Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juzzie

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott ült este a Duna televízióban bizonyos B.B. Levente. Azt írták rá a képernyőn, hogy a Fradi Szurkolók Valamilyének az elnöke. Mit mondjak, ez a Levente olyan tornából-felmentett alak. Persze lehet, hogy csak a zakója előnytelen. Tény, a zakó lötyög rajta, a mellénye pedig -…..
Juzzie 2008.04.10 19:09:09
A blog írójának magyarázom: Vannak szervezett szurkolói csoportok. Ezen csoportok alkotják ma a Fradi táborát, vagy régi nevén a B-közepet (B mint B lelátó és annak is a közepe. De ne keresse a következő hazai mérkőzésen a B szektorban Boros Bánkot, mert ez a régi fa lelátós stadionban volt).
A szurkolói csoportok létrehoztak egy szervezetet. Ezt hívják Ferencváros Szurkolók Szövetségének (
www.fradidrukker.hu). Ennek a szövetségnek az alelnöke Boros Bánk Levente. A szurkolótáborban és az egész stadionban mindenki ismeri. Hogy Ön miért nem, az csak azért lehet, mert életében nem volt még Fradi meccsen, s csak szeretne Fradi szurkoló lenni! Magyar Balázs és Boros Bánk vezette szövetség volt az aki a tüntetéseket szervezve zavarta el Furulyás TSZ elnök urat. Emlékszik már rá? ...blog író úr.
Szarházi-e az, aki szerint a „Székely himnusz” műdal?   Ki tudja merre, merre ment el azok esze, akikből valóságos dührohamot vált ki egy nyilvánvaló tény leírása? Nemhogy papírt, de világhálót sem tűrő mocskolódások lavináját indította el annak blogba…..
Juzzie 2008.02.05 07:03:57
Erdőbénye Hegyalja igazi gyöngyszeme. A borvidék "V" alakjának tölteléke, afféle mostohagyermek. Mostanság külföldiek találnak itt nyugodt pihenést, amihez a falu házait vásárolják szorgalmasan. Az illetékes közútkezelő nem szívelheti a települést, így erősen…..
Már szóltunk, de a naprakészség végett szólunk még egyszer: megy az immár harmadik Budai Gourmet Bor-, Pezsgő és Sajtfesztivál. A rendezvénynek honlapja és mottója is van, nem Hamvas Bélától, hanem Márai Sándortól; előbb-utóbb biztos talál valaki valaki mást, aki nem ennek a…..