Regisztráció Blogot indítok
Adatok
endru

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze a cím nem teljesen igaz, filmtekercsbe bujt pendrive-ot lehet nyerni, ha választolsz egy kérdésre. A játék apropója, hogy négy éves lett a kütyüket árusító online bolt, a Bigyóshop, születésnapja alkalmából pedig ajándékot ajánlott fel nektek.A kérdés pedig egyszerű:…..
endru 2012.03.01 10:01:05
bigyoshop.hu/?q=products/show/pin-art-szoglenyomat
nekem ez a kedvenc. tök haszontalan, elem se kell bele :), mégis. csak.
Az Inda-labs a blog.hu és egyéb más rendszerek fejlesztője és fenntartója, fejlesztőket és site-buildereket keres. Erre az oldalra akkor találhattál rá, ha már tüzetesen olvastad az inda.blog.hu-n felhívásunkat és ott ráleltél a megfelelő linkre.Kattints hát…..
Nagyon sok szép emléket hozott fel az a videó, mely bemutatja azt a helyet, ahol a világ majdnem összes valaha megjelent legokészlete megtalálható. Sokan írtatok arról, hogy melyik volt a kedvenc készletetek. Ezen felbuzdulva én is megkerestem az én első készleteimet. Karácsonyra…..
Bigyóblog Icipici óriás 2010.02.01 15:06:00
Alig három centis, nem vastagabb a százforintos érménél és akár 32 GB-os is lehet a Verbatim új pendrive-ja. A Colour Micro USB 4 GB-os család négy színben kapható. A Black Micro pendrive 2, 4, 8, 16 és 32 GB-os változatban létezik. A Micro pendrive-okat az úgynevezett…..
A Fujitsu bemutatta az első kereskedelmi forgalomba szánt, színes ekönyv-olvasót. Az olvasó kijelzője 8 inches XGA, 260 ezer színt jelenít meg, van az olvasóban Bluetooth, wifi, SD-kártyahely. PDF, TXT, HTML, Word, Excel és PowerPoint fájlokat ismer fel. A Fujitsu 40 órás működési…..
Webisztán Indanet... azmiaz? 2008.09.30 14:26:00
Nagyon-nagyon hosszú tervezési és tesztelési folyamaton vagyunk túl. (Nem, nem vagyunk túl rajta. Mégcsak most jön a neheze. De ez a mi bajunk.) Az Inda közösségépítő szájtjának legelső verziója ma élesedett ki. Egyelőre tényleg erős bétában. (Lehalások, malfunctionök…..
Ha már szó esett az iWiW új képmegjelenítőjéről, gondoltam megosztom veletek a másik, képnézegetéssel kapcsolatos hazai fejleményt. Ugye az iWiW már március vége óta támogatja a PicLenst. Nos, a jó hír az, hogy egy ideje az indexes képgalériákat is nézegethetitek a…..
Üljünk le egymás mellé, mint egy nagy család és nézzük meg a MÁV 2008-as tisztavatójára készült montázsfilmjét. Jobban nem is lehetne gurítani a hétfőt, pláne hogy már kedd van. Na majd ezek a rendes emberek szó nélkül visszavezetnek bennünket a tisztességes…..
A Budapest Film volt olyan szíves és elmesélte mi mindenre számíthatunk tőlük még az idén, és azt kell, hogy mondjam: nem lehet egy szavunk sem. Bár a címhez nem sok köze van, a nyalókanévadó nyomozó képe nem véletlenül keveredett ide, hanem mert szeptemberben jön a Kojak. A…..
Az elmúlt napokban rengeteg magyar csatlakozott a Firefox rekordkísérletéhez. Azt is mondhatnám, hogy ha az összlakossághoz viszonyítjuk, Európában a magyarok nagyon is aktív Firefox-felhasználók. Több mint 17 ezer magyar vállalta, hogy ma este 7 órakor letölti a Firefox 3…..
Egy vallomással kezdem: azóta szeretnék babtáblát, amióta egy kollégámnál láttam egyet kábé fél éve, de mindig lusta voltam megrendelni. Aztán kaptam egy emailt a Babtábla.hu-tól, hogy tesztenénk-e, mert kölcsönadnak egy-két babtáblát. Igent mondtam, az egyiket én vittem…..
A Google egyik interfészfordítója lett figyelmes egy olyan ablakra, mely azt valószínűsíti, hogy a Gmail új interfészt kap. Persze a kiszivárgott infót érdemes erős fenntartásokkal fogadni, hiszen egyrészt "Newer Version"-ről van szó, és nem egy "New"-ról. És…..
A héten két otpbankkártyás ügyfél is befutott panaszával, úgyhogy ömlesztünk. Az első levélíró Róbert nem érti, miért tűnik el mindig a kipostázott új kártyája, ráadásul még csak nem is a logisztikai központban, hanem az OTP bankfiókjában. Már a harmadikat várja.…..
Ha van 150.000 dollárunk, azaz kábé 28 millió magyar forintunk, akár Ohatpusztakócson is felidézhetjük az áldott nyolcvanas éveket, amikor Hasselhoff bongyor frizuráját tépte a szél egy-egy húzósabb jelenet alatt, és KITT pont a megfelelő pillanatban szólt be valami bölcset.…..