Regisztráció Blogot indítok
Adatok
méregzsák

0 bejegyzést írt és 205 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Főszerkesztői jegyzet Orbán Viktor halálbüntetéssel kapcsolatos kijelentése után sokan formáltak véleményt a témában, és az ügy már az európai politikában is hazánk számára kínos hullámokat vert. Egy EU-tagállam miniszterelnöke halálbüntetést akar? "Újabb magyar…..
méregzsák 2015.05.01 08:26:54
@F173: végre egy hozzászóló, aki érti is, hogy hogyan működik az igazságszolgáltatás... Üdítő kivétel...
Soha, egy olyan elkövetővel nem találkoztam, aki tartott volna a jogkövetkezménytől. A rablás miatt többszörös és különös visszaeső simán rabol 3 hónappal a szabadulás után, pedig tudja, hogy 15 év fegyházzal kacérkodik. Ha HB lógna a feje fölött, akkor is megcsinálná...
Négykézláb puccsitok a vizsgálóágyon.  A doktornő folyamatosan exkuzálja magát a megalázó pozíció miatt, de én inkább amiatt az 5cm hosszú tű miatt aggódom, amit a gátamon keresztül belém készülnek szúrni. Fáj, természetesen fáj, de az egész csak pár másodpercig…..
méregzsák 2014.07.27 09:10:11
A minap szemtanúja voltam (sokad magammal), hogy mit művelt Kulka János, amikor a Szent Irma út, és a Peresztegi út sarkán lévő benzinkútnál betért a shopba, hogy fizessen. Erről a benzinkútról tudni kell, hogy a tulajdonosa egy Győző nevezetű, önfejű, öntörvényű ember, aki…..
  Hirtelen nem tudok szomorúbb dolgot elképzelni, mint Csukás Istvánt a Helyi Téma címlapján. Gyerekkorom hőse a fideszes szennypropagandalap vezércikkében pödri a bajuszát, pedig a lap minden ízében ellenkezik azzal, amit Süsü és a Madárvédő Golyókapkodó képviselt. Az…..
méregzsák 2014.04.14 21:17:28
@Leadfoot: +1
Eddig csak képünk volt a Bors zseniális cikkéről, amiben Berki Krisztián herevasalásáról írnak, most viszont a TV2-nek köszönhetően itt a videó is, ha valaki esetleg nem hinné el, hogy ez az egész tényleg megtörtént. A másfél perces videóban a tökig meztelen Berki és egy…..
méregzsák 2014.02.27 21:14:31
@maczkourfi: én nem vennék rá mérget. Pl. el tudom képzelni, hogy az is zavarja, ha akció közben összegyűrődik a bűrke. Lehet, hogy van menet közbeni vasaló is. Vagy borotvával egybekötött vasaló. El tudom képzelni a reggeleket, amint indul a csirkegyárba három műszakba, Pamela meg indult takarítani, és a fürdőben azon vitáznak, hogy az asszony vasaljon-e előbb hajat, vagy az ember herét....
A magyar film éledezik. Azt hiszem ez lelkiismeret-furdalás nélkül kijelenthető, hisz elég csupán a 2011-es Vizsgát, vagy a Isteni műszakot kiemelnem ahhoz, hogy alátámasszam az állításom. A berni követ pedig, ha lehet még jobban megerősíti a fent elhangzottakat, hisz egyszerű…..
Nem volt igazi hős. Ennio Morricone gyönyörű zenéjének magyar szövege zseniálisan leírja a film lényegét, Vámosi János hangjával az igazi, mindenkinek azt ajánlom, hogy az ő eladásában hallgassa meg ezt a klasszikust. Romantikus alkat vagyok és szeretem a western filmeket. Nagyon…..
Sorozatunk az U.S.S. Enterprise (NCC-1701) űrhajó és annak legénységének történetét meséli el 3 évadon és sok filmen keresztül. Vágjunk is bele a pilot epizódba, amelyben még Christopher Pike a kapitány és Mr. Spock csak tudományos tiszt. Történetünk a hajó hídján…..
