Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chezza (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz több kommunikációs hibát is elkövetett a kampányban, amelyek hozzájárultak választási vereségéhez – mondta 2006-ban Orbán Viktor akkori kabinetfőnöke, Navracsics Tibor. A politikus a legtalálóbb igét választotta: a „hozzájárultak” formula…..
Mandiner blog Az értelem bére 2010.01.29 16:01:00
  Mádi László, a Fidesz szakpolitikusa azt találta mondani egy tegnapi szakmai konferencián, hogy az ingatlanadót rövid távon el kell felejteni, hosszabb távon azonban (megfelelő ingatlan-nyilvántartás alapján, gazdasági konjunktúra mellett) bevezethető.…..
Chezza (törölt) 2010.01.29 21:42:39
@Google:

Debreczeni teljesen kész van agyilag, már egyátalán nem beszámítható.
Szerettem volna elemezni a nyugdíjakkal kapcsolatos – január eleje óta tartó és még ma is folytatódó - vitát. De nincs értelme.Az elmúlt napokban számtalan véleményt olvastam a kampány első "igazi", a szereplők többségét bevonó témájáról. A megállapítások…..
Chezza (törölt) 2010.01.22 14:00:03
Az előző részben mindenki hazudott, a férjem csak szívjóságomból lakik velem, a barátommal nem dugunk, én meg szeretlek Dániel, szívbűl, nem pinábúl - ehhez hasonló tragikus események kellett ahhoz, hogy a régen sejthető döntő kialakuljon, azaz Editnéni, a "tantra vagy…..
Chezza (törölt) 2009.12.15 22:07:56
@laspalmas:

ja-ja, nagyon komoly lesz,-remélhetőleg.:)

ja igen, pinainas is lesz remélhetőleg; a csóka nagyon nagy arc! :) padödö-mariann is jó lenne; külön tanulmányt ért az arckifejezése a szív-ceremóniákon. :)
A pucér lantozás koronázatlan királya az RTL-nek köszönhetően az ország egyik legismertebb agglegénye lett, hetente 1,4 millió néző követi kalandjait a nőszerzés rögös útjain, meg még legalább ennyi a sajtóban megjelenő, "kiszivárogtatott" kamucikkekben, melyek…..
Chezza (törölt) 2009.12.10 10:03:51
@Jack/rendetteremt/: remélem a köv. részben benkő "altáji nyála" járja meg majd Editnéni és PszichoAndi szájüregeit,méghozzá úgyhogy egymásnak adják szájból szájba. :))
egyébként szakmai szemmel nézve a magyar realitykhez képest ez a show igencsak jól sikerült.persze vannak benne hibák jócskán,de első nekifutásra egészen korrekt MŰSOR lett belőle.igen,nagybetűkkel írva,mert ellentétben sok más szarral amik általában csak arra jók,h két reklám közt menjen vmi a tévében,ez legalább nézhetőre sikeredett.
lehet persze nem szeretni ezt a műfajt,de az szerintem elvitathatatlan, h azért készülnek minőségi(bb) produkciók,amiken látszik a koncepció,a belefektetett munka,és nem csak arról szól,h kaszáljunk nagy lét a semmivel, hanem próbálnak vmi szórakoztatásfélét is nyújtani az arra vevőképes tömegeknek.
Nu, eljött ez a nap is, amit az RTL szépen, tudatosan felépített médiakampányénak köszönhetően már mindenki előre tudott, DUGNI FOGNAK ITTEN, lesz nyögés, testnedvcsere és kikockázott lantosfasz, mert 18-as karika ide, este tíz oda, pélót lóbálni nem lehet kertévén. Az…..
Pár napja érdekes meghívót találtam: Debreczeni József új könyvét (amely természetesen a szerző kedvenc témájáról, azaz a köpönyegforgató és egyben életveszélyes Orbán Viktorról szól) Dávid Ibolya és Kuncze Gábor közösen mutatják be. Ha valaki az interneten kutat az…..