Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kasia

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre valahára magyar színpadon láthatjuk a Prodigyt. Ez a legnagyobb durranása a mai Sziget bejelentésnek. Ráadásul olyan show-t ígérnek az angolok, amilyet még nem látott a világ. Sőt, akár új dalok is lehetnek, merthogy pont a Sziget után tervezik kihozni az új lemezüket.…..
József eleget tett a felhívásnak és letette az autót, hogy vonatra váltva juthasson el a munkahelyére. Természetesen saját bőrén is megtapasztalhatta, mennyire is tartja a MÁV a menetrendet. A levelében arról érdeklődik, hogy jogos -e az IC-k előnyben részesítése a többi…..
Fárasztó volt, tudjuk, de még nincs vége. Két komoly ajándékunk még gazdára vár, ráadásul mindkettő elektronikai cucc. Az autohifiakcio.hu nem tudott ellenálni a Hiéna csábításának, így itt van ez a jó kis Clarion CZ200EG fejegység.Clarion CZ200EGCD/MP3/WMA/USB lejátszó USB…..
Tavaly nyár közepén sikerül összeszervezni a nagy fogyasztástesztet. Nem volt egyszerű. Öt kisfogyasztású autót kellett kérni az importőröktől, őt munkatársat kivonni a napi munka alól, egy forgató stábot leszervezni aznapra. Sikerült. Bár lehet, hogy sokan csak a nagy…..
Kasia 2010.12.11 20:33:26
Nem mondanám, hogy Valentino Rossi rendelkezne a néhai Gyurcsók mester hihetetlen tudásával, és a távolból operálná a rákot televízión keresztül, viszont szakértelme a motorkerékpárok terelgetésében kétségbevonhatatlan. Yamahás korszakának méltó emléke ez az olajnyomat,…..
Kasia 2010.12.11 20:13:00
20
Kasia 2010.12.11 20:15:11
4,5
Mi látható a képen? Na jó, az Angélát még felismerjük, de mi lóg a vállán. Na az a valami a nyeremény. Az első tippünk hogy lombfúvó-tok. Ezzel többen is vitatkoztunk. A második tipp már nekem is szimpatikusabb: csónakmotor-tok. De minek vágna az ember a hóna alá egy…..
Kasia 2010.12.11 19:41:58
Csupa KRESZ-es, meg okoskodós poszt volt mostanában, úgyhogy engedve az őrjöngő tömegnek a hiénák közé vetek egy viszonylag rövid, ellenben erőszakkal teli levelet, amit a sokatmondó nevű bloodmn küldött be. Ki kérdezi meg először, hogy a posztoló miért nem verte agyon az S80…..
Kisregény hosszúságú, de pompásan megírt, a feszültséget mesterien adagoló, néhol humortól csillogó levelet kaptunk Évától, aki egy külföldi nyelvtanfolyamokat közvetítő cég ügyvezetője, és egy felejthetetlennek szánt római hétvégével lepte meg a szüleit 70. és 75.…..
Levélírónk fia, Gergő kálváriáját írta meg nekünk, aki diszlexiás és disgráfiás, valamint egyéb területeken is fejlesztésre szorul. Levélírónk úgy érzi, hogy a tanárok kijátszák őt, valamint törvényt sértenek csak azért, hogy megszabaduljanak a fiától. Tisztelt…..
Kasia 2010.05.02 11:48:16
@TrackerXX:
Most jól megmondtad, ez az!....
De ha ilyen okos vagy, tudhatod, h. a diszgráfia nem öröklődik...
Kasia 2010.05.02 12:57:19
@TrackerXX:
Te pedig pont átlátod, hogy a szülő igénytelen és felületes, természetesen. Nem az tűnik fel, h. foglalkozik a gyerekével, és utánajár az iskolai problémáknak.
A diszlexia és a diszgráfia önmagában is okoz magatartásbeli problémákat, a kettő együtt meg pláne. + szerintem itt enyhe hiperaktivitás is előfordulhat. Ez nem olyan dolog, amit rá lehet húzni a szülőre, csak úgy.
Kíváncsi vagyok, ha mondjuk diszgráfiás lesz a gyereked, mit szólsz, ha közlik, h. azért nem tud helyesen írni, mert hülye, és az idióta szülei nem foglalkoztak vele eleget. Te meg csak állsz, h. nem rajtad múlik, te próbálsz segíteni. Persze ez nem érdekel senkit, megkapod a hülye-gyerek+hülye-szülő sablont, akármilyen jó fej is vagy.
Jó, mi?
A tegnapi posztunkra érkezett kommentek közül emeltünk ki egyet, ami a nappali-levelező oktatás közötti eltéréseket hasonlítja össze. A levelezős nehézségét abban látja, hogy közel azonos tananyagot kell kevesebb óraszámban, munka és család mellett megtanulni, a vizsgán pedig…..
Kasia 2010.04.12 10:37:57
@Voyager: Azért könnyebb, mert én osztom be az időmet. Nincs az, h. pl. hétről hétre meg kell tanulnom az adott anyagot, mert minden órán zh-t írok, mikor mellette még dolgozom és más órákra is készülni kell. 3x van egy adott tanegység egy félév során, és bár így nagyobb az egyszerre feldolgozandó tananyag, szabadon eldönthetem, hogy ezen a héten nem foglalkozom vele, mert nincs időm, de a következőn többet tudok rászánni.
