Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borci

1 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kocsis Máté szerint 107 ezer "aktivistája" van a Fidesznek és ez több mint bármikor. Ez a szám eleve hihetetlen: 2010-ben a népszerűsége csúcsán álló Fidesznek nyilván több aktivistája volt, mint most négy év Orbán-Simicska rablóhadjárat után. A 107 ezret hatalmas kamunak…..
borci 2014.02.17 19:16:00
@yatumux: Magatokra gondoltál seggnyaló? olcsó hypót tudok, amivel a szátokat ki lehetne mosni! Ki vagy te "lézerjani"?
Tisztelt Mt!   Ma kimentünk cigizni egyik munkatársammal a dohányzóba és a főnökünk utánunk jött és közölte, hogy fegyelmit kapunk, mert kettesével mentünk dohányozni...Állítólag már közölte velünk, hogy egyszerre csak egy ember járhat,amit nem tudom mire…..
borci 2013.07.01 20:10:18
@Hoppácska: Mi lenne veled? Neked kellene dolgozni!
A Magyar Narancs összeállítása szerint a Cégnek 2012-ben sem ment rosszul: A vállalat 2010 áprilisa és 2011 decembere közötti közbeszerzési sikereit már korábban összegyűjtöttük, s ez év eleji gyűjtésünk alapján azt állapítottuk meg, hogy a Közgép – egyedül vagy…..
borci 2012.12.16 15:14:57
@veracity: Ezt nem gondoltad komolyan? Nincs vaj a füle mögött?? Falaztál neki????hogy ennyire biztos vagy benne???
Neked kedves seggnyaló, tudok olcsón hypót, jó sokat, hogy naponta többször öblögess!! Tán befogták a pofádat pár milláért, amit már régen eltapsoltál, csak még nem mondhatod ki az igazat! Támogasd csak a fideSSt, biztos jól jársz velük! Igy karácsony tájékán kivánom, hogy neked és kedvenc barátaidnak akadjon az első falat a torkotokon, nekem nem fog, mert nincs mit enni! FÉRGEK!!!
Négymillió magyar létminimum környékén és alatta, Európa-rekord infláció, 28 új adó, 27 százalékos áfa, Dörner nyilas színháza, Horthy-szobrok, Wass-Nyirő-Tormay az alaptantervben, Fekete György, mint kulturpápa, Kerényi Imre festményei, Tokody Ilona alázása, közös…..
borci 2012.12.08 14:15:29
@mákos lecsó: Sajnos nem csak ott, hanem az ország többi részén is nagy a szegénység. Az ovódában a legtöbb gyerek amikor uzsonnázik, már alig várja a holnap reggelt, mert az oviban megint kap enni. De sebaj,lévai anikó ujra irja a szakácskönyvét, ami biztos ugy kezdődik, hogy végy egy kiló bélszint.... Egyszer már elhangzott a szájából /húvétkor/, hogy a bárányhust minden család megengedheti magának egy évben egyszer. A csarnokban egy kiló bárányhusi 3-4 ezer forint között van, egy négytagu családnak ? kiló kellene?
Szemét bagázs az egész! De mi vagyunk a hibásak, mert türjük, és még mindig türjük. Nálam betelt a pohár....
Nemzetmentők! Teljes harckészültség! Szorítsuk össze a fogunkat, ez most (megint) rázós lesz! Zsolt, a miniszterelnök-helyettes fővadász is fennakadt a liberál-bolsevikok hálóján. A rosseb vinné el, hogy ezek mindig találnak valamit. Ezek ilyenek. Ezek. Zsolt lezártnak tekinti.…..
Tegnap benyújtották a Matolcsy-féle megszorításokat, és bekerült több új elem is. Többek között az, hogy a kölcsöntörlesztés után is kell majd fizetni a tranzakciós adót. Ez nem jelent mást, mint hogy beigazolódik: a kormány csak névlegesen harcol a bankok ellen, igazából a…..
borci 2012.11.09 18:32:02
@vascsaba: A gyógyszered!!! Még nem vetted be "barátom". Végy egy pohár vizet és kortyolgatva nyeld le, mert különben a maradék eszed is elmegy!
