Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fortuna13

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tétényi Éva Egy hónap 2011.05.02 19:00:00
Deutsch | Français Egy hónapja indultam útnak, hogy meglátogassam német testvérvárosainkat. Útközben kaptuk a hírt, hogy a polgármesteri hivatalból az önkéntes segítőket megalázó módon kitoloncolták. Később zárat cseréltek az alpolgármesteri irodán, a számítógépek…..
Fortuna13 2011.05.03 10:29:39
Spéter46!

Te mi a francról beszélsz? T.Éva nem pályázaton szerezte a pozícióját, hanem a választok szavazataival került oda. Amíg Ő a polgármester, addig Ő a város első embere.

Itt jön be az arrogáns, és erőszakos felfogásotok, ami lejön a testületből is. Orbánt ki nem állhatom, de amíg Ő Magyarország Miniszterelnöke addig úgy is tekintek rá, az ellenvetéseim ellenére is, mert ha nem ezt tenném, akkor szemen köpném azokat az állampolgárokat, akik belé helyezték a bizalmat.

Ott lent a városotokban most Te pont ezt teszed. Szemen köpöd a polgáraitokat, akik belé helyezték a bizalmat.

A másik oldal kimondta az ítéletet a választásokon az MSZP felett. Nem kis részben ennek köszönhetitek a fene nagy 2/3-otokat. Majd ugyanígy ki fogja mondani a saját ítéletét a következő választáson a FIDESZ tábor. Erről szól a demokrácia, és nem arról, amit itt összezagyválsz.

Persze annyira én sem vagyok hülye, hogy ne tudjam, hogy nagyon is érintet vagy az ügyben. Sunyin nyomod itt az ellenvéleményedet.

Olcsó és ócska trükk. Féltek egy új megmérettetéstől, mert még írmagja sem maradna a brancsotoknak.

Éva! Ön meg végre dugja össze a fejét a jogtudorokkal és menjen át ellentámadásba. Nem igaz, hogy nem találnának büntetőjogi lehetőséget, hogy nekik se lehessenek nyugodt pillanataik. Már annyit is megér a dolog, ha csak végig kell csinálniuk azt a megaláztatást, hogy bűnügyi nyilvántartásba veszik őket.

Nagyon nem értem O.V.-t. Egy ilyen alul jegyzett társaság hihetetlen rombolásra képes. Gyurcsány is a belső bagázsa miatt bukott el. Pénz és pozíció éhes emberek a nagy "vezéreiket" is képesek felzabálni, telhetetlen éhségükben.
8ker Intézkedő rendőr 2010.02.15 20:18:00
Éppen ma fogalalta el hivatalát az új kapitány, és ma este máris ilyen történet kering a neten, fotókkal. Lesz dolga, az már biztos! Remélem, komolyan veszi a hivatását és odafigyel az ilyen dolgokra.  Ma nagyon érdekes dolog történt: mentem a VIII.ker be és egy autós…..