Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BRudi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az autós néha hülye, rendben van. De hogy annyitra hülye legyen, amennyire a kötelező biztosításokat (vagy kötelező-biztosításokat?) kínáló alkuszportálok nézik, az már túlzás. Az ugye rendben van, hogy a mostanában kommunikáló "Nagy Biztosítási…..
BRudi 2009.11.20 17:02:38
Anna csak egy kérdés, mennyit fizetett az Union ezért a bejegyzésedért?
Rákeresve a hírkeresőn az alkuszokra és az uninonra jól láthatóan az Union nem sajnálja fizetett cikkekben támadni a Netrisket és biztositas.hu-t, amiért nem jeleníti meg az Uninon24-et.
Én azt furcsállom, hogy te egy állampolgári bejelentés hatású írásban, fel vagy látványosan háborodva azon, hogy az online alkuszok bár megjelenítik az összes biztosítót, az egyiknél egy kedvezményes ajánlatot nem tüntetnek fel, és ezt te sas szemeddel jól kiszúrtad és közléskényszered folytán megosztod a nagyérdeművel.
A biztosítási szakmát jól ismerem (17 éve dolgozom benne, dolgoztam alkusznál is, most egy biztosító területi kirendeltségét vezetem, és egyébként az alkuszokkal nagyon jó a kapcsolatom).

Nos szeretném felhívni a tisztelt publikum figyelmét egy nagyon fontos tényre, amit Anna műfelháborodásában elfelejtett megemlíteni (persze azt is elhiszem, hogy nem tudta ezen tényt),
miszerint az Union Biztosító hivatalosan meghírdetett tarifájában az szerepel az Union24 esetén, hogy idézem: "Kizárólag távértékesítés kereteiben, elektronikus úton, a
www.union24.hu honlapon, valamint az ott felsorolt további honlapokon köthető".
Képzeljétek el, egyetlen alkusz sincs feltüntetve az union24.hu oldalon, most ellenőriztem.
Tetszik érteni? Az Union nem tette fel az alkusz partnereit erre az oldalra, hogy tessék itt a lehetőség, nyomjátok ti is ezt a terméket.
Tehát az alkuszok nem is értékesíthetik az Union24 terméket!!! Ezt tehát felesleges bárkinek számon kérni az online alkuszokon.
Anna a bejegyzésében szemérmesen utalt egy másik biztosítóra is, akinek az oldalán szintén lehet olcsóbb díjakat találni, olyanokat amilyenek az alkuszi oldalakon nem érhetők el.
Az Anna által betett hivatkozás a generalidirekt.hu oldalra mutat.
Egy baj van csak kedves Anna, az, hogy a Generali nem hirdetett egyedi díjat a saját internetes oldalára. A Generalinak egyetlen egységes bárki számára, bárhol elérhető tarifája van.
A fenti állításaim egyébként az október 30-án két országos napilapban meghirdetett biztosítói tarifák alapján ellenőrizhetőek.
Tehát Anna egy hamis Generali-s hivatkozással próbálta még inkább legitimálni azon felháborodását, hogy milyen gusztustalan, hogy az Union24 tarifáját az alkuszoknál nem lehet megkötni.

A fenti beírásért jómagam egy fillért sem kapok, a biztosító ahol dolgozom köszönöm szépen rendesen megfizet.
A tisztesség azonban azt kívánta, hogy a fentieket leírjam.
Ja és persze barom sem vagyok.