Adatok
Dagaddt
0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
A kovász készítéséről részletesen itt olvashatsz.
Fontos, hogy az anyakovászod mindig tettrekész legyen, ezért hetente legalább egyszer, de inkább kétszer etetni, frissíteni kell. Alábbiakban egy-két szabály és jótanács az anyakovász frissítéséhez.
A kovász frissítésének egyik legfontosabb…..
Októberben indítottuk útnak a DesignPumpa logókontesztjét, melynek során a blog arculatát meghatározó, a jövő designpumpáját elénk vetítő logót keressük. A pályázat végső határidejét december 24-ében jelöltük meg. Akkor. Az új határidő január 5-e, hogy az is…..
Kedves kreatív olvasók! Bár panaszkodni nincs okunk, hiszen már érekezett remek pályamunka a DesignPumpa jövőbeni logójára, azért ez úton is bíztatnánk mindenkit, aki kedvet érez ahhoz, hogy saját kezébe vegye a sorsunkat, TERVEZZEN LOGÓT A PUMPÁNAK! Nem kell tökéletesen…..
Dagaddt
2009.11.20 14:10:55
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Az volna a kérdésem, hogy ha korábban már voltak benne buborékok, (az anyakovász kezdeményemben), de aztán nem, hogy nem jön fel, de már buborékok sem keletkeznek?! Mi lehet a hiba? Elsavasodhatott? Azt hogyan tudom le ellenőrizni? (Van pH vizsgáló papírom) És ha az!
Akkor a fent leírt kis maggal + több liszttel történő frisseítéssel meggyógyítható a kovász kezdeményem?! Ja és nem tudom folyamatosan a 25fok feletti hőmérsékletet biztosítani nekik. A sötétkovász felélesztéséhez is szükséges a 25fok? Vagy pont attól mehetett tönkre, hogy közel volt a kályhához? Ha igen abból ki lehet gyógyítani? Újra lehet aktiválni? Mi van akkor ha szárazabb bőrösödöttebb a teteje? Azt dobtjam el vagy keverjem bele frissítés előtt? Bocs, hogy ennyi kérdést zúdítottam rád!