Regisztráció Blogot indítok
Adatok
@korovjov

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dávid mondta, hogy cseréljük ki a címet, mert nem szeret a középpontban lenni. Akkor is az aldis gyufa visz mindent!  ..
Hamarosan, április 12-én indul a Trónok harca következő évada, kell neki a felhajtás. A Mastodon powerballadáját már megmutattuk, most viszont itt a teljes mixtape, ami ráadásul ingyen letölthető az iTunesról. Elvileg a dalok mindegyike tartalmaz valamilyen zenét a sorozat negyedik…..
@korovjov 2015.03.18 01:02:20
Bombasztikus a hír, írja mindenki, a tévé is bemondta, hamarosan indulhat a Malév utódja. Dobbanhat a szív, szinte hihetetlen, hogy kibírtuk majd egy évig nemzeti légitársaság nélkül. Egy apró bökkenő van csak: a Hungarian World Airways nem több néhány idióta vágyálmánál és…..
Naiv várlakó úgy gondolta, hogy a fülledt éjszakában majd biztos szellősre korlátozzák a Budavári Sörfesztiválra beengedett vendégek számát. Nem ez történt. Egy óra után feladták az izzadt embertömegben szörfölést a pultokig, aztán viccből megpróbálták visszaszerezni a…..
 Folytatódik a Top 10-es rovatunk. Jövő héten kerül a hazai mozikba a Green Lantern Ryan Reynolds főszereplésével. A kritikák és a nézők véleménye egyaránt lesújtó volt a DC szuperhőséről készült filmről és épp ezért gondoltam összeszedem az igazán rossz szuperhős…..
@korovjov 2011.08.05 01:24:41
Sajnálom, hogy a listáról lemaradt többek közt a Wanted - ritkán ért akkora csalódás, bár tény, hogy abból pont a szuperhősös vonalat áldozták föl a menőbbnek remélt golyóhajlítgatós baromságokért (és amilyen költségvetéssel/stábbal dolgoztak, nyugodtan számon kérhetném itt a főszereplő karaktereket is, mert ez így olyan, mintha a Transmetropolitant adaptálnák Korda Gyurival a főszerepben).

Illetve a magam részéről amilyen mélyre borulok a Sötét Lovag előtt, olyannyira hagy hidegen a Batman: Kezdődik a maga kategóriájában és súlycsoportjában nekem messze elnagyoltnak és ötlettelennek/bugyutának tetsző kb. első felével.

A Batman és Robin, ahogy az összes "átmeneti" Batman-film (amellett persze, hogy nyilván nézhetetlenek) szvsz nem érdemelnek ilyen harsány kritikát - lévén az első percben ordít róluk, hogy legkevésbé a rendezők/stúdiók/ésatöbbik gondolták komolyan őket (ebben mondjuk nem is szakadva el sokban a burtoni hagyománytól), csak ezt vesztükre elmulasztották olyan stílusosan hangsúlyozni, így maradt az egész költséges, színes gagyi.

A Spawn-t még hiányolom szintén fentebbről, szvsz abszolút méltatlan az egész agymenés akár csak az animációs sorozathoz képest is - alapból halálra van ítélve, miközben megpróbálja másfél órába sűríteni a sztorit. A Punisherek közül ellenben (már ha válogatni kell) a Lungren-félét védelmembe venném, szvsz messze nézhetőbb, mint bármelyik új generációs Pókember.

(A Watchmenen meg csak a sznobok kaffognak, akiket részben megértek, de ettől még a film juszt is pofás.)
  Félelem és reszketés az Appalache-hegységben: ijesztő zajok és titokzatos eltűnések bolygatják fel egy eldugott iparvároska hétköznapjait 1979-ben. A nyomok egy katasztrofális vonatbalesethez vezetnek, amit véletlenül felvett egy Super 8-as kamerával amatőr zombifilmet…..
A méltán népszerű Sarokház kocsmában (százforintos feles, ugye) bukkantunk erre a leletre. Kérdés: mi ez? A helyes válaszok bekommentelői között értékes, az Index 10. születésnapjára kiadott fingópárnákat sorsolunk ki május 14-én, Kamuton. ..
Filmvilág blog Heti tévéajánló 2011.02.28 10:00:00
HÉTFŐKarácsonyi kavarodásDaniéle Thompson (Félix és Rose) vígjátéka.Vetítik: TV2 - 12:40TűzparancsKorrekt akciófilm Kurt Russell-lel.Vetítik: Cool - 21:20CsillogásFliegauf Benedek dokumentumfilmje három halálélményről. Közreműködnek: Geszelyi Nagy Judit, Dobronay László,…..
    Ha Sherlock Holmesról van szó, meglehetősen vonalasnak érzem magam. Valahogy annyira merev és állandó kép él róla a fejemben, hogy hogy mozgóképként, kizárólag BBC féle TV sorozatot vagyok képes elfogadni, de mindig hozzáteszem zárójelben, hogy szerintem…..
@korovjov 2010.02.02 13:54:31
@monana: monana, ad-hoc párhuzam, a rendezők eddigi pályaképe alapján, amit a hasonló elvárási-csalódási faktor ihletett az említettek kapcsán (meg talán hogy harmadik film-harmadik film, nem? vagy kifelejtettem valamit?), nem hasonlat. Az, hogy kikkel forgat, szvsz itt most majdhogynem tökéletesen indifferens, lévén Ritchie-hez, Aronofskyhoz és egyébként Smith-hez is kvázi bagóért is elmenne és el is megy elég sok "ágyú". A cameozással btw én sem értek egyet... mindenesetre nem lehúzni akartam a filmet, sőt, inkább csak behatárolni - mentegetni szvsz nem érdemes. ;)
@korovjov 2010.02.03 15:30:08
@paulkemp: igaz, azt el is felejtettem, csak a lock, stock... meg a snatch ugrott be előtte. Imdb-hez meg lusta voltam :S
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy amerikai animátor, aki az óhazában szerencsét próbálva öt angol fiatalemberrel megreformálta a humort. Majd más babérokra törve elfoglalta a rendezői széket, hogy a „legkisebb királyfiból” hatalmas király váljon az álmok és az…..
Bizony, minden idők legnagyobb arc stúdiója (tudván tudva ontják magukból a szart, és remekül élnek belőle) újabb mockbustert szállít. Ugyan nem láttam Guy Ritchie eddigi utolsó filmjét, de az Asylum változatában vannak acélsárkányok, dobbantós Tííírexek és rettenet polipok…..
@korovjov 2010.02.01 14:54:53
Half Pécs Squad Avatározz velünk 2009.12.04 11:00:00
Először ehhez a bejegyzéshez kommentelj egy bátrat, hogy igen, én a Half Pécs Squad legendás bloggereivel együtt szeretném látni James Cameron kék szamárembereinek kalandjait. Méghozzá Budapesten, december 19-én 19 órától (legalább egy órával hamarabb gyertek oda) az IMAX-ben…..
A vészjóslóan közeli jövőben a konzolgeneráció Bill Gates-eként üstökösként szárnyaló Ken Castle (Michael C. Hall - tudod, a Dexter. Nem. Persze, hogy nem a rajzfilmfigura. A sorozatgyilkos.) megeremti a Second Life hús-vér változatát. Azaz a gyáva, ostoba vesztesekből álló…..
Nem igazán lehet már tudni, hogy valójában Woody Allen filmjei, aranyköpései, botrányos magánélete, esetleg zenéje (bár ezt igazán kétlem, de el is nézem a mesternek) miatt szerepel-e jelen pillanatban a közéletben. Mondjuk rögtön hozzátehetjük, hogy ezt a hármast (na jó…..