Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beau D.N.

14 bejegyzést írt és 250 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei leálláskori és néhány tavalyi dobbantó. Ahol nincs jelezve, ott ugyanaz volt az aldomain/user. asiafan.hu Keleti Szélisoldeolvas.wordpress.com/olvasonaplo.net/napirajz.wordpress.com/ +…..
Beau D.N. 2013.11.29 15:43:11
Jó dolog a humor, meg néha hasznos is. Bizonyára ezt gondolhatta a kormánypárt is amikor viccesnek találta az LMP azon szándékát, hogy a családon belüli erőszak vitája újra napirenden legyen, mivel az ügy már hónapok óta egy helyben áll. Az asszonyokat meg közben egy-egy…..
Beau D.N. 2013.03.21 12:15:31
@Csekey Ildikó: És úgy gondolod, hogy ez az esetek 100%ban megállja a helyét?

Te mindig minden téged érő bántalmazást kiprovokáltál?
Beau D.N. 2013.03.21 12:25:35
@Bloodscalp: I second that. Magam sem tudtam volna jobban összegezni ezt a gondolatot.
 Az alföld TV híradása: Lucáról: http://www.alfoldtv.hu/?id=8094&q=qNem minden sikerül. De semmi sem teljesen reménytelen. Már két hónapja küzdünk Luca lábáért, de sajnos egyre kevesebb eséllyel. December 13-án, Luca napján érkezett a hortobágyi…..
Beau D.N. 2012.09.17 11:29:05
Él és virul az az elképzelés, hogy az ember (értsd: férfi) fiatalabbra és esetleg karcsúbbra "cseréli" már nem annyira fiatal és karcsú feleségét. Elsősorban az ötvenes pasikat szokták ezzel meggyanúsítani, ha már hűtlen, ha már szeretőt tart, akkor az biztos minimum egy…..
Beau D.N. 2012.08.24 00:11:18
@Holly-Audrey: Köszönöm a lehetőséget, de ez az önsegélyező "megcsalós-megcsaltak" (valójában mindegy is, hogy miről szólna igazából..) kör nekem idegen.
Ha valaha is azon kapnám magam, hogy a vélt vagy valós problémáimat egy "titkos" nicknév alatt vadidegeneknek teregetem, tudnám hogy jóval nagyobb a baj, mint az a bagatell kis semmiség, amiről ott majd beszélni akarok.
Beau D.N. 2012.08.24 11:24:38
@tiboru: Átléptem a légypapírod?:)
Beau D.N. 2012.08.24 14:27:41
@Holly-Audrey: Jó. Nekem meg de:)
Ha valaki modell-alkatú divatbolond babát vizionál maga elé, akkor az esetek nagy hányadában a műanyagfröccsöntést világméretekben űző játékgyár Barbie elnevezésű kultikus figurája jelenik meg lelki szemei előtt. Pedig vannak még jól öltözött hosszú lábú játékszerek a…..
Mihalik Enikő szőke lett a spanyol Vogue kedvéért! A szeptemberi divatanyag az 1967-es Belle de Jour (A Nap szépe) című Catherine Deneuve filmről kapta a nevét, amelyben Enikő, magát Séverine-t idézi. A sorzatot egyébként Vincent Peters készítette és Barbara Baumel stylingolta. Na,…..
Beau D.N. 2012.08.23 15:42:09
Elég régóta internetezek, de kb. 2005 óta, vagyis hét éve nem igazán szakadtam el a hálótól, jellemzően naponta nézem a leveleimet és az egyéb információkat. Az első hosszabb kihagyás volt a mostani: gyakorlatilag hét napon át semmilyen internet kapcsolatot nem használtam. Ennek…..
