Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spider

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tartozom annyival magamnak, hogy nem hagyok elvarratlan szálakat és leírom a pillanatnyi helyzetemet az elektromos robogót illetően. Tavaly novemberének végétől elkezdtem kerékpárral bejárni az irodába, amely annyira megtetszett, hogy a mai napig azzal járok és nem tervezem, hogy…..
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Spider 2012.09.06 06:19:55
@Rocko-: Állítsd be a kontrasztot a monitorodon :)
A jobb lámpa mellett a motorháztetőn, meg a két spricni között.
(egyébként tegnap 21 után hazafele találkoztam Gödön 4 kivilágítatlan biciklissel, igaz az egyiken volt kukás mellény, illetve egy kismotorossal hátsó lámpa nélkül Dunakeszi és Göd között a vak sötétben. Ma reggel a Váci úton meg sorozatos piroson "átrepesztő" kerékpárossal)
Az a baj, ezek azt hiszik, ők mehetnek, mint a meszes.
És sok kerékpáros lesz@rja, hogy kirakom jobbra kanyarhoz az indexet és bejön mellém jobbra, hogy véletlenül se tudjak elkanyarodni...
Nem érzik, hogy őket nem védi a kasztni...
Széndioxiddal terhelt melegedő világunkban nap mint nap gyötör a lelkiismeretfurdalás: miért ingázom én belső égéssel napi kétszer hatvan kilométert valami környezetbarátabb megoldás helyett? Tömegközlekedni egyelőre drága, lassú, kényelmetlen, gyakorta büdös; nincs pénzem…..
Spider 2008.10.19 00:00:24
Éppen ma hallottam egyik haveromtól, hogy a Chevrolet 2010-ben kezdi el forgalmazni a csak elektromos hajtással üzemelő autóját az USA-ban...

www.chevrolet.com/electriccar/

Az autó durván 40 mérföldet képes elmenni egy töltéssel. A sebessége persze jóval 200 alatt van (de szabályosan sehol sem mehetsz gyorsabban). Csak hogy azok is örüljenek, akik annyira a benzin mellett vannak, ebbe az autóba is helyet kapott egy dízel motor, mely E85-ös bioetanollal működik, de csupán a dízel mozdonyok példájára, a generátor meghajtására (agregátor ként) működik.
Tehát, ha netán hosszabb útra kelnénk, akkor is tudunk magunknak elektromos áramot termelni, kb óránként pár deciliteres fogyasztással...
Szerintem, mint ahogy sokan is mondják, az olajat nem fogjuk tudni sokáig mellőzni, az autóinkból, de a fogyasztást így tudjuk a legjobban levinni, ha nem a jármű meghajtására használjuk azt...
Klasszikus sofőrtrükk a zsebre dolgozás. sokat írtunk róla, a mostani sztori igazi patináját az adja meg, hogy olyan embert kúrtak át a legszakállasabb módon, aki állítása szerint életében először ült sárga buszon. A zsebre történő "jegyeladás" lényege persze nem…..
Webisztán Drót nélküli internet 2007.05.31 12:48:00
A GMail egyik legtöbbet és egyelőre* jogosan hangoztatott hiányossága, hogy nem bír offline módban üzemelni. A Google fejlesztői is látják ezt és azt gondoljuk, hogy most már csak idő kérdése, hogy a most megjelent, firefoxban és ie-ben is működő Google Gears megoldja ezt a…..