A Blikk szerint még el sem kezdődött az X-Faktor új szériája, de Alföldi Róberttől máris mindenki retteg a meghallgatáson. A Nemzeti Színház volt igazgatója ugyanis kemény bírának bizonyul, és nem riad vissza attól hogy megmondja a véleményét egy-egy produkcióról.…..
Verebes elküldte a francba a Blikket, harsogja örömmámorban úszva a Blikk a nyári uborkaszezon közepén. A bulvárlap eredetileg csak a 65. születésnapja alkalmából akarta felköszönteni, de a Heti hetes egykori Darth Vadernek "dörmögő hangja valósággal dörgött", amikor elküldte…..
méregzsák 2013.07.05 09:38:22
@közmunkás bérkommentelő: hát elég szomorú, ha így van...
méregzsák 2013.07.05 13:08:40
@közmunkás bérkommentelő: nyilván mások a preferenciák, ha csak megdugni akarod. Bár úgy hallottam, hogy buta nő mellett az ébredés elég kiábrándító... Valszleg nem egy korcsoportba tartozunk, ezért látjuk másként a dolgot. Meg azért, mert engem nőként cseppet zavar az az általánosítás, hogy aki szép, az buta, illetve az okos nők csak csúnyák lehetnek...
méregzsák 2013.07.05 15:27:35
@közmunkás bérkommentelő: akit a sikeres elkolbászolás kielégit, hát lelke rajta. Én eddig olyan pasikkal akadtam össze, akik értékelték az észt, de úgy látszik, csak szerencsém volt.
Erről az egészről, amit írtál, a KFT jutott eszembe "az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták, vagy ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem..."

Mindenesetre ma is tanultam vmit.
A kormány már régóta tudja, hogy az egyetlen járható út valamennyi szektor államosítása. A Fidesz úgy gondolja, hogy az egészségtelen élelmiszerek, a megtévesztő devizahitelek és a médiából ömlő szenny,  a drága földgáz, valamint az ezek miatt külföldre áramló…..
méregzsák 2013.06.27 16:27:52
@Teremb ura: most jól leleplezted magad. Eddig is sejtettem, hogy lencsés istván és a vele hadban álló teremb ura csak egy skizofrén elme kettős kivetülése lehet, de most megbizonyosodhattam róla. "Álmomban két macska voltam..." De idézhetném a Harcosok Klubját is :-)
A Torrentfreak időről időre közzéteszi, mizujs az illegális letöltők világában, melyik sorozat hazai bemutatóját nem bírja kivárni az internet népe. A legutóbbi ilyen összesítésben a Trónok harca állt az élen, és ez így van most is: a március - június közötti időszakban…..
méregzsák 2013.06.24 17:38:07
Egy héttel ezelőtt még több ezren jelentették ki sértődötten, hogy a kedvenc karaktereiket kinyíró epizód után, egyszerűen nem fogják tovább nézni a Trónok harcát. Eközben a könyveket is olvasó, legkeményebb rajongók persze röhögtek a markukba, de a fenyegetőző nézőktől…..
méregzsák 2013.06.12 10:00:28
@KopaszMercis: ej, ej, ismét átlépte valaki az ingerküszöbödet :-))) (Relax, nem izélgetni akarlak, remélem, tudod)
hogyvolt Trónok harca 3x10 - Mhysa 2013.06.11 07:04:15
Az Ikreknél A Vörös Nász utáni percekkel nyitunk, Roose Bolton sztoikus ábrázattal nézi a várfalról, ahogy odalent irtják a Stark katonákat, remélem majd akkor is ilyen feje lesz, amikor az északiak cserébe kibelezik valamikor, mert ugye "az észak nem felejt." A mayhem képei elég…..
