Regisztráció Blogot indítok
Adatok
watchman

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóm! Bizonyára Benned is felmerült a kérdés, hogy idén érdemes -e elhalasztani a külföldi utazást és belföldön tölteni a szabadságot. És ha így döntesz, vajon más is így dönt -e majd, és ha igen, vajon telt strandokat találsz majd? Nos erről is szól ez a bejegyzés. Nézd meg a videót…..
Kedves Olvasóm!  Egy hosszabb szünet után, ismét jelentkezem, első kézből tudósítva, hogy milyen is egy nyaralás a koronavírus okozta korlátozások után. A történet ott kezdődik, hogy az idei nyaralásokat még tavaly decemberben vásároltuk, de idő közben beütött a járvány, majd a kijárási…..
Itt az ősz, a természet készül a télre, de mielőtt a falevelek lehullanak, igazán pompás látványban lehet részünk. Ebben a részben a Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilikát ajánlom, mint kiránduló hely, nagyon szép a környezete, amelett Gödöllőt is útba lehet előtte vagy utána ejteni, és máris…..
Itt a blogon írtam már erről a szállodáról, de arról nem, hogy vajon, megéri -e 2019-ben ez a szállodába. Aki kíváncsi a korábbi írásomra (és videóra), az kattintson, IDE, a többiknek pedig irány a következő bekezdés. Nos, a válasz az, hogy IGEN.  A pozitív változás a tavalyhoz képest, hogy végre…..
A balaton déli partja sok szép látnivalót kínál az arra látogatóknak. Ebben a részben erről készítettem egy rövid kis összefoglalót.Ha pici gyermekkel érkezünk a Balatonra, az első kérdés az lehet, hogy hol lehet olyan strandrészt találni, ahol önfeledten játszhat a pici, és a szülőnek sem kell…..
Van az úgy, hogy nem zsúfolt strandra, zajos sétálóutcára vágyunk. Ha Te is így vagy ezzel, olvasd el, miért is ajánlom Balatonföldvárt. Balatonföldvár 120 km-re van Budapesttől, ez ha nincs nagy forgalom az M7-es autópályán, akkor kb 1 óra 15 perces utazási időt jelent. A település Szántód és…..
Idén nyáron is visszatértünk a Siófoki Azúr Hotel-be.Ennek a beszámolója következik.A történet valahol idén januárban kezdődött, amikor is, az egyik kupon oldalon feltűnt az Azúr Hotel, rögtön lecsaptam rá, de ahogy mindig, kupon vásárlása előtt egyeztettem a szállodával, hogy a kupon feltételei…..
Az időjárás előrejelzés alapján végre tényleg itt a nyár.A jóidő velejárója, hogy az ember szívesen kimozdulna otthonról. És, hamár kimozdulás, ebben a beszámolómban a Velencei-tó partján található szállodát mutatom be, a Velence resort and spa-t. Budapesttől midössze 46 percre van, az M7-es…..
A sok esős nap után, végre egy kis jóidő. Nem is akármilyen!  Ebben a rövid posztban a Gödöllői Kastélyparkba kalauzolnám a kedves Olvasómat.  Gödöllő központjában elhelyezkedő park a város jellegzetes és meghatározó tájképi eleme. Az egykori erdő helyén kialakított parknak a város mezoklímája…..
Eljött végre a jó idő, vasárnap már 21 fokot mutatott a hőmérő. Végre lekerülhetett a télikabát, és kényelmesen tudtunk sétálni a szabadban, ami nagyon jól jött már ezután a zord hideg időszak után. Ebben az ajánlómban a váci Duna-partot szeretném Nektek ajánlani.Első sorban azoknak lehet érdekes…..
Hihetetlen, de pár nap és itt a Karácsony, közben esett egy kis hó is. Mindez megihletett a mostani videó és poszt készítésére.  Ebben az időszakban nyílnak az igazán hangulatos karácsonyi vásárok. Forralt bor, kürtös kalács, langalló és egy sor finomság amiket ehetünk vagy épp ihatunk a karácsonyi…..
Ezt bejegyzést többek közt a Black Friday mizéria ihlette. Persze többen is kértétek már, hogy legyen erről cikk, hát íme. Olvasd el a cikket, majd nézd meg a videót. A Black Friday-ről szóló cikkek olvasása közben arra gondoltam, hogy na igen, mindenki szeretne a…..
Elmúlt a nyár és hekkeznél egy jót? Ha ez így van, olvass tovább majd nézd meg a videót itt fent:) Nos, elmúlt a nyár, ez már kétségtelen, nincs mit ezen szépíteni.Átállítottuk az órát, befűtöttünk a lakásban, és lecseréltük az autón a téligumit is.Az idő eddig igazán kegyes volt hozzánk, sok…..
A múlt héten sajnos megfáztam, ezért a szokásos vasárnapra tervezett bejegyzésem elmaradt.Ezt most igyekszem pótolni, már ma, szombaton elérhető az új videó és beszámoló.  Ezen a héten Gödöllő -re invitálom olvasóimat. A város Budapesttől északkeletre 30 km-re fekszik, autóval a 3-as főúton vagy…..
Egy újabb vasárnap, újabb ajánló: Szentendre a Visegrádi-hegység keleti részén helyezkedik el, északról Leányfalu követi, a Duna túloldalán pedig a Szentenrei-sziget helyezkedik el, délről pedig a főváros határolja. Megközelítése: Tömegközlekedéssel Budapestről a H5-ös Hévvel ami a Batthyányi…..
A tatai Öreg-tó Budapesttől kb 70 km-re található, Komárom-Esztrgom megyében, Tata városában. Mesterséges eredetű, az ország legrégebbi halastava. Kerülte 7,06Km. - Megközeltés: A legegyszerűbb, ha a Grill & Cocktail étterem címét (Tata, Tópart sétány 1.) ütjük be az útvonaltervezőbe, mert ez…..
A Bükk déli kapujában, Egertől 10 kilométerre fekszik Noszvaj.  Ennek a kis csendes falunak a szélén található az Oxigen Zen Spa Wellnes szálloda. A zen elnevezés nem véletlen, aki ebben a szállodában száll meg, tényleg a zen életérzés veszi majd körül, ezt nagyon…..
Siófok - Hotel Azúr****   A Balaton és a Wellness. Ezek nem feltétlenül járnak kéz a kézben, hiszen, amikor az ember nyaralni megy a Balatonra, nem az a kép ugrik be, hogy a beltéri jakuzzi-ban áztatjuk a lábunkat. Ugyanakkor, nagyon is racionális döntés lehet, hiszen az időjárás manapság…..
Zalakarosi Hotel Karos Spa • Megközelíthetőség: Az M7-es autópályán a zalakomári leágazóig, majd tovább Nagykanizsa felé a 7-es számú főúton a galamboki elágazóig. Az elágazónál jobbra Zalakaros felé (3-4 km). Budapest és Zalakaros távolsága 200 km, végig autópálya, mindössze másfél órányi…..
Irásokk Kezdet 2009.11.20 21:46:09
Kedves Látogató,Volt egyszer egy irasokk.extra.hu weboldal, mely sok-sok lelkes amatőr poétának adott lehetőséget, hogy bizonyságot adjon költői vénájáról.Beatis kérésére megújult - blog formában újraindul a rímeket nem kímélő lehetőség.Csatlakozz hozzánk, és küldj egy…..