Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tabanyi

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A világtalan város 2011.05.19 06:15:00
Megjött Roosevelték levele. (A teljesen hülye olvasóknak itt jelzem, hogy nem azonosak a Rotschildokkal, úgyhogy a zsidózás legfeljebb áttételesen alkalmazandó.) Roosevelték amiatt siránkoznak, hogy megszűnt az elnökről elnevezett tér Budapesten. Nem kell emiatt cidrizni amúgy,…..
 Következzék Gabica írása egy letűnt kor tipikus jelenségéről, a disszidens férjjel rendelkező, II. világháborús emlékeket gyakorta felidéző, takarékos, illemtudó és azt elváró finom úrinőről. Az alábbiakban egy igen elterjedt nőtípust szeretnék bemutatni: a…..
A macskák már régóta úgy gondolják hogy, okosabbak, mint a kutyák - és most lehet, hogy a gazdáikra is igaz lesz ez; ugyanis a University of Bristol kutatói szerint a macskatulajdonosok okosabbak, mint a kutyatulajdonosok. Azt hiszem, azért óvatosnak kell lenni azzal,…..
 A jó fej csaj mindenki kedvence. Egyszerűen imádják az emberek, mert kedves, aranyos, jókat lehet vele dumálni, mindenkihez van egy-két barátságos szava. Biztat, meghallgat, programokat szervez, szükség esetén lelki segélyt nyújt. Bárhol megjelenik, ő lesz a társaság…..
New Jersey a tizennegyedik amerikai állam, amely legalizálta az orvosi marihuánát, és így jelentős pénzek mozdulhatnak a marketingágazat irányába is, írja az Advertising Age. A marihuána 14 milliárdos üzlet az Egyesült Államokban, de ennek nagy része illegális áruból származik,…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Oriza triznyák nem először örvendeztet meg minket ütős poszttal, és bizton állíthatom, mai írása is ott van a szeren. Fogadjátok hát nagy-nagy szeretettel! Tizenhárom és hatvan év között fordulnak elő belőle példányok, de most összpontosítsuk figyelmünket az ifjabb…..
Nem tudom járt-e már valaki hasonló cipőben az olvasók közül, de engem bizony nagyon megvisel a főnököm mindennapos viselkedése.  Az osztályvezetőnknek az a szokása, hogy amikor odajön hozzám, hogy valami munkát adjon, mindig rendkívül közel áll hozzám. Legtöbbször…..
tabanyi 2009.12.22 09:24:21
SEO SEO Magyarországon, 2010-ben 2009.12.20 18:18:00
Sokmindenben változott nemhogy 2002-höz, de 2008 elejéhez képest is. Nehezebb, kockázatosabb, összetettebb lett a SEO. A piaci szereplők minden szektorban komoly organikus (SEO) pozíciókat foglaltak, melyek esetleges megtámadása, elszívása nagyságrenddel nehezebb és összetettebb,…..
tabanyi 2009.12.20 23:48:44
@pannonfunk: Trükkös emberek megpróbálják becsapni a keresőmotorok (elsősorban google) algoritmusát, hogy egy adott keresési kifejezésre a valóban releváns találatok helyett az ő oldalaikat tegye előre.
Gene Munster elemző szerint év végéig 78 millió iPhone és iPod touch lesz forgalomban, ami azért is meglepő, mert nyáron még csak 40 millió készülékről beszélt az Apple. Persze itt a karácsony, a Hitwise felmérése szerint pedig a keresőkbe minden 57. brit az iPhone-t írja,…..
Eljött a régen várt. Aminek meg kéne mentenie az emberiséget.  Amit szakértők hadserege évekig készített elő. Ami miatt világszerte kampányoltak a zöldek. Ami miatt minden vezető összegyűlt, aki számít (mínusz Putyin és Berlusconi). Ami miatt szám szerint a helyszínen…..
"Tudom, hogy Charlie es Chester nemreg szerepelt Nalatok szuper alvastechnikaikkal, de nem tudtam megallni, hogy ezt az ujonnan keszult kepet el ne kuldjem. Ja meg meg nehanyat, amikor Chester meg picikutya volt. Szerintem szuper cukik" - írta Berni. ..
Tegnap délután, már sötétben elmentünk szánkózni a gyerekkel meg a kutyával a 11-es busz végállomásánál lévő erdőbe. Puma mudi, ennek megfelelően villámgyors és idegbeteg, de van egy vitathatatlanul jó tulajdonsága, hogy sosem szökik el. Sőt 20 méternél messzebb se csavarog…..