Szeretett hálátlan népem, kedves félázsiai csürhe! A felháborodástól kitágult orrlyukakkal, de a mélységes csalódástól elcsukló hangon szólok most hozzátok. Ti nem gondoljátok, hogy elég már? Nektek nem lehet megfelelni? Nem lehet olyat mondani a baltás gyilkos…..
borci 2012.09.13 17:57:25
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Orbánnak gondjai? Fáradalmai?
Neked elgurult a gyógyszered!!! Gyorsan keresd meg, és mosd meg a szád.... Kitől szüz? Honnan tudod? Meg áll az ész, hülye p...a!!
Örömmel tölt el, hogy elvitte a lányát a meccsre? Az én gyerekeim meg itthon zsiros kenyeret ettek és még sok ezer családnál!
Ennél nagyobb örömöd ne legyen soha többé, görény!!
Kossuth tér, visszatér! – bár valószínűleg Lanczner „Satu” Ferdinándék se gondolták volna, hogy maga az egykor takarodásra felszólított lotyaszájú pápai gyerek fog visszaavászkodni a Kossuth térre, egy éhségsztrájk erejéig. A Parlament előtti köztér újra élénkül:…..
borci 2012.09.10 12:40:50
@jose maria padilla: Nem fog éhen dögleni, de a te szád el fog rohadni a nyalástól és a sok mocskolódástól! hm....
"neked adom a lányom kezét, meg a fele királyságom" - Orbán Viktor Ángyán József újra borít. Egy előadáson, ahol a földpályázatokról beszélt, egyenesen a miniszterelnök szűk családi köréről állított dolgokat. Nézzük sorjában, mi történt.Fejér megyében három nagyobb…..
borci 2012.09.08 07:32:28
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ahogy elnézem "önt", mint egy parasztlány, hát.......Csak a száját hypózza minden reggel,/ mert büdös a sok csontig benyalástól/ mert akivel szóba áll, az több méterre megy el magától!.Szégyelje magát, nem látja a fától az erdőt! Ez már nem arról szól, hogy ki a balliberális /hiszen mond ott ül a fideszbe/, hanem az erkölcsről, az etikáról.
Az én gyerekemet tanitják most etikára, becsületre, ha-ha-ha-ha. A nép éhezik, a gyerekek éhesek, a nyugdijasok, akik felépitették az országot, az olyanoknak is, mint ön és kedves vezére - azok lassan kihalnak a nagy nyomorban.......
Azért valamit tudnia kell: a kedves vezető családja pont olyan mint ő, hiszen egy tőről fakadnak.....Felcsúti kisvasut, stadion hegyén-hátán, és még sorolhatnám.
SZÉGYELJÉK magukat!!!!!
Az elmúlt napokban egy éppen kéthetes híradófelvétel járja be az internetet. A kétperces videón az augusztus 20-i, parlamenti díjátadó ünnepség összefoglalója látható. Amiben a világon semmi érdekes nem lenne, ha nem tűnne fel néhány másodpercre Orbán Viktor miniszterelnök,…..
borci 2012.09.04 18:20:16
@Magyarnaba: Büdös lehet a szád!!!
A nyári uborkaszezon az augusztusi tűzijátéknál is látványosabb politikai eseménnyel ért véget. A hidegháború lezárulta óta nem látott eseményre került sor: Magyarország kiadta azt az azeri katonát Azerbajdzsánnak, aki baltával megölte örmény tiszttársát 2004-ben…..
Biztos mindenkinek megvan, de azért egy gyors összefoglaló: Orbán Viktor 2006-ban megalapította a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványt. Ez működteti a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát, melynek elnöke Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester. A PFLA fő támogatói a…..
