Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beau

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, Kata vagyok és life coachként dolgozom. Azért csatlakoztam szakértőként ehhez a bloghoz, mert úgy gondoljuk, a szépség, a nő, a nőiesség összetett dolog és nem csupán a külsőségek határozzák meg. Mi számít még? Hát az érzelmek, az érzések, a gondolatok, a…..
Beau 2010.06.09 09:33:56
Perry Moore, amerikai író könyvében igazságot szeretne szolgáltatni a homoszexuális képregényhősöknek, és le akar számolni az őket övező megalázó bánásmóddal. Moore, aki maga is meleg, Hero (Hős) című könyvében Thom Creedről, az átlagos amerikai tiniről kiderül, hogy…..
Egy tizenhat éves francia Harry Potter rajongót letartóztattak mert feltette a hetedik könyv saját maga által készített francia fordítását az internetre. A fiatal srác egyszerűen képtelen volt kivárni a hivatalos fordítást, így aztán nekiállt maga, hogy megismertesse a francia…..
Elkészült a falut leíró cikk a magyar wikipédián! A tapolcai kistérségeket líró cikkek többsége még üresen árválkodik, legfeljebb a földrajzi koordinátákat tartalmazza, ezzel szemben Kővágóörs máris egy tartalmas leírást mondhat a magáénak, ami remélem, hogy a jövőben…..
Ez George Mikes egyik örökbecsű írásának címe. A Kispad (Ch&V) által a legjobb evős filmeknek titulált műveknek a felét, ha láttam, az Étel, ital, férfi, nő című tajvani opuszra mindazonáltal muszáj volt előbb-utóbb sort keríteni, annyian dicsérték.A kaják meg a…..
w Vackor néni busza 2007.06.13 06:00:00
Szaftos hörögnivaló készülődik, máris ünnepelhet a hörgipar. Be lesz itt zárva több száz iskola. Megö-hö-lik a falut, húgybasüppesztik, véknyába tipornak a falunak ezek, mert gyűlölik a puszták népét, mert ezek azok. Pedig igen, be kell zárni, mégpedig sürgősen. Viszont…..