Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pap Wiktor

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptemberrel beköszöntött az ősz, a legtöbben visszatértek már szabadságukról, vége a forróságnak, a fesztiváloknak, a vízparton döglésnek, a munkamániások sem egyedül ülnek már az irodában. A nyár a legeseménydúsabb évszak fotós szempontból, nagy részetek ilyenkor…..
Ellátogattam ma az Indafotófalra, főleg azért, hogy a Facebook oldalunkon fejlécképet cseréljek, végül kinyitottam nagy méretűre a képeket, és átnéztem az első 200-at.  Mindenkit bíztatok, hogy ha indafotózik, használja az Indafotófalat, rakjon ki rá napi egy képet, ha…..
Kisklau adventi fotónaptára annyira megtetszett, hogy egyből tudtam, mit adok nektek karácsonyra. Remélem tetszik, kellemes ünnepeket! Advent időszaka következik. Talán nem meglepő módon nekem nem az ablaktisztításon és az ajándékok kiválasztásán jár az eszem, hiszen ahhoz ihlet…..
A valóságshow-k hazai rajongói örülhetnek: az RTL Klub derült égből villámcsapásként bejelentette, hogy jön a Való Világ nevű Big Brother-koppintásuk negyedik évada, ráadásul még ősszel, megtámogatva az X-Faktort, hogy a nézettségi versenyben esetleg felzárkózó TV2-nek…..
comment:com Már a Class FM is ad 2009.11.18 23:40:00
Elérhető már a Class FM honlapja is, de az élő adás gombra kattintva kőkemény trance-t kapnak az arcukba azok, akik ugyebár a magyar kereskedelmi rádiózás megújítására vártak. A link egyébként a Power Trance FM elnevezésű netrádióra vezet...