Regisztráció Blogot indítok
Adatok
login612

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Playtime Angry Birds, Golden Eggs 2011.05.13 23:25:00
Sokan kérdezték az Angry Birds-el kapcsolatban, nem segítenénk-e az aranytojások begyűjtésében. De igen, mi már csak ilyenek vagyunk :) Következzék egy rövid lista az Angry Birds-ben első körben begyűjthető kilenc darab Golden Egg jutalom helyéről és begyűjtési módjáról!…..
login612 2011.05.14 08:29:51
Ha valami brutális, akkor ez az: chrome.angrybirds.com

Semmi flash, semmi iPhone programozás, semmi Android programozás... csak egy böngésző!!!

-----------------
ingyenjatekok.dynanix.com/
Kiváló kicsi jelzőkutya, odaadó és hűséges a Yorkshire terrier. Az eredetileg Yorkshire pamutfeldolgozó gyáraiban és szénbányáiban patkányvadászatra kitenyésztett Yorkshire terrier egyike a legelragadóbb fajtáknak. Hamar népszerűvé vált a jómódú hölgyek körében.…..
login612 2011.04.24 07:52:19
Yorkshire terrier-ek az ÁllatMánián: allatmania.hu/kutya-yorkshire-terrier-lista.html?fajta=537

Az ÁllatMánia egy állatos közösség. Gyere, és nézd meg. Ha tetszik csatlakozhatsz is.
Hozzávalók:4 db pritaminpaprika25 dkg túró2 dl tejföl20 dkg spenótfokhagymavajsó, bors, kakukkfűolíva olajElkészítés:1. Mossuk meg és vágjuk félbe a pritaminpaprikákat.2. Locsoljuk meg egy kevés olíva olajjal.3. A spenótot kevés vajon pároljuk meg, adjuk hozzá a reszelt…..
  A Marci mint öngyógyító kitalálta, hogy magnéziumhiányos, ugyan kérdezzem már meg, miket kéne ennie. Ő sugallta a rántottsajtos kérdést is, meg hát zenekarvezető, kérése parancs: Miket egyen egy magnéziumhiányos? Nem ragozom, segítsetek neki. Gondolom sok…..
Az előző, magas vérnyomással foglalkozó bejegyzésemben ígértem, hogy külön is írok a magnézium tartalmú ételekről. Nos, a magnézium, rövidítve Mg++, a földkéreg ásványiban igen elterjedt, gyakori alkotóelem, elsősorban a magnezitben és a dolomitban található meg.…..
Szinte biztosan befejezik időre a dél-koreai Forma-1-es pályát, a hétvégén Karun Chandhok egy tavalyi Red Bull-Renault-val elsőként ki is próbálta. A boxutca még nincs kész, annyira poros, hogy csak esőgumival lehet rajta menni, de október 22-re mindez simán megoldódhat. A…..
Különleges helyen gyakorolt a jövő hétvégi Brit Nagydíjra a Red Bull, Mark Webber autóján London utcáin cserélte le a gumikat. Az ausztrál csütörtökön a parlament közelében parkolt le a különleges boxkiállásra, amivel a futamot és magát reklámozta az istálló.…..
login612 2010.07.02 17:03:26
Igen, még MINDIG van meglepetések ennél a játéknál, akármilyen hihetetlennek is tűnik. Árpi küldött egy sajnos igen gyenge minőségű videót, azonban két új infóra így is elég. Nem tudom, ti hogy voltatok vele, de nekem eddig új volt, hogy a polgármesternél ha elrakod a…..
Subba Vuvuzela 2010.06.12 17:14:43
 Anyád!..
Aki születéskori nevéről nem ismerné fel, annak segítek egy kicsit: a vuvuzela az afrikai szurkolók körében népszerű, kb. egy méter hosszúságú műanyag kürt, amelynek "köszönhetően" tavaly élvezhetetlen volt a labdarúgó konföderációs kupa (hacsak nem használtuk…..
login612 2010.06.27 11:51:23