méregzsák 2013.06.11 15:53:17
@szepi79, első ezen a néven: oké, ezt elfogadom. De ha ott kiégetik, és vágtak mindent, akkor már csak az a technikai kérdésem, hogy hogyan pisil, de ez részletkérdés, asszem, nem akarom igazán tudni...
méregzsák 2013.06.11 16:19:02
@vontod75: nem mondod :-))) Jó, jó, én sem újrahasznosítom... És igen, megérdemli, de Ramsay akkor is egy állat. Vágja el a torkát, vagy mittomén, de ez a lassú lebőrözés meg kiherélés a lelki terrorról nem is szólva... Martin sztem nem komplett...
méregzsák 2013.06.11 22:31:47
@XocoLatte: nyilván értelmetlen volt a felvetés, mert ha elvérzett volna, akkor elvérzett volna. Bocs, de - bár elég racionális lény vagyok -, néha kicsúszik egy-egy értelmetlen felvetés is...

@capacete: értem én a célt, csak nem szeretem...
Azt mondta Puzsér Róbert egy tévéműsorokról tartott beszélgetésen, hogy a Való Világ jól össze volt rakva, és ugye már ez is elég meglepő, mármint az, hogy Puzsér egy ilyen agysejtpusztító szellemi toprongyot, mint egy tévés reality, bármilyen értelemben véve is pozitív…..
méregzsák 2013.06.06 23:27:42
@sixx: "jaj, ha ilyenekért én búsulnék, akkor nem lenne hogyvót, meg semmise, öngyi lettem volna a depitől. oszt csak nem." :-D

sixx, valld be, hogy azért húztad ki a gyufát puzsérnál, hogy perbe léphess hajdúpeti oldalán. Így Rád is esik némi fény, qvára ismert leszel, még talán a frizbiben is szerepelhetsz, mint Az Ember, Aki Beszólt Puzsérnak. Gondolj csak bele, tuti lenne :-D Belülről bomlaszthatnál.
Az Ikreknél I. Azzal kezdünk, hogy Robb és a muter egy térképasztal felett görnyednek, ami ugyan Stannisé nyomába sem érhet, de az ugye egy fix cucc, ez meg mobil, mozgatható, utazás közbeni babázásra is használható darab, szóval egál az állás. A terepasztalhoz tartozik egy…..
méregzsák 2013.06.04 13:22:09
@sixx: ha még azt is hozzávesszük, hogy sok kifestőben mese is van, akkor már főleg nagy dolog.
méregzsák 2013.06.04 13:25:58
@zizi77: értem én, értem, csak fájt, ahogy nézett...
méregzsák 2013.06.04 13:42:36
@Gilinggalang: hát lehet, hogy Edmure olyan, mint egy gyorsvonat, de kétlem, hogy a szobáig elértek velük, mire az öldöklés elkezdődött. Arról nem szólva, hogy kiviszik őket, de azt már nem mutatják, hogy elérnek velük a szobáig. Lehet, hogy kiérve a nagyteremből Edmure-t is kiütik.
[alább Kerényi Imre itteni megnyilvánulására válaszol Kulka]..
méregzsák 2013.05.23 14:09:49
@Tyrion Lannister of Caster: +1 Köszi, ilyen szabatosan nem tudtam volna megfogalmazni.
méregzsák 2013.05.23 15:31:28
@yatumux: szerintem Kerényit senki nem azzal a céllal kritizálta, hogy Kulkáért fogjon össze másokkal. De lehet, hogy tévedek. Utóbbi esetben talán meg kellene tanulnom szöveget értelmezni, mert ezek szerint ez nem megy.
méregzsák 2013.05.23 21:49:16
@Nero Bianco: ha elfogadsz egy tanácsot: ne etesd. Őt komolyan nem érdemes. Más blogon már láttam őt, reménytelen eset.
Az epizódot felvezető képsorokból úgy tűnik, sűrű napunk lesz, lesz itt minden Jamie levágott kezétől az Operation: Fuck Westeros-t beindító Dany-n át a hőbörgő Karstrarkig. Aki lemaradt volna az eddigiekről, itt pótolhatja. Valahol vidéken Thoros imádkozik egy kicsit a…..
