Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asnch

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár mind a színészek, mind a Trónok harca sorozat készítői megerősítették, hogy Havas Jon  karaktere meghal, és nem lesz tovább a sorozatban, most mégis ennek az ellenkezője tűnik igaznak. A Jon Snowt alakító Kit Harington egy interjúban kotyogta el magát, lehet hogy akarata…..
asnch 2015.09.17 01:04:54
@VogelZsigmond: Nem lehetetlen, hogy a karakter halott - ezáltal nem hazudtak. Hisz a Hegy is halott, de mégsem.
Egyelőre nem szaporítom túl a szót, parancsoljatok, a 4. epizód felirata, az fqm-es verzióhoz időzítve: game.of.thrones.s02e04.hdtv.xvid-fqm, és igyekszünk mihamarabb elkészíteni a többihez is. Jó szórakozást! Update: Az AFG-verzió nálam a 37. percnél "megbicsaklik", s onnantól…..
  Négyszer nagyobb elérésű frekvencián negyedannyi szolgáltatási díj, óriási aránytalanságok, tulajdonosváltások, bizonytalan gazdasági helyzetű rádiók, elnémuló frekvenciák – ezek jellemezték az ORTT örökségeként kialakult rádiós piaci helyzetet. A…..
asnch 2011.06.21 16:43:34
@Steppenwolf: Igazán egyszerű megfosztani a hirdetőktől egy rádiót. Ha nincs legalább egy évre szóló frekvencia joga egy rádiónak akkor NEM tud éves szerződés kötni a megrendelőkkel, és azok ezen körülmények miatt nem fognak 30%-al drágábban reklámidőt venni azért mert egy rádió épp szarban van mert 60 napon belül megy megújítani esetleg még 60 napra a szerződését(200-ból 100).
asnch 2011.06.21 16:48:17
@pcmci: "sorra mennek csődbe a kereskedelmi adók (pl: deejay, roxy, estfm"

Ez nem igaz minimum két esetben. A Roxy-t egyszerűen kidobta a frekvencia tulaja. A Radiocafe esetében pedig a tulaj, az Eckonet(EMG) ment tönkre, és ezáltal viszi csődbe az általa tulajdonban lévő Est lapokat, Cafét, stb (Amik mielőtt megvette őket virágoztak).
asnch 2011.06.22 11:25:22
@pcmci: Nem azt vitattam hogy nyereségesek vagy deficitesek voltak, de megszűnésük oka nem egyszerűen a tartozások voltak. Bár ezekben a témákban sose lehet teljesen látni az igazságot, a Roxynál valószínű ők fizették a részletek többségét a frekvencia tulajdonosnak, viszont a tulaj nem rendezte az NMHH fele. A Cafe esetében, ha a rádió nyereséges vagy akár nullszaltós volt (de lehetett volna extra nyereséges is) a tulajdonos semmikép nem fizette volna be a frekvencia díjat, mivel szinte csődbe ment(és nem a rádió miatt).
index.hu/kultur/media/2011/04/28/mi_lesz_az_est_mediaval/