Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rowell X

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki vicces videóra vágyik, bele se kezdjen. Egyszerűen csak szeretném megismertetni a házi kenyérsütőket, hogy igenis klassz dolgok. Az így sült kenyér a boltinál egészségesebb, finomabb, mindig van otthon ha kell és a friss kenyér illata megunhatatlan.Fontoljátok meg, szerintem…..
Keressétek fel ezt a bejegyzést hétfő hajnalban olyan 2 körül (korábbi évekből okulva fél 3-kor kezdődik az igazi show) Itt fog minden frissülni és itt lehet hozzászólni :) 2:04 Szép jó reggelt mindenkinek aki már itt van :)2:05 Én a Pro7 csatornán követem idén is az…..
Rowell X 2013.02.25 04:35:25
Márpedig az Oscar gála ideje alatt. Most már harmadszor lesz élő Oscar közvetítés a blogon (vasárnapról-hétfőre hajnalban) és most is remélem, hogy egy jó buli lesz az egész. A pénteken rögzítendő Oscar (és Die Hard) centrikus podcasten még promózom az írásos…..
Jövő héten Django a magyar mozikban is elszabadul: január 17-én robban be a magyar mozikba Quentin Tarantino nyolcadik egész estés filmje, a Django elszabadul, melyben a western műfaja kap egy alapos svungot. A blogunknak és az InterComnak hála három szerencsés párjával együtt a…..
Rowell X 2013.01.09 19:57:14
A Dr Pepper nem csak Forrest Gump egyik kedvence, hanem nekem is. Ugyanakkor egy jó évtizede biztosan nem ittam belőle, mert nem láttam már sehol. Teljes döbbenetemre múltkor a Sparban láttam rögtön 2 literes kiszerelésben (400 forintért), ami biztosan nem valami olcsó, de ha…..
Blogolkodom, tehát vagyok Gombfoci 2012.08.12 17:34:49
Gondolom a +20-as korosztály még talán tud is mit kezdeni azzal a kifejezéssel, hogy gombfoci. Gyerekként nagy sláger volt nálunk, vettem is egy halom csapatot még régebben, de kaptunk is ősrégi garnitúrát. Legsikeresebb csapatom talán egy 70-es évekbeli (hajakból ítélve) Vasas, de…..
Oké, oké, értem, hogy ez direkt ekkora nagy marhaság, de azért megkérdem: Szerintetek annyira rossz lesz, hogy az már jó? A trailer végén a film rendező elárulja, hogy szerinte igen. Meglátjuk!Mivel még nincs besorolva idehaza, 18 éven aluliaknak nem ajánlott! ..
Ezek a srácok aztán tudják, hogyan kell egy showt csinálni. Aztakurva... Brutális sorral kellett szembesülnünk az Aréna előtt, de döbbenetesen gyorsan bejutottunk végül. Ami utólag nem volt annyira meglepő, mivel táskámba bele sem néztek, szóval ezzel az erővel elhozhattam volna…..
Rowell X 2011.11.06 12:49:49
@Mesterlovesz: Nem hinném, hogy itt a bíróról van szó ugyanis végig ott állt a bal sarokban, hanem az, hogy az egyik játékos elvette a másik játékos fogvédőjét és valószínűleg el is dobja utána. Legalábbis én azt hiszem.
 EDIT: A szavazás 19:00-kor lezárva! Hamarosan eredmény hirdetés!A hamis profilok kommentjeit, még a héten törölni fogjuk, így az ő szavazatuk nem lesz érvényes! Szavazás: CSAK a számot, kommentben. Mindenki egyszer. Köszönjük mindazok fáradozását, akik a szavazás…..
Rowell X 2010.12.28 00:10:54
3
Nos Emberkék, az van hogy csak egy hosszabb szünet kellett, (egy "rajongói" levél) ahhoz hogy elgondolkodjak újra a videózáson. Továbbá egyre több Sub-om van, akiket nem szeretnék cserben hagyni. Szóval Emberkék, álmodjatok továbbra is székletet, mert jobb fingni mint…..
Ghostbusters első és második videó   Elkészült a Ghostbusters videó trilógia első két része. Lehet hogy a harmadik is meglesz holnap, de nem biztos. Még az időzítése és ellenőrzése hátra van. Mindenkinek jó szórakozást. Videó javítva. Köszi a türelmet.   ..
    A második Kérdezz - Felelek videó. Korábban páran kérték, hogy legyen, hát íme :) A határidő: 2010. Június 30.  Nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő alatt ENNYi kérdés összegyűlik. Ennek nagyon örülök, viszont ilyen ütemben nem várhatok egész…..
Rowell X 2009.11.21 09:06:27
@milord: hello Én is kedvelem a pankrációt.
beszélnünk kéne a legfrissebb wwe hírekről.
ha van kedved az email címem. murdal@live.com
értesíts.