Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pacino

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Una birra per favore vs. Pass us a pint, mate..
pacino 2010.06.20 16:10:54
Kicsit amerikai focisra sikerült az idei BL, hiszen a szezonban legnagyobbat alkotó edzők vívhatták a döntőt, sőt egyiküknek még quarterbackje is akadt. Extra tétként a BL-szereplést érő negyedik helyért is megküzdöttek a csapatok – végül az Inter mindent megnyert…..
Nou San Trafford Mocskos Inter! 2010.05.20 10:30:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) Alapvetés: az Inter mindennek a legalja. Ez már a kezdetek óta így van, és ezt a klub maga is…..
pacino 2010.05.20 10:47:12
Beért a stadionba a két maratoni futó, hiába nézegetnénk még egy darabig az öldöklő küzdelmet, közel a célszalag, és vele az Inter bajnoki címe. Nehéz lenne annál kevésbé mourinhós dolgot elképzelni, mint hogy az utolsó fordulóban elcsússzanak egy nem is olyan nagy…..
Csak némi ijesztgetésre futotta a kicsiktől, az Inter nem is csinálta össze magát a Chievo ellen, a Roma bajnoki címéért viszont komolyan aggódhatott az Olympico 60 ezres népe. A kicsik végül nem döntöttek semmiről, illetve csak arról, hogy az utolsó fordulóban hirdetünk bajnokot…..
Inkább az utolsó fordulóban orrantunk izgalmat a leglényegesebb kérdést illetően, a borzasztó gusztustalan kupadöntő két résztvevője a 37. fordulóban behúzza hazai meccsét, hogy a lehető legtovább húzzák a szurkolók idegeit. Az utolsó BL-hely viszont valószínűleg eldől,…..
pacino 2010.05.07 22:33:24
Az utolsó komoly akadály, amit az Inter és a bajnoki cím között volt, fogta magát, és ledőlt magától, most már a Chievo-Siena kettősben bízhatnak csak Rómában. A Roma is nehéz meccset tudott le, és - őszintén szólva - nem várt eredménnyel hozta a parmai túrát, én például…..
pacino 2010.05.03 17:01:06
@imici77: EPIC :)))
Mondhat Jose amit akar, ez bizony előrehozott döntő, avagy erre vártunk egész évben: valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik. Idén már összefutottak egyszer, akkor a milánói döntetlen után simán nyert a Barca, és talán most is úgy vélik a szurkolók, hogy a…..
pacino 2010.04.20 22:48:14
Tulajdonképpen nem dőlt el semmi, de egy csomó fontos kérdésre választ kaptunk a 34. játéknap derbidömpingje után. Tudjuk például, hogy az Inter nem tudott olyan rosszul játszani, hogy ne nyerjen a fatökűségét ostobasággal kombináló Juventus ellen, de látjuk azt is, hogy nincs…..
pacino 2010.04.19 20:37:30
@blasco: agree, inkább így helyes.
A Milan 10emberrel játszott majdnem egy félidőt- csak hogy meg legyen említve...
Néhány hónapja még azt gondoltuk, a forduló rangadója természetesen a Derby d’Italia lesz, méghozzá fontosságát tekintve a pápaavatás és az idegen életforma észlelése közé tehető. Valamelyest így is lett, hiszen az Internek akár a bajnoki címe is múlhat rajta, de…..
pacino 2010.04.16 21:37:26
@blasco: inkább a CSI :)
pacino 2010.04.16 21:52:33
@Nerazzurri: irigy hónaljmirigy megy, legalja :(
A futball folyamatos változásának gyakran áldozatul esnek bizonyos posztok, míg mások csak átalakulnak. A kapusok már régen nincsenek beszögelve a ketrecbe, és a kirúgásokat sem a söprögetők végzik el helyettük – már csak azért sem, mert ez az állatfaj is kihalt, az…..
pacino 2010.03.29 18:12:13
A Milan már leszakította magát, most a Romát durungolhatja le a nyakáról az Inter, ami már csak azért sem jönne rosszul, mert egyetlen állva maradt olasz csapatként még nem végzett Európában sem. Meg is teszi, és a következő fordulótól újra a Milan lesz az elsőszámú…..
pacino 2010.03.28 16:45:53
@_alerob: tiszta megye2 feeling, elég durva:)
Nem követjük különösebben elszántan az országúti kerékpárosok versenyeit, most mégis a kokszosokhoz nyúlunk vissza egy kiváló hasonlatért: Armstrong és Ullrich küzdöttek a végső győzelemért, valami hegyes-völgyes szakasz előtt azt mondták, itt van esélye a tokosnak. Mentek…..
Őszintén: hét találatom lett volna a 29. fordulóban, ha nincs éppen sokkal fontosabb dolgom, mint a beharangozó megírása. Szerencsére donnelly – nagy hatékonysággal – megmentett benneteket attól, hogy a múlt heti olasz poszt alatt kelljen kibíróznotok magatokat. A…..
Pontot vesztett az Inter hazai pályán, az üldözők pedig nyertek, valahogy mégsem lett izgalmasabb az olasz bajnokság. Mourinho bazári majomként előadott performansza annak is kinyitotta a bicskát a zsebében, aki rajong a portugál stílusáért – állítólag sokan vannak. A…..
Öt pontra feljön a Roma az Interre, azaz leszögezhetjük, hogy a Ranieri-féle feltámadás nem csak a BL-helyek megszerzésére korlátozódik, a rómaiakkal már komolyan számolnia kell Mourinhóéknak, akik az elmúlt öt meccsükből csak kettőt tudtak megnyerni. A Juventus a hét közben…..
Két évvel ezelőtt a Milan egészen elsőrangú produkcióval lepte meg a Manchester Unitedet, az óriásit futballozó olaszok keresztbe lenyelték az angolokat. Lássuk be, ennek most jóval kevesebb az esélye, még ha ez a United nem is olyan erős, mint az volt, és nem is függött annyira…..
pacino 2010.02.16 23:26:51
pacino 2010.02.16 23:39:58
@Glory: @Everred: @többi büszke szakértő:
így van, megérdemeltétek. most már szemellenzőt le és irány az ágyba lányok
Akár laposnak is nevezehetnénk a Serie A hétvégi fordulóját, ha nem lenne két fontos személyi változásunk, amelyek miatt muszáj kiemelt jelentőséget tulajdonítanunk a Genoa nápolyi vendégszereplésének, és a Juventus-Lazio kiesési rangadónak. Természetesen Zaccheronira és…..
pacino 2010.01.31 22:17:17
Az olasz bajnokság izgalmas tavasza múlik a 21. forduló rangadóján, ami történetesen a Derby della Madonnina 273. kiadása is lesz: ha az Inter begyűri a Milant, valószínűleg az utóbbi évekhez hasonlóan csak az ezüstért megy a tülekedés a hátralevő fordulókban. Viszont ha a…..
Ha a zergebaszó hideg nem is erről árulkodik, beköszöntött a tavasz. A 20. játéknaptól kezdődően már a visszavágókra fenekedik a Serie A mezőnye, ha már egyéb komoly izgalmat nem tartogat az első tavaszi játéknap. Szegény Siena újra a San Siróban találja magát, és a múlt…..
A nemzet igazi derbijéről szól a Serie A 19. fordulója, más igazán érdekes párosítás nincs is a Juve-Milanon kívül. Talán még az EL-helyekért tusakodó Fiorentina és Bari, vagy esetleg a feléledt Napoli és a megtorpant Sampdoria meccse érdekes, és a Roma sem mehet biztosra a…..
pacino 2010.01.10 23:21:32
@blasco: asszem kicsit még fennmaradok, mert muszáj elolvasnom, ahogy a juve szurkolói egy hazai 3-0 után a Milan játékát szidják :))
Ezért szeretem az nst-t, itt tényleg semmi sem elképzelhetetlen:DD
pacino 2010.01.10 23:56:03
@Mr.AT: akkor utoljára, és nem kell válaszolnod, mert
1, megyünk inni és nem olvasom el
2, nem is érdekel:)

