Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mupphadam

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..
Előre nem látható okok miatt a Queens Of The Stone Age lemondani kényszerült most zajló Európa turnéjának utolsó három állomását, így elmarad a május 28-ára tervezett budapesti fellépésük is. A zenekar honlapján megjelent közlemény nem tér ki részletesen az okokra, csak…..
mupphadam 2011.05.07 12:16:49
@Pángalaktikus-gégepukkasztó: Látom a szmájlit, de akkor is hülye vagy.
Modorosblog Búvalbaszott nemzetem 2011.03.15 08:08:00
Sírva vigad a magyar. Ez van, sajnos ilyen egy búvalbaszott nemzet vagyunk mi. Létezik persze az a legendás mélyszláv bánat is, az az igazi keserűség - de hát azok mégis többnyire fiatal, győztes, szerencsésebb nemzetek. Ha össznemzeti érdekről van szó, azonnal összezárnak. Itt…..
Subba Metáltérkép 2010.12.07 10:00:00
Rengeteg zenével, talán Subba Sámson is (jó, ez nem biztos) találna a mappán olyan stílust, amiről még csak nem is hallott...
mupphadam 2010.12.07 11:35:01
 Muddy újra, a tökéletes fesztiválajánló és a táncházas után - és még ezeknél is lehetett jobbat csinálni - itt van. A modoros magyar rocklegenda Hogy állt össze a zenekar, hogyan ismerkedtetek meg?A Feldmayer Tibi vörösmartys volt, mi meg ketten a Kovácsovics…..
mupphadam 2010.09.14 20:52:17
Korn - III: Remember Who You Are (Roadrunner/mTon) A Kornról mindig is sejthető volt, hogy nem tud méltóságteljesen megöregedni. El lehetne intézni annyival, hogy az egyszerűség kedvéért nu metalnak becézett stílust nem lehet bizonyos kor felett művelni, de érdekes módon a velük…..
Ez fizikailag fáj. ..
mupphadam 2010.06.16 14:39:48
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
mupphadam 2010.06.15 12:07:08
@jozefk2004: nekem inkább az a szöveg tűnik kötelezőnek, amit te nyomsz szépecsém, hogy nem zavar ez a szar. Tönkre tesz mindent.
Az pedig, hogy a hazafelé metrózó büdös-részeg szurkolókat hozod fel példaként, egyértelművé teszi, hogy nem hogy még csak meccsrejáró sem vagy, de a focit is csak műkedvelő szinten ismered. Nagy baklövés volt részedről.
Történelmi győzelmet aratott a német válogatott az USA felett az A csoportos világbajnokság nyitó mérkőzésén. A találkozóra 77 803 néző volt kíváncsi a helyszínen, ez rekord. A németek második harmadban megszerzett vezetését a harmadikban kiegyenlítették az amerikaiak,…..
Minden idők egyik legizgalmasabb divízió 1-es világbajnoksága következik. Nagy öröm, hogy a tavalyi tragédiával szemben idén semmi sem zavarta meg a magyar válogatott előkészületeit. A játékosok és az edzők minőségében-hangulatában remek felkészülésről számoltak be. Igen…..
A Bad Pussy mindaz, amit elvárnék egy játéktól: van benne macska (alap :-D), műfaját tekintve az egyik kedvencem, különbségkereső, ráadásul újrajátszható, a történet humoros (és nem kicsit morbid), de ami a legfontosabb, ezt bizony hazánk fiai készítették. Ha nem tévedek,…..
Egérgörgőre nem nagyon írnak játékot, ezért ritka kincs a Record Tripping, amit többen is beküldtetek. A játékban öt egyszerű feladatot kell megoldanunk három-három nehézségi szinten, mindegyik feladat valamilyen forgó pályaelem gyorsítására-lassítására épül – ezeket…..
mupphadam 2010.02.05 14:14:31
Micsoda csapat! Elő a loginekkel!Legend!Bodys TibiÉvi hetven millió Kár, hogy pirosFodrászversenyHot stuffAz élet szépHázasPicúrJó a frizuraEljött az én időmAvatarBajai témaAlaposan dokumentált Wellness hétvége..
Különös, ám örvendetes fordulatot vett a napról napra szórakoztatóbb választási kampány. Erős hallucinogén kábítószereket kezdett szedni a Magyar Szocialista Párt teljes vezetése. Semmilyen más magyarázata nincs ugyanis az alábbi sajtóközleménynek, amely azzal vádolja a…..
mupphadam 2010.02.04 15:37:09
@1kutya: :)

egyébként ezek ezt most tényleg komolyan gondolják? hogy lehet, hogy olyan dolgot mondanak, amirúől teljesen egyértelműen kiderül, hogy hazugság? mire számítanak, hogy ki veszi ezt be? ezek tényleg ennyire nem normálisak?
Subba WOW! 2010.01.16 19:26:00
Az amatőr hétvégi hegymászó nénikéjüket! ..
mupphadam 2010.01.16 22:50:11
@már nyuszi: add nekem add nekem!
mupphadam 2010.01.17 00:52:21
@már nyuszi: mindenképp. majd küldd a paramétereket
Subba Túlélni: Beöntés tutajon 2010.01.06 14:57:00
Egy vadabb rész Bear Grylles a Túlélés törvényei című sorozatából, ahol Bear egy tutajon billegve beöntést ad magának a kiszáradás ellen, valami borzasztóan undorító madárszaros vizzel. Mert ugye azt meginni nem lehet.    ..
Subba Házibuli: A Youtube mixer 2010.01.05 14:00:00
Jellemzően magyaros a jelenség, miszerint minden nagyobb buli előtt valakinél összegyűlik a társaság, hogy ott basszanak be. Az utóbbi pár évben eléggé elterjedt, hogy az ilyen melegítéseken Youtube-ról szól a talpalávaló röhögnivaló. Ezzel a kütyüvel ki is…..
Ráfázott a kényelmeskedésre az Újpest, az utolsó pillanatig küzdő zöld-fehérek két ponttal távozhattak a Kisstadionból. Négyezer néző előtt az újpestiek hamar átvették a kezdeményezést, Kiss Gábor előnyből az 5. percben meg is szerezte a vezetést. Feltűnő volt, a zöldek…..
Eredetileg olyan retróklasszikusok után kutattam a net eldugott flashturkálóiban, mint a Double Dragon és az Interkarate, de összeakadtam ezzel a fura Mario-klónnal, a Sint Nicolasszal, amit így karácsony előtt 5 perccel muszáj posztolni. Pixelhősünk, a nagyszakállú, püspöksüveget…..
mupphadam 2009.12.21 23:31:39
Szolgálati közlemény következik: kiveszem év közben összegyűlt szabadnapjaimat, és most én fogok munkát kerülni (jó messzire elkerülöm, Thaiföldre megyek majdnem négy hétre). A KMK távollétemben is zavartalanul üzemel, egyrészt azért, mert előre betáraztunk jó néhány…..