Az előző körben Dany eljutott odáig, hogy belőtte a sárkányok árfolyamát (8000 herélt rabszolgát érnek darabonként), Theont kiszabadította valami ember, Jamie meg addig emberkedett egy Locke nevű, nem túl szimpatikus csávóval, hogy az levágta a jobb kezét, azt, amivel a kardot…..
méregzsák 2013.04.23 11:24:06
@Felagund: Azért nem azon szocializálódott. Sansa nem kisgyerek már, amikor Királyvárba kerül, normális családban nő fel, féltő szülőkkel. Nagyon sokáig nem lát át a rózsaszín ködön... Az oké, hogy kamasz, nőies alkat és természet, és lehet, hogy én vagyok gyakorlatiasabb, és nyilván nem voltam ebben az elképzelt helyzetben, de már eleve képtelen lettem volna feltétel nélkül rajongani bárkiért is olyan módon, ahohyan ő. Ő az a típus, aki Elvis idején az első sorban sikoltozott volna félig önkívületben a színpad előtt, én ezt soha nem értettem meg.

(Vicces dolog egy film szereplőjét elemezgetni... :-)))
méregzsák 2013.04.23 11:26:40
@wondorog: Ezt is elfogadom, de ha lehet ilyen különbséget tenni, azt mondanám, hogy Sansa bután naív, Robb pedig becsületesen. Nem biztos, hogy ki tudom fejezni a különbséget, amit érzek a kettő között...
méregzsák 2013.04.23 11:27:52
@Alhazred: és a pillantás, ahogy ezt Tywin mondta...
Pénteken este átadták a legrosszabb reklámoknak járó Aranydisznó-díjat az Akváriumban. A Bistro Reklámügynökség és az Index által meghirdetett reklámmoslék versenyen hét kategóriában hirdettek "győztest", és mindenki legnagyobb örömére a Fődíjat a Danone Activia Pocak…..
méregzsák 2012.12.01 09:29:00
@RTB: keress rá a gugliban a pid vet kifejezésre, és megérted. Valami táplálékkiegészítő tyúkoknak, amitől a tojás héja erősebb lesz. Ha jól értettem.
Az adócsalással vádolt Gáspár Győző a Muzsika TV Dallamokon át (december 13-án 21 órától kerül adásba) című műsorában jelentette be, hogy 13 év médiaszereplés után most hátat fordít a hírnévnek, utolsó interjúját a Muzsika tévének adja. Győzike szerint mindent…..
méregzsák 2012.12.01 08:42:35
@hardw: Ted Bundyt vagy Charles Mansont is egy egész világ ismeri... nyilván igazságtalan az összehasonlítás, meg nem vitte volna ennyire, ha nem lett volna közönség rá, de önmagában a széles körű ismertség nem jelent semmit. Az üzleti érzék elvitatlatatlan, mindig megtalálta, mire vevő a nép, de - bár nem akarok kultúrsznob lenni -, a műfaj azért magáért beszél...
Zsófi korábban itt Szerda, Zsófi. A múlt heti – enyhén szólva is – kétes eredményű ülés után aggódva várom, mit hoz a mai nap. A lány mai kiegészítője (a gipszek, a nyaktámasz és a nőcisruha után) egy darab édesanya. Szóval nagy nap van, megismerhetjük Zsófi…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Kissé elmaradtam a BK hogyvoltjaival, de ezt annak tudom be, hogy akkora sokkok érnek minden este Berényiék által, hogy képtelen vagyok azt leírni. Most egy dupla hogyvolt keretében igyekszem behozni a lemaradást, remélem, sikerül legyőznöm a sokkot. Szóval Timikének kutyabaja nem…..
méregzsák 2012.10.05 13:40:15
@Ez is csak egy nick_: ez meredek. Ha hülyén fogalmaz, csak nő lehet. Köszi.