so: legalább utólag ne tagadd gúnyos kis megjegyzéseid, ez olyan gyerekes.
azzal jönni, h semmi közötök nem volt a gólokhoz, enyhén szólva kiafasztérdekel kategória...
másrészt azért remélem nem kell bocsánatot kérnie senkinek, amiért a botrányosan szar Juvét félgőzzel kitömte a Milan.
hihetetlen, hogy még ilyenkor is van mire fogni a zakót, nem bizos, hogy ez az előrelépés módja. Magyarul szerintem nem mi vagyunk, akiknek közünk nem volt a meccshez és nem hiszem hogy meg kéne köszönnünk nektek bármit is.
Lassan már ott tartunk, hogy az a ciki, ha igazat jövendölünk. Legutóbbi jóslási kísérletünk súlyos kudarca természetesen nem szegte kedvünket, és az év eleje újra jó alkalmat biztosít a baklövésre, amit metsző kegyetlenséggel használunk ki. Hajtás után egyrészt az…..
pacino 2010.01.08 17:24:43
@giacinto: te tök hülye vagy!
2010 első bajnoki fordulójában hiába szerez csak két pontot az első három helyezett, radikális változások nem lesznek. Radikális dolgok Rómában lesznek, ahol a szélsőjobb és a szélsőbal találkozik (Lazio-Livorno), aztán a toszkán derbin összecsap Firenze és Siena,…..
pacino 2010.01.06 23:00:58
@blasco: szinte elképzelem, ahogy ülnek a gép előtt valami olyasmit gondolva h 'báázz ott a negyedik is, írni kéne valami nagyonvicceset'
:D
pacino 2010.01.06 23:14:43
@raoul_duke: na, ez az EPIC :DD

@Hispan07: tényleg hagyjuk őket, ez a kötelességük, ha már saját csapatuk nem foglalja le őket. ;)
Az olasz futball 2009-es esztendejének leírására nem kell sokáig keresgélni a megfelelő szót: rohadt unalmas volt. Az eleje még talán nem is annyira, de a tavasz már gyenge formában levő, Európában jobbára hülyére vert, sorsukba belenyugodott csapatok labdatoszogatását hozta. Jó…..
pacino 2010.01.03 21:01:14
@calcio_di_rigore: tudnál arra az állításodra vmilyen forrást adni, hogy "megmondták hogy a Parma és a Milan még Ferraráé" ?
bocs, de nem vagyok képben a Juvet illetően, a Milan miatt érdekelne.
kösz
A rangadókat a hazai pályán játszók húzták be, az Inter második vereségét ellensúlyozva a Siena második győzelmét szerezte, a Milan pedig 13 meccsesre nyújtotta veretlenségi sorozatát. Kicsit összerázódott az eleje, de a középmezőny nem akart szétszakadni  a 15.…..
pacino 2009.12.11 17:06:27