Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vakapad

0 bejegyzést írt és 6718 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét kimozdulok a komfortzónámból, mert egy olyan dolog történt, ami miatt lesült a pofámról a bőr. A TV2 csoport úgy döntött, hogy indít egy új sportcsatornát Spíler 2 néven, amire felvásárolgatták világesemények közvetítési jogait. Nos ez eddig szép és jó. A probléma nem itt kezdődik... Andy…..
vakapad 2018.08.19 21:13:39
@bacsigeza:

Uraságodat nyilván nem érdekli a foci. Magánügy, de azért ostobaságokat nem kellene írni, mert az emberről olyankor azt gondolják, hogy olyan, minta amilyet ír (ln nem vállaltam volna).
Lévén megveszekedett Real drukker és szemüveges, miután megint a hálón kell néznem a meccset (ahogy tegnap a Barcát), a jó édesanyukáját Vajnának, aki elintézte, hogy a kibarmoltul nagy minőségi különbség miatt éjfélkor már megint fájni fog a fejem.
  Ha minden igaz, és a Fidesz nem veri szét a jelenlegi fővárosi választási rendszert, akkor 2019-ben Budapest lakossága újra közvetlenül választ főpolgármestert.   Emlékezetes volt az 5 évvel ezelőtti főpolgármester-választás, hiszen Tarlós Istvánnal szemben az MSZP-P-DK összefogósdi fétisben…..
vakapad 2018.08.07 13:26:16
@különvélemény:

Ahogy mesélik, az ellenzéki pártoknak mindig volt programja, a FIDESZ-nek meg sohase. Talán valami ütősebbet kellene kitalálni, hogy "miért nem nyer az ellenzék".
Augusztus 11-én új sportcsatorna indul Spíler2 néven. Ahogy a 2016 óta működő Spíler, ez is a TV2 Csoport része. Műsorán az UEFA-val kötött hosszútávú szerződés értelmében 2018 és 2021 között a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is követhetik a nézők, írja a csoport. Ugyanitt a spanyol labdarúgó-bajnokság…..
Mikor? Melyiket? Összetartozás 2018.06.24 03:06:03
Fél évtizede egészen pozitívan fogadtuk blogilag, hogy Magyarország kormánya június 4-ét, Gyurcsány Ferenc születésnapját a trianoni béke aláírásának az évfordulóját a nemzeti összetartozás napjának nyilvánította. Akkor úgy tűnt, hogy túllépett a búsulós gyásznapon, és ezt a valóban nem túl fényes…..
vakapad 2018.06.24 14:45:30
@Szél Bernadett börtönben van már?:

Majd amikor Schaumar csatlakozik Németországhoz, akkor beszélhetünk egyéb területek "visszacsatolás"-áról.
vakapad 2018.06.24 14:47:08
@abcdefghijklmm:

Látom, uraságod nem bír veszteni. Ki tagadta azt, hogy Ausztria agresszor volt?
Szerző: Horváth Zoltán Már két hónap telt el az országgyűlési választás ota. Az eredmények, és az elmúlt időszak eseményeiből megpróbáljuk összerakni, hogy melyik párt mire számíthat az elkövetkezőkben. Az Együttel kezdtük, a Magyar Kétfarkú Kutyapárttal, a Momentummal, majd a…..
Megkötötte az alkut a Fidesz-rezsimmel. ..
vakapad 2018.06.15 20:03:51
@Androsz:

Nem a kormány, hanem az általa kinevezett ügyészség a bűnös. Illetve nem bűnös, hanem hülye. A kinevezőkkel együtt.
persze akármilyen hülyék, majd a fideszcsápolók megvédik, hogy nem is, mert Soros. Vagy Gyurcsány. Vagy mindkettő.
Amióta a volt miniszterelnök ellenzéki politikusként üldögél a parlamentben, ritkán hasznosította szónoki képességeit. Talán azért is takarékoskodott a megszólalással, mert frakció nélkül, független honatyaként amúgy is korlátozták a lehetőségeit. Ezért aztán tegnapi, immár saját frakcióval övezett…..
Reflektor Bősz Anett védelmében 2018.05.22 08:00:00
Fel lehet tenni a kérdést, hogy mennyit ér a Liberálisokkal kötött szövetség, de ha valaki szerint egy lyukas garast se, akkor vagy ne kössön velük szövetséget, vagy tartsa magát ahhoz, amit annak megkötésekor ígért...
Energia 4.0 Miből mennyi kell? 2018.05.11 11:02:00
Szakmánk egyik hazai fontos viszonyítási pontja a MAVIR rendszeres előrejelzése. A magyarországi rendszerirányító ebben bemutatja a hazai áramfogyasztás alakulását, és ad egy előretekintő becslést is. Az évente frissülő elemzés arról is számot ad, hogy milyen kapacitások, azaz milyen áramtermelő…..
     A hívő azt vallja: Isten a képére és hasonlatosságára teremtette az embert. A szkeptikus szerint az ember teremtette a saját képére és hasonlatosságára a különböző isteneket. Ebben a vitában algha lehet igazságot tenni, azon viszont érdemes elmorfondírozni, hogy az istenhitnek van-e…..
Fölfigyeltem a Demokratikus Koalíció válságkommunikációjára. A gyászmunkát végző DK-politikusok tisztában vannak azzal, hogy a nyilvánosság fórumain meg kell magyarázniuk a kiábrándító választási eredményt. Majdnem kiestek az országgyűlésből, éppen csak átlépték az ötszázalékos parlamenti küszöböt.…..
vakapad 2018.04.24 23:11:53
vakapad 2018.04.24 23:14:08
@ulpius66:

Mindig megdobban a szív, mikor egy fideszcsápoló a baloldalnak szurkol. Olyan ... hiteles ... vagy hogy kell mondani ...
Igen, valóban úgy tűnik, mintha egy Hírcsárda cikk lenne, pedig nem az: a kimutathatatlan támogatottságú Párbeszéd, aki az MSZP hátán jutott be ismét az országgyűlésbe saját frakciót alakít, méghozzá úgy hogy a Parlamentbe került 3 P-sen kívül oda ül be Bősz Anett, aki Fodor Gábor dublőreként a…..
Van az a mondás, hogy a mór megtette kötelességét, a mór mehet. Esetünkben Gyárfás Tamás játszotta el a hiperlojális hülyét, hogy aztán azt higgye, hogy megúszhassa a múltbéli dolgait. Persze ebben a történetben nem csak a mór érdekes, hanem maga a leszámolás, ami tökéletesen hozza egy politikai…..
A volt kormányzó karaktergyilkosság áldozata, a zsidóknak jobban kellene méltányolniuk - ezt tervezte elmondani a fideszes parlamenti alelnök az emlékmisén. ..
vakapad 2018.01.30 23:22:09
@FCUK18:
Ja. Arról beszéltek. És helyre is hozták 2008. augusztusáig. Azért van a kormány ha nem teccene tudni.
NERtárs-blog 2018. Kire voksoljak? 2018.01.01 11:14:08
Eljött 2018. Túl vagyunk a halászlés-bejglis-lencsés-virslis kajakómán, mindezt leöblítettük az újévi pezsgővel, Áder szavait is figyelmesen végighallgattuk; úgyhogy rákoncentrálhatunk az új év adta lehetőségekre. Ezen a ponton pedig nem feledhetjük el, hogy áprilisban választások lesznek. Őszintén…..
vakapad 2018.01.02 10:05:37
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Ja. De nekem mégis inkább az irigy kisóvodások, mint a nagystílű, felnőtt, tolvaj dilettánsok.
Kegyed nyilván a NER nyerteseihez tartozik. Mészáros úr köre?
Az un. Liget program 2013-ban történő elindításának legfőbb indoka egy múzeumi negyed létrehozása volt, öt új múzeum megépítésének szándékával. Ezek: Ludwig a Nemzeti Galériával egy épületben, néprajzi, építészeti, fotográfiai, valamint a meglévő Közlekedési Múzeum bővítése a földszint alatt, és az…..
A DK elnöke és Debreczeni, a párt elnökségi tagja elmondta, miért kell közös lista és miniszterelnök-jelölt. Ők aztán nem váltogatják az álláspontjukat szélkakas módjára...
vakapad 2017.12.17 14:04:59
@kalapácstollú:

A politikai lejáratáshoz (mint azt a példa mutatja) uraságod is nagymértékben hozzájárul. Ahogy, gondolom, korábban is.

Az viszont számomra vadiúj gondolat (örültem is neki), hogy a rétegnépszerűség az egy taszító valami.
Ma reggel négy után néhány perccel a volt miniszterelnök hangjára ébredtem. Gyurcsány Ferenc Fiala Jánossal beszélgetett a Civil Rádióban. A műsorvezető sokat állított és keveset kérdezett, ez azonban nem akadályozta meg a neves interjúalanyt abban, hogy lélekbe markoló szállóigével vétesse észre…..
Az Orbán-rendszert a saját ellenfelei tartják életben gyarlóságukkal és/vagy butaságukkal. Erre építeni a legnyerőbb taktika: ha van pénzed és kellő morális romlottságod egy meccset megbundázni, akkor miért próbálnál a játékod fejlesztésével nyerni? Az nehéz, az kockázatos. Egyszerűbb feldobni a…..
Simicska Lajos után szabadon egy másik szó jutott eszembe a címadás során, de maradtam inkább ennél a szalonképesebb kifejezésnél. Összeszedtem 5 közszereplőt, akik talán a legtöbbet ártanak a mai magyarországi politikának, közéletnek. Már most elárulom, Orbán Viktor nem lesz rajta. Ennek nem az az…..
Alig, hogy megjelent az Indexen egy cikk arról, hogy az emeszpés-dékás jelölt koordinációval baj lehet több helyen, mert a helyi szocialisták (főleg Szegeden) nem kívánják átengedni a nyerő körzeteket a gyurcsányistáknak, rögtön jött is a következő hír, hogy Horváth Imre MSZP-s parlamenti képviselő…..