Megjelentek a földfoglalók, és kunyhókat emelnek, sertéseket nevelnek a világhírű perui rejtélyes Nazca-vonalakon. A hatóságok tehetetlenek.   A földfoglalók leromboltak egy 1500 éves Nazca-temetőt és 50 kunyhót emeltek a Nazca-figurák közvetlen közelében. A perui…..
ágy - asztal - tv Stílusos pajta 2012.08.21 12:50:00
A mai posztban egy felújított francia pajtában hozták össze, ami rusztikus és stílusos, ami vicces és gyakorlatias is egyben, a modern művészetet az öreg törgyfagerendákkal, az üvegcsillárt a betonnal... Drámaiság és kényelem, letisztultság és bukolikus nyugodtság -…..
Már eleve nagyon érdekes úton került hozzánk ez a könyv. Postán. És most kérdezheti mindenki, mi ebben az érdekes. Na, az ezután jön. Ugyanis a postás nem tudta a kis lapos postaládába betuszkolni és hagyott egy cetlit, fáradjunk el a küldeményért a Városmajor utcai hivatalba.…..
Vojázs, Vojázs Homokszobrok 2012.08.16 10:50:00
Aki még csak most indul a tengerpartra az ihletet meríthet, aki már volt az tegye el a posztot jövőre - homokszobrok következnek, ezzel is lehet múlatni az időt a tengerparton! A kultúr-program után lehet másolatot készíteni: Ali baba és a 40 rabló: Másik "mese" - Simpsonék…..
Beau D.N. 2012.08.17 12:45:51
Az ausztrál Qantas légitársaság elültetett egy férfit a helyéről, csak mert a jegye egy egyedül utazó gyerek mellé szólt. Felszállás után az utaskísérő udvariasan áttessékelte a férfit egy másik ülésre, és helyére egy nőt ültetett. Persze ezzel a férfit minimum egy…..
HeStyle Augusztusi Zara frissítés 2012.08.15 14:30:00
A néhány napja bemutatott őszi Zara kampány sem volt semmi, de a most megjelent, az augusztusban boltokba kerülő Zara kollekciót bemutató lookbook talán meg azon is túltesz.A sokak által kedvelt Zara az elmúlt hónapokban nem igazán kényeztetett el minket túl jó fotósorozatokkal,…..
Beau D.N. 2012.08.16 13:59:43
@voi: Azt hiszem elsiklottál a kínjuk tárgya felett. Ha jól értem a srácok olyan nadrágot szeretnének, ami nem a bokájuk felett ér lengve ér véget. Nem zavarbaejtően szűk és tapadós itt-ott, hanem ízlésüknek megfelelő. Nem rombolja a méltóságérzésüket, hanem esetleg építi azt.
Egészen nyilvánvalóan nem ők ennek a kollekciónak a célközönsége, bár hogy pontosan kikre gondolva tervezték a ruhákat, azt nem tudom.
Tény, ami tény, az én szememben sem elég férfiasak, de én rendszerint a varrodákat támogatom a konfekcióval szemben legalább lélekben (ha tárcával nem is mindig sikerül).
Beau D.N. 2012.08.16 14:51:38
@voi:Nyilván de ezek szerint ők nem azt szokták meg, hogy úgy áll rajtuk a nadrág, ahogyan utoljára általános iskolában láttam öcsémet a kinőtt tréningnadrágjában.

