Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xpander

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamikor az ominózus tanulságos 1 napos ismerkedésem után nagyjából 2 hónappal, vizsgaidőszak kellős közepén találkoztam egy sráccal. Az igazat megvallva egy kósza ismerkedés volt, flörtnek terveztem, nevezzük aminek akarjuk. Főleg úgy, hogy tudván hogy majdnem 190 km választ…..
Rion-gay Upszika! 2010.01.22 17:31:00
Timi jól indította a napom! Reggel arra kell szívbajt kapnom, h rezeg a telefonom. Szinte közvetlenül a fülem mellett rezgett. Bár ne, tom hogy keveredett ilyen közel hozzám, mikor egy karnyújtásnyi távolságra szoktam magamtól tenni... Mondom, ki az a majom, ki korán reggelről zaklat telefonon…..
Rion-gay Boxer vs Fecske 2010.01.10 18:35:00
 It's a BULL! XD  Már rég felakartam tenni nektek egy hülye kérdést, témát. Szo! :) Ti mit, melyiket részesítetek előnyben? A boxert vagy a fecske alsót? Én azon a véleményen vagyok, de merem ténynek is nevezni, h a melegek körében a fecske van előnyben. Ezen…..
Rion-gay Filmajánló 2010.01.06 11:24:00
 Kétszer néztem meg a bemutatót, mert az elsőnél már megint elbőgtem magam. Nagyon jó film lehet. El is keztem a letöltését. Köszönöm az ajánlást! :) Szo ajánlom figyelmetekbe. Főleg azoknak, akik hasonló helyzetbe vannak édesannyukkal, mint Én. ..
  Jól indultunk. Megtörtént az, amit a múltkori bejegyzésemben megírtam. Elkezdtünk normálisan beszélgetni. Ismét a konyhán és ismét reggelről, mikor az ágyból kikelvén lementem a kávéért. Már nem is emlékszem, h h kezdődött az egész, de végig higgadtan, s kulturáltan beszélgettünk, minek a…..
xpander 2010.01.03 13:26:44
Az anyus részhez:
Örülök hogy eljutottatok odáig, hogy nem kiabálással, veszekedéssel zárjátok a beszélgetést, ami igazán el sem kezdődött.
Gondolj bele, neki is nehéz ez a szitu, mert semmiféle valós tapasztalata, rálátása idáig nem volt a melegekkel kapcsolatban. Szerintem amit az elején látott a melegséggel és veled kapcsolatban, azt az igen hiányos ismereteiből merítette. Ez valahol érthető is, mivel neki idáig nem volt része ezekben a dolgokban. Amit meg a negatív véleményekben, médiában lát és hall, csak ezekre hagyatkozhatott. Eddig.
Ezek után már neked kell felvilágosítani őt, ha azt szeretnéd hogy a későbbiekben minél kevesebb legyen a súrlódás közöttetek.
Azt javaslom, hogy a részedről nagyfokú türelemmel állj hozzá a dolgokhoz, még ha ez elsőre nem úgy fog sikerülni ahogy azt te szeretnéd. Ha felkapja a vizet, akkor is türelmesen, higgadtan állj hozzá, ha nem megy elsőre, megy majd másodikra, harmadikra. Te sem tudtál elsőben egyenleteket megoldani:-) Ami neked (már)természetes, az neki teljesen idegen. Gondolom neked is nehéz megállni szó nélkül, ha nem hagynak igazat, vagy "butaságokkal" bosszantanak. Be fogja látni idővel, hogy mind a kettőtöknek könnyebb lesz így. Fokozatosan adagold neki az infót, de csak annyira, ameddig ő ezt igényli. Hagyd hogy kérdezzen, ha látja rajtad hogy őszintén válaszolsz és neked is ugyanolyan nehéz válaszolni mint neki kérdezni, hidd el tudni fogja hogy hol a határ. Itt most a technikai részekre gondoltam:)
A bejegyzéseidből nekem az jön le hogy nehezen birkózik meg a tényekkel, belülről biztosan őrlődik, ráadásul te sem voltál mindig partner a dolgokban, amikor ő ezt igényelte volna. Ennek ellenére igenis szeret téged, hagyj neki időt, és szerintem őszre sokkal könnyebben fogja venni az akadályokat ha Pesten folytatod tovább, mert gondolom te is azt szeretnéd hogy minél kisebb traumaként élje meg a költözést.
