Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tsz2009

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondják, a nemzetközi statisztika szerint minden tíz határátkelőből négy hazaköltözik. Nos, a mai poszt szerzője, Péter szinte biztosan nem lesz közöttük, hiszen, mint írja, nem is nagyon érti, miért döntenek egyesek a Magyarországra (vissza)költözés mellett. Hazaköltöztél vagy ellenkezőleg, te…..
tsz2009 2020.03.11 08:21:52
@Pink Petsch: ez nagyon igaz. 50 évig a munka jól ment nyugaton, de mint nyugdíjas Budapesten vagyon otthon.
Az alábbi ügyben természetesen nem lehet felelőssé tenni azt az ügyvédet, aki barátját ajánlotta, a barát  által okozott kárért, de mindenképpen tanulságos az eset. Egy ismert, közéletben is forgó ügyvéd  barátját Dr. X  ügyvédet ajánlotta. Dr. X…..
tsz2009 2013.11.03 06:38:51
Dr. Kende Péter nagy szavakkal reklámozza csaló baràtját.
(szöveg a Szombat internetes oldalon 
www.szombat.org/archivum/a-zsidotorvenyek-ma-is-hatalyosak-1373029049)

"Vagy nyolc ügyvéd nem vállalta el az ügyet, mígnem valaki ajánlotta dr. Gál Pétert, aki már több ilyen pert vitt és visz jelenleg is. Irénke fölkereste Gál doktort, ő tüstént vállalkozott képviseletére, pénzt sem kért a munkájáért – őt is az igazság keresésének vágya hajtja."

Nekem nem "valaki", hanem pontosan Dr. Kende Péter ajánlotta, Dr. Gál becsapott, nem ingyen, sok pénzt kért, kárt okozott. Jogerős itélet kötelezi az okozott kár megtérítésére. Nem fizet. Kérem a tisztességes ügyvédek hívják fel a "bűnszövetség gyanús" jó barátokat a károm megtéritésére.
tsz2009 2015.05.23 12:24:20
Az Ügyvédi Kamara kétszer is elmarasztalta Dr. Gál Péter ügyvédet, 50.000 Ft pénzbírság, a jogerős másodfokú ítélet, végrehajtás ellenére 2008 óta nem kaptam még meg a kártérítést.

Ebben az NOL újságcikkben ".... Kende Péter ügyvéd "tanácsadó"
nol.hu/belfold/hatastalan-ebreszto-1501417?kodjatek#_=_

... nekem nem volt jó tanácsadó, soha többet ...

Kende Péter tanácsára egy ügyvéd barátjához Dr. Gál Péterhez fordultam. Kende Péter barátja kárt okozott nekem. Udvariasan megkértem Kende Pétert, hogy segítsen (közvetítsen) barátja által okozott kár megtérítésében. Kende Péter megtagadta a segítséget, nem segít a kárt megtéríteni azzal indokolva, hogy "elfogult barátjával szemben", vagyis támogatja a károkozót. Ilyenkor osztozni szoktak a nyereségen?
A kártérítési perben Kende Péter ráadásúl mint ügyvéd képviselte barátját, félrevezető iratokkal. Ezért Kende Péter pénzbüntetést kapott. A perben amit elveszítettek másodfokon is, jogerősen elítélték barátját. A mai napig nem fizette meg a káromat. Az Ügyvédi Kamara kétszer is elmarasztalta Kende Péter barátját, de a kár megtérítése 2008 óta nem történt meg. Kérdezem: ezekre a jó barátokra nem érvényes a másodfokú, jogerős ítélet, nem törődnek az Ügyvédi Kamara ismételt elmarsztalásával, az Ügyvédi Kamara pénzbírságával?
    Van most egy új téma Magyarországon, ha egy anyuka igényt tart a gyermektartásra, anélkül, hogy kapcsolatot kellene akár neki, akár a gyermeknek tartani vele, pedofília gyanúja miatt feljelenti. Ha az abúzus vád igaztalan (ez is elő tud fordulni), bár sokan,…..
Kende Péter új könyve a Védetlen igazság a Legfelsőbb Bíróság ítélkezési gyakorlatát kritizálja sajátos módszereivel. Az érdeklődők a az írást a szerző weboldaláról ingyenesen letölthetik.  Egy kis ízelítő:Az orvosok és a bírók között – még ha áldozataik…..
Dél-Németország, mint tudjuk, gyakorlatilag nem is Németország. München és környéke a drága, szeretnivaló és kedélyes bajorok lelőhelye, akik minden ottjártamkor képesek arról beszélni, mennyire hülyék a németek. Ultraszimpatikus... :-) Münchentől nem messze található egy…..