Ellenőrző Ki a bűnös? 2009.12.17 08:00:00
Karácsony alkalmából a nem vallásos családban nevelkedő gyerek is találkozik Jézus születésének történetével és az ehhez kapcsolódó hitvilággal. Néha -szerencsétlen módon- agresszív és félelmetkeltő formában történik mindez, mint El Topo kisfiának esetében is, amikoris…..
A tegnapi után nincsenek tétek, kiszórom a rövideket.A kép innenNem volt hosszú kapcsolat de magas feszültségű. Kezdtem elhinni, hogy végre egy pasi aki tudja mi a pálya. Mondjuk nem volt rendes eleje sem a dolognak (az egy mások sztori), mindenesetre sms-ben lett vége.…..
Ha már kapcsolatba kerültünk a FÉBÉSZ nevű fogyasztóvédelmi szervezettel, rögtön megpróbáltunk valami hasznosat is kihozni belőlük. Elküldtük nekik ParaSoniC levelét, aki a Metró áruházból távozott rosszkedvűen. Kávéfőzőt vett, ingyen csomag kávét ígértek bele, de nem…..
Másnaposnak lenni rettenetes. Én annyira nem bírom, hogy inkább nem iszom annyit, hogy bekövetkezzen. Ha mégis megtörténik a baj, bizony nem kínzom magam, legurítok egy sört. Hogy mitől is vagyunk másnaposak, arról egy tudományos igényű összefogalaló található…..
w Egyél hódot! 2009.12.11 06:30:00
Pár hétre távolabb lép az ember a szalagcímektől, és mindjárt nevetségesnek és kicsinyesnek látszanak a belpolitika vagy akár az unió vitái, kampánylózungjai, hazugságai. Hiszen bazmeg elpusztul a Föld! A bálnák! A méhek! A káposztalepkék! Mert az ember disznó módra él,…..
tabanyi 2009.12.11 13:59:02
Csak kapkodjuk a fejünk, úgy záporoznak a frissítések. Java, wifi, miegymás, arra például már nem is emlékszem, mit raktam fel tegnap, de körülbelül hetven megabájt volt, szóval biztosan megérte! Nemsokára azonban mindezt, és még sokkal többet megkapjuk egyben egy gondolom…..
Modorosblog Az Excelguru 2009.12.08 07:00:00
  -Nos hát kérem szépen, a legmélyebb tisztelettel köszöntök minden kedves egybegyűltet a mai, haladó Excel-tréningen. Rengeteg ismerős arcot látok, de hát ha valaki mégsem ismerne: Wichshund Máté vagyok, a Bitumex megbízottan önkéntes mindentudó Excelguruja és…..
Meglepődtem, amikor Angelday korábban arról beszélt a blogján, hogy a modern kor embere nem MacBookkal, hanem iPhone-nal megy vécére. Egyik ámulatból estem a másikba, amikor mások is megerősítették a kütyükkel trónolás alternatíváját. Úgy tűnik, csak én maradtam le.Erről…..
Csak múlt héten értesültem arról, hogy megjelent az Adobe képszerkesztője iPhone-re, amikor ugyanis aktuális volt a hír, külföldön voltam, távol a hírektől. Megpróbáltam letölteni, de kiderült persze az is, hogy csak az amerikai vásárlók érhetik el az ingyenes alkalmazást.…..
tabanyi 2009.12.02 09:41:04
Az iskolán belüli erőszak újabb példáját írta meg nekünk Bukott rockzenész - b-oldal.blog.hu -. Levele olvasása közben még a legjámborabb szülő zsebében is kinyílik a bicska, egyszerűen hihetetlen, hogy ennyire eszköztelenné vált az iskola az erőszakkal szemben. Kedves…..
A mai téma azt gondolom, nem szorul túl részletes magyarázatra, elég, ha megtekintjük a poszthoz mellékelt ábrát. Hangsúlyozom, nem azt állítom, hogy az alábbi képen szereplő közéleti személyiségek buták, csupán azt kívánom érzékeltetni, hogy a szemüveg a…..
Joel Comm videója következik, ő az, akinek a nagysikerű iFart programot, Csaba egyik kedvencét köszönhetjük. Az alkalmazás minden idők 12. legsikeresebb AppStore-programja az AppShoppers szerint (szórakoztatás kategóriában), ez nem is csoda, hiszen nyilván számtalan küzdelmes…..