barát az egzotikus Thaiföldre utaznak. Az las vegasi felejthetetlen legénybúcsú után Stu egy visszafogottabb úgymond elő esküvői bulit szervez.…..
Azt nyilatkozta az amerikai szövetségi kapitány, Bob Bradley, hogy ugyan minden játékosa nagyon jól tudja, hogy Rooney mennyire izé, temperamentumos fajta, és ha sokat cukkolják és idegesítik (értsd: folyamatosan rátartanak a lábára, rángatják a mezét és beszólnak neki Shrekre…..
Đaermon85 2010.06.11 14:07:26
 Szétküldtem a levelet, megtudtátok a blog címet:) Üdvözöllek titeket, nos ez lenne az, ahogy írtam a legelső bejegyzés legalul található meg, és a legutolsó legfelül.Akit még érdekel és tudtok Róla annak szóljatok légyszíves, most rengeteg embernek elküldtem, de…..