A múlt hétvégén Fioranóban filmeztek az olaszok, ezt használták ki a jócskán átépített F10-es tesztelésére. Tesztelni szezon közben nem lehet, de az ilyen promóciós napokat engedélyezi a szabályzat. Egy amatőr videón egész jól látszik az autó, az Autosport szerint a…..
login612 2010.06.21 19:43:19
Karotta Közlöny Sajtóközlemény 2010.06.02 23:28:00
Budapest, 2010. 05. 29.Azonnali közlésreA magyar blogoszféra két jeles kiadványa, a zamat.blog.hu és a karotta.blog.hu szerkesztősége ünnepélyes keretek között fuzionált. Az összeolvadás előkészítése során a felek feltárták a kínálkozó szinergialehetőségeket és…..
login612 2010.06.05 22:31:19
faceroll bikicsunáj 2010.05.08 03:25:00
Sosem értettem, hogy emberek miként képesek kamerák elé állni, bárminemű önkritika nélkül. Elképzelem, ahogyan Szarka László hazaér a műszakból, majd miután elfogyasztotta az édesanyja által készített ebédet, leül egy sörrel a TV elé és azon gondolkodik, hogy hol rontotta…..
Ezt a csávót nem hagyhattam ki! Olyan adott a magyarságnak, amit még évekig emlegetni fogunk (én legalábbis tuti)! :D Emlékeztek még anno, a Gerappááá lázra? Vagy pl. a Nefürdjjéééle' dumára? :) Ez köbö ugyanolyan súlyos! (Felhívás: Ha rémlenek még ilyen kaliberű dumák,…..
 Bikicsunáj! Mivel most ez a legnagyobb őrület, gondoltam írok egy posztot. Mivel kb. minden 10. ember beírja a keresőbe, hogy "bikicsunáj", így van egy kis esély arra, hogy rátalál erre a blogra is.  Itt egy teljes videó (nem feliratos): Azért akadt még a…..
Share | Bemelegítésként Bikicsunáj vicsáj eredeti felirat + eredeti szöveg + egy igen eredeti fordítás, így a mai téma: a japán teaház. A kertben egy ilyenben meditálni? Teázni? Szunyókálni? Designed by a1 architects: Designed by Naomi Darling: ..
Bikicsunáj Bój minek van? ..
Magyarországon ismét új sztár született! A Megasztárban szerencsét próbáló szimpatikus fiatalember új halandzsa szövegét már sokunk dúdolja. A BIKICSUNÁJ vidámságot hozott életünkbe. Most ezzel a tréfás rendszámtáblával Te is lehetsz az utak sztárja! BIKICSUNÁJ! Klikk ide…..
Hogy nekem is legyen Bikicsunáj 2010.05.03 22:49:00
Ha netán valaki még nem ismerné... van ilyen? :DFordítás:"...will happen while they can                               csikmum houmvava genI…..
Alphaville-Big in Japan lyricsWinter's cityside Crystal bits of snowflakes All around my head and in the wind I had no illusions That I'd ever find a glimpse Of summer's heatwaves in your eyes You did what you did to me Now it's history I see Here's my comeback on the road again Things will happen…..
  A Bikicsunáj életérzést nem lehet leírni! A videó is csak kicsit tudja visszaadni azt az érzést amit a Bikicsunáj életérzés sugall!  Mindenki elsajátíthatja, de nem mindenki tudhatja magáénak azt a boldogságot ami a Bikicsunáj adhat! Egy ember aki megmutatta nekünk,…..
És az eredeti: És egy bővebb összefoglaló a sok tehetséges emberről, csak erős idegzetűeknek XD BRUTÁLIS ..
Csíkmó hómváve gem óvéj énómá nájcsunájcs aszíszilvójem bikicsunáj óóó debikicsunáj csunáj bikicsunáááá vicsáj bikicsunáj gyurulíz tuszínszeöndúúú bikicsunáááj óráj széjálájszéj májeszáj venszurízim vinyó bénkén csunáááj óóó revikicsunáj…..