Te szent atyaúristen! Egy fideszes képviselőt kérdésekkel provokált a Központi Hírgyár! Intézkedést azonnal, országos hisztit, hülye nyilatkozatokat és mosakodást! Most, baszki, most! Támad a SZÍENEN, kérdésekkel gyarmatosít a rohattnyugat, puccs szaga terjed a levegőben!…..
borci 2012.02.16 15:53:57
@Anti Anyag: Tudod, a 27ooo.-ból sem lehetett megélni, ez persze több annál, de ez sem elég a megélhetésre. A KSH tegnapelőtti kimutatásából az derül ki, hogy 2011-ben 77000.-Ft, 2012-ben cca 86000.-Ft kell a "szerény" megélhetéshez.
És tudod, az a dankóros zsigácska azt sem tudja mi fán terem a nélkülözés!!! Még elemi isije sem lehet, aki nem tudja megszámolni, hogy duplán kapja a juttatást. Ő nem vette észre, mondta anno, mert "annyi pénz" jön a számlájára!!Ha-ha-ha
Gusztustalan pondrók, egytől egyig!!!!
borci 2012.02.16 15:57:54
@Fülöp33: Hát a te füled a fejeddel együtt a mati seggébe volt?
  Úgy tűnik, nem tarthat rendezvényt az Egymillióan a magyar sajtószabadságért csoport a megszokott, Szabad sajtó úti helyszínen, mivel azt lefoglalta a Fővárosi Önkormányzat. Sőt, mint kiderült, nem csak azt – és nem csak a Fővárosi Önkormányzat. Ahogy a…..
borci 2012.01.20 20:37:24
@Vén Csataló: Kicsi ló!
Ki vagy Te, hogy itt osztod az észt mindenkinek?
Mit képzelsz magadról, Te gebe? Már megértél arra, hogy a vágóhidra vigyenek.
Menj csak ballagni, éltesd a Kedves Vezetőt, majd kimosod a szart a szemedből egyszer!
borci 2012.01.20 19:50:29
@Vén Csataló: Na figyelj te seggnyaló nagyköcsög! Te nem csak helyesirásból vagy elégtelen, hanem emberségből is! A szád a sok nyalástól már annyira szaros, hogy a szemedet is elöntötte a trutyi! Nem látsz már te itt semmit, csak vikikét, szargyártót és a többieket. És ha tudni akarod, nem öklendezek, hanem hányok tőled! Anyád volt a hülye, amikor a világra hozott!
Hol volt ma a nagyarcú Pintér Sándor?Az operaházi demonstrációnál ott volt. De hol volt most? Vagy az arcosság csak addig tart nála, amíg tudja, hogy békés emberekkel áll szemben, ha fekete dzsekit és bakancsokat lát, akkor inába száll a bátorsága? Már régen eltelt az a két…..
borci 2012.01.15 12:00:45
@kíváncsivagyok:
Ez már rég, a választásokon megtörtént!
Csak előbb játszanak, mint macska az egérrel.
Szerintem számithatunk itt másra is............, hamar eljön az idő!
Újabb fejezettel színesedett a zuglói import önkormányzat működését felvázoló kifestőkönyv. Igen, mi zuglóiak olyan hülyék vagyunk, hogy nem találtunk a kerület vezetésére alkalmatlan helyi hülyét, hanem importáltunk magunknak. Meg segédbohócot is mellé, naná. Aztán…..
borci 2011.09.26 14:23:17
@Secnir: Szuper!!!!
Varánusz Orbán, mizu? 2011.06.01 06:01:00
Választó, ó, szia, helló!álljunk össze, mint két kicsi lego,na figyu már, mondom mi a szitu,ti palik, én meg hiú,na mizu, mizu, mizu?A fülkék rég bezártak,az ország felébredt,világos van, de nálama bulik kemények,ígéretek szétdobálva,afta a pofámban,ti és én a…..
borci 2011.06.01 14:28:12
@troll ellenpólus: Te is beteg vagy, vagy együtt kezelnek benneteket Ausztriában? Gumidomino!!!!!
Borbála 2007.10.20 15:54:10