    Hát nem volt valami szép és megható, ahogyan azt vártam tőle. Úgy volt, h anyával megyek, de jött apum is, s kint a kapuban taliztam Hugival is (aki valójában a szomszédom), s így együtt mentünk az “éjféli misére”. :) Fent a baloldali kóruson, ahol lenni szoktam, nem…..
xpander 2009.12.25 20:14:14
Pozitívan, sőt anyám utána még bocsánatot is kért amiatt, hogy állandóan piszkálgatott az unokákkal...
A sztori röviden:
mindig el akartam mondani neki, de csak húztam-halasztottam a dolgot, nem mertem. Elterveztem hogy majd most, aztán mire oda került a sor mindig visszaléptem. Sokáig így ment, a végén már majdnem feladtam az egészet. Aztán jött egy spontán alkalom, ugyanis meg volt nálunk hirdetve egy lomtalanítási akció, és anyuval úgy döntöttünk, hogy össze szedjük a sok kacatot a ház körül. Válogattunk hogy mi kell, mi nem, aztán előkerült egy rácsos kiságy... ami még az enyém volt. Mondtam hogy erre már semmi szükség, rakjuk csak ki ezt is. Erre szinte azonnal reagált, hogy dehogy dobjuk, jó lesz az még az unokáknak, mert majd ha megnősülök, elköltözöm és gyerekeim lesznek, akkor jó lesz, ha vigyázni kell majd rájuk:-) Az ágy maradt a helyén és AKKOR döntöttem el, hogy most vagy soha. Egész végig utána ezen agyaltam, hogy is fogom előadni magam. Tanulva az utóbbi sikertelenségeimből, nincs mit halogatnom. amikor végeztünk a munkával, szóltam neki, hogy szeretnék vele fontos dologról beszélni. Leültünk az asztalhoz, én egyből rágyújtottam, pedig nem dohányzom a lakásban. Szinte remegett a kezemben a cigi, amit egyből ki is szúrt. Annyit mondtam, hogy: anyu, én más vagyok, mint a többi fiú. Ugye érted , hogy miről van szó? Te mint anya, neked tudnod, vagy érezned kell azt, hogy a fiaddal nincs valami rendben ilyen téren.
Egyből megértette, és annyit mondott, hogy mindenben segít nekem. Aztán azt hitte először hogy valamilyen betegségem van, vagy nagyon rosszba keveredtem, mert mint mondta , hogy ilyen idegesnek és feszültnek még soha nem látott. Nincs mit szégyellnem, nehéz volt. Utána bocsánatot kért azokért a kijelentéseiért, amikor állandóan firtatta a családalapítási terveimet. Másnap totális ürességet éreztem magamban, szinte még a semmittevés is fájt, nem volt kedvem semmihez. Azt hittem hogy ezek után milyen felszabadult meg boldog leszek, de nem, már azt is fontolgattam, hogy kár volt elmondanom... Kellet 3-4 nap mire saját magamban rendet tettem, azóta tényleg semmi gond, nem kell titkolóznom, hazudoznom a fiús dolgaimmal kapcsolatban.
Hát ennyi a sztori.
Kicsit hosszú lett, de így kerek, és amikor írtam előjöttek a régi dolgok, és ez így jólesett.
Rion-gay Anyum 2009.12.18 16:31:00
Nagyon felhúzott! Összevesztünk. Zsarolt már megint, h apum már gyanít valamit, mert feltűnt neki, h sokat veszekedünk, meg mikor megyek vissza Egerbe, akkor nem búcsúzik el tőlem anyum, mint szokott, meg a telefont is mindig lecsapja, köszönés nélkül... - Egyszer kiagyalsz, s…..
Pénteken vásárolni voltam anyummal. Ugye ez azon a napon volt, mikor fél órára felruccantam Pestre. Csak én du + még elmentem anyummal nadrágot venni, mert Ő vett nekem egy farmert a névnapomra, ami nagy volt rám és visszavittük lecserélni. Am még jó, h nagy volt, mert amúgy sem…..