Kasia 2010.04.12 10:46:00
@Voyager:
Ha nem is könnyebb, akkor is könnyebb elvégezni. + ha egy évben egy tárgyból csak 2, max 3 zh-t írok, nagyobb eséllyel fog sikerülni, mint ha 6-7-et írnék. Hiába ugyanakkora az anyag, mindig rá lehet jönni, mi az, ami fontosabb, és tuti kérdezni fogják. Kevesebb zh=kevesebb kérdés = kevesebb esély, h. olyat kérdeznek, amit nem tudok.
Mindenkinek más a tapasztalata, a többség úgyis panaszkodik a saját helyzetére, maguknak sem vallják be, h. nem olyan nehéz ez.
A kettő összehasonlítása egyidejűleg nálam ezt adta. Mivel egyszerre végzem, elfogultsággal sem lehet vádolni, h. az emlékek megszépítették. :)
Kasia 2010.04.12 11:39:53
@petya.bacsi:
Nem fogom leírni, melyik felsőoktatási intézmény, mert tutira megjelenik néhány nagyokos, hogy fröcsögve leszólja. Ezt pedig nincs kedvem olvasgatni.
Legyen elég annyi, h. nem egy zs-kategóriás főiskola alibiszakjáról van szó.
A tragédiát követő magyar reakciók ismét megmutatták, hogy a közös érzelmi bázis igenis létezik. Ennek segítségével mindig ki tudtunk jutni a kapcsolati hullámvölgyekből. Így lesz ez most is.   Újabb írásunk a lengyel tragédiáról: A lengyel egy igazi nemzet Ma…..
B-oldal TOP5 fiúbanda EVÖR 2010.03.08 07:30:00
Bár egyszer már foglalkoztunk eme csodás témával (egész pontosan a TOP5 Backstreet Boys dal EVÖR című esettanulmányban), a nők iránti tiszteletünk jeléül és a NEMZETKÖZI NŐNAP alkalmából napirendre helyezzük a kérdéskört. Bár a TOP1 fiúbanda EVÖR az kétségkívül a…..
Pár hete öt microdermált tettem egy kedves vendégem mellkasába, ami szerintem nagyon dekoratívan lett, főleg így legyógyulva! Mind az öt ékszer virágos fejjel rendelkezik, a kövek azonban különböző színűek!   ..
Egy nem kispályázó nemkislány, aki nem érti, miért nem rakják meg az első randin és egy menőkocsis pasi, akinek baj van a gatyájában. Nem szeretnénk ítélkezni. Szilveszter éjszaka történt, hogy a barátaim leléptek fél kettőkor, de az év első napján nem akartam visszafogni…..
Minden, ami sör Dva málo pivo! 2010.02.13 18:56:00
Néhány kelet-európai sörfőzdét a világ legjobbjai között tartanak számon, a szocializmus évei alatt azonban ezen országok söriparába kevés tőke áramlott be, így sok közülük tönkrement. A hidegháború után a megmaradt sörfőzdék nagy részét a multik gyorsan…..
Bár manapság nem igen divat szeretni, én nagyon bírom Makovecz legtöbb épületét. Az azonban a szubjektív megítéléstől függetlenül is tuti igaz, hogy a kortárs építészek közül egyedül neki van marketingértéke az ingatlanosok körében. Magyarul ő az egyetlen ma is élő…..
Sok szó esett már az arctalanná vált felsőoktatásról, illetve arról, hogy egyes főiskolák és egyetemek diplomagyárrá alakulva ontják magukból a felkészületlen hallgatókat. Levélírónk saját tapasztalatát osztja meg velünk, megmutatva, hogy az oktatóknak is nehéz ebben a…..
Kasia 2009.12.26 13:25:34
@Harald hardrode:
Ez nem ér, én kishíján megszakadtam, ami havi 15.000 ösztöndíjra volt elég... hol fizetnek ennyire jól? :)
Egyébként meg érdekes, mostanában mennyire divat lett leszólni a bölcsészeket...kb. mint az emo-sokat. :) Bölcsész vagy? Fúj, semmirekellő! Emo-s vagy? Szintén! Főleg, ha a kettő együtt. :D
Am. a bölcsészkar nem csak a kommunikáció, magyar, filozófia szakból áll, nem ezek alapján kéne általánosítani. (Tudom, valaki mindjárt felsorolja a felsőoktatási tájékoztatót, hogy megmutassa, ő aztán tájékozott...)
Nincs rájuk szükség? Legyen. Jövőre diplomázok, de állásom már van,leendő végzettségemnek megfelelően, protekciómentesen... Szóval nem lehetetlen.
Kasia 2009.12.26 13:46:50
@coloska8: Attól,h. BA-ban átsorolták, még ugyanúgy a bölcsész szakokhoz tartozik. Ami viszont nem értek, h. a pszichológia mit keres itt...
A témához is hozzászólva: Jelenleg úgy tűnik, nem vizsgázhatok egy tárgyból, mert óraütközés miatt nem jártam be az előadásra, az oktató viszont szabályzatra hivatkozik, miszerint kötelező a részvétel. Tehát a témaindító post tuti nem nálunk íródott... Szemináriumokról 3-at lehet hiányozni, nyomós indokkal esetleg 4-et, ebből nem engednek.
Kasia 2009.12.26 14:26:18
@coloska8:
Akkor legyen igazad. :)