Örülök, hogy tetszik az avatarom, én rajzoltam.
Beau D.N. 2012.08.16 15:24:56
@voi: :) nem élek mangán legfeljebb néha meglódul a kezem --> nagyban itt--> beaudenoir.deviantart.com/gallery/#/d4jsm9o
A Surreyben található, jövőre 100 éves, hatalmas házban számtalan legendás Beatles-dal született. Most eladó, csekély 15 millió fontért. A Surrey grófságban fekvő Weybridge-ben lévő ingatlan 1964 és 1968 között volt John Lennon otthona. Még első feleségével,…..
Beau D.N. 2012.08.16 14:41:47
@Gondolkodni Próbáló Birca: Emberközeli? :) Mondjuk hozzám közeli lenne azzal együtt is, hogy ez kb egy kastély:)
Kirsty Mitchell az Anglia kertjeként emlegetett Kent megyében nőtt fel. Édesanyja irodalomtanár volt és megszállott mesemondó, ami a későbbi képzőművész, fotós, jelmeztervező és művészettörténész életútját is jelentősen befolyásolta. Csaknem felnőttkoráig mesélt minden…..
Beau D.N. 2012.08.16 14:28:20
Idén februárban debütált David Beckham "Bodywear" kollekciója a svéd fast-fashion márka, a H&M üzleteiben. A fehérnemű kollekció hatalmas siker lett, szerte a világon rengeteget adtak el belőlük, de hazánkban is hiánycikk lett néhány méret belőle. Nem is volt kérdés a…..
Fotó: Szimpla Bringás Bolhapiac @ Facebook Nem is olyan nagyon régen megnéztük egy bringás bolhán, mivel pimpelhetnénk fel kicsit a bicajunkat, amivel kompenzálható az a szupercsinos kukásmellény, amit a KRESZ alapján lakott területen kívül korlátozott látási viszonyok között…..
Beau D.N. 2012.08.16 13:23:58
@pooni: AZAZ! Ez volt! :D

„3M reflective ribbon” – mondjuk, az 3M nem tudom, mit jelöl az elején (vastagság?) de szerintem házilag is összecsomózható, ha megvan a szalag és kész. :D Lehet meg is csinálom..
L-Style Garance tippjei 2012.08.15 10:30:00
Garance Doré francia származású fotós, illusztrátor, fashionista. Csillaga már jó néhány éve tündököl és még mindig nem kopott meg. Kedvelem blogját, ahol nem csak képeket oszt meg, hanem rövid történeteket is. Párjával, Scott Schumannal akaratlanul is beírták magukat a…..
Beau D.N. 2012.08.16 13:00:13
Az igéző tekintet a csábítás egyik elengedhetetlen kelléke. Ha te is hosszú és dús pillákra vágysz, de irtózol a műszempilláktól, most pár egyszerű tipp segítségével hosszabbá varázsolhatod pilláidat! Szempillaspirál Ha szempillaspirált használsz, ne lepődj meg, hogy a…..
Beau D.N. 2012.08.16 12:08:55
@Bélabáttya: Teljesen érthetetlen számomra miként képesek még mindig párhuzamot vonni a bevallottan műszempillákkal ÉS erős digitális utómunkával megalkotott reklámfotók és az eladásra kínált szempillaspirálok hatása közé.

Az extrém hosszú szempillák sosem igaziak. :)
Régóta terveztem, hogy az alkonyati-esti robogózáshoz veszek egy sárga lencsés szemüveget, hiszen a napszemüveg csak feleslegesen sötétít, én meg amíg nincs hideg, szeretek nyitott plexivel közlekedni, szélvédelem tehát kell. Sokan gyártottak már ilyet. A régi öregek…..
... hogy kínomban ezt a jegyzetet adtam le, miután szembesültem vele, hogy a Békés Megyei Hírlap harmadik oldalának jobb hasábját velem akarják kitölteni... Kutyák, macskák, autósok, bringásokHiába az alulról és felülről jövő kampányok (például Critical Mass, Bringázz…..
Írtam már róla, hogy figyelgetem a spam-eket is, ki mit akar eladni. Amióta szabad céges címre emailt küldeni, azóta ez a tevékenység ráadásul olyan, hogy legálisan ajánlható is - ha van értelme. Értelmet pedig sokszor a kreatív megoldás adhat, és amit most kaptam, az nagyon ez a…..
Beau D.N. 2012.08.14 09:11:21
Biztosan mindenki emlékszik a pici, színes leginkább rózsaszín játékpónikra, de ha azokra nem is, az "Én pici pónim" mese mindenképp ismerősen cseng. S, hogy mi az összefüggés a pónik és Karl között? Karl Lagerfeld ikonikus stílusa már számos bizarr tárgy megalkotásában…..
Beau D.N. 2012.08.02 18:21:58