Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beau

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, Kata vagyok és life coachként dolgozom. Azért csatlakoztam szakértőként ehhez a bloghoz, mert úgy gondoljuk, a szépség, a nő, a nőiesség összetett dolog és nem csupán a külsőségek határozzák meg. Mi számít még? Hát az érzelmek, az érzések, a gondolatok, a…..
Beau 2010.06.09 09:33:56
Elkészült a falut leíró cikk a magyar wikipédián! A tapolcai kistérségeket líró cikkek többsége még üresen árválkodik, legfeljebb a földrajzi koordinátákat tartalmazza, ezzel szemben Kővágóörs máris egy tartalmas leírást mondhat a magáénak, ami remélem, hogy a jövőben…..
Ez George Mikes egyik örökbecsű írásának címe. A Kispad (Ch&V) által a legjobb evős filmeknek titulált műveknek a felét, ha láttam, az Étel, ital, férfi, nő című tajvani opuszra mindazonáltal muszáj volt előbb-utóbb sort keríteni, annyian dicsérték.A kaják meg a…..
w Vackor néni busza 2007.06.13 06:00:00
Szaftos hörögnivaló készülődik, máris ünnepelhet a hörgipar. Be lesz itt zárva több száz iskola. Megö-hö-lik a falut, húgybasüppesztik, véknyába tipornak a falunak ezek, mert gyűlölik a puszták népét, mert ezek azok. Pedig igen, be kell zárni, mégpedig sürgősen. Viszont…..