Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZIZILABOR

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Judit olyannyira kimeríti a boldog ügyfél fogalmát, hogy története már-már tündérmesébe illő. Lehet, hogy étrendet kellene változtatnunk és áttérnünk a hummusra? Örömködés hétvégére.Ma egy nagyon jó dolog történt velem, és ahogy egy nüansznyi oda nem figyelés és…..
A Tv2-nek mostanában minden sikerül, ami azért összefüggésben van azzal, hogy az RTL Klubnak pedig egyelőre nem jött be a Való világ. A 40 milliós játszma tegnapi premierje például megalázó vereséget mért a valóságshow-ra, ami nem meglepő, hiszen a Való világban se szex nem…..
Ismét kaptunk egy Players Room-os sztorit, most a Market Central boltjában gondolták úgy, hogy az igénytelenül megjavított gyártási hibás cipőt köteles a pórul járt vásárló elfogadni. Barátnőmmel egy MISSION márkájú férfi  cipőt vásároltunk a  Market Centralban…..
Judit megdöbbenve tapasztalta, hogy tudta nélkül mások is lakhatnak otthonában. Bár lakását 2003-ban vásárolta, az oda korábban bejelentett férfit sehogysenem hajlandó onnan kijelenteni a Népességnyilvántartó. Így viszont párját nem tudja oda bejelenteni. A Homár sajnos nem…..
Kevés dolgot lehet hozzátenni a képhez, amit fia küldött nekünk Szolnokról, a tervezőnek mindenesetre hasonlóan akadálymentes életet kívánunk. Az alábbi képet a szolnoki Fehér Ház lépcsőjén készült. Mozgássérült feljárónak készült. No comment. Üdv, fia ..
ZIZILABOR 2010.05.28 20:31:04
@kugel2:
én is rendelnék ott hűtút ahol ilyen rámpa jár mellé

Esetleg autót is, ajándék garázzsal. Oda betehetném éjjelre a rámpát is
Élőben közvetíti a kormányalakítást az MTV. Szombaton délelőtt 11 órától Orbán Viktor leendő miniszterelnök és kormánya parlamenti eskütételét élőben adja az m1 és az m2. Az eskütétel előtti fél órában Süveges Gergő politikai elemzőkkel, Török Gáborral és…..
Asszociációs játékra hívja a Homár-olvasókat névtelenségbe burkolózó levélírónk: Ma a metrón olvasgattam a metropolt. Az utolsó oldalon megakadt a szemem. Nem vagyok egy holokauszt huszár, de a főgáz "hirdetése" kicsit erősre sikeredett. Nem tudtam, hogy nevessek,…..
ZIZILABOR 2010.05.26 15:38:23
Sok éve írjuk a Homárt, a műfajból következően néha csapkodnak a villámok, de az ismert utazási iroda most új színt tudott hozni a szolgáltatók és ügyfelek örök harcába. Az eszköztárban megjelent a telefonos fenyegetés és a verbális megfélelítés. A sztori úgy indult,…..