Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wilhelmina

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekem megvan erről a kérdésről a véleményem, mert elég sok macskát mentettem már, ezt ki is fogom a poszt végén fejteni. De azért igyekszem tárgyilagosan felsorolni a pro és kontra érveket a benti és a kinti tartásról. A benti tartás és a kijárás hívei között komoly viták szoktak lenni, nézzük…..
A párkapcsolatok a nők döntésével/választásával jönnek létre, de az ajánlatokat a férfiak teszik. Nézzük meg , mi alapján tesz ajánlatot a férfi, és hol veti el a későbbi szakítás magvait. A férfiak alapvetően két dolgot vizsgálnak egy nőben ismerkedéskor, amennyiben hosszabb távra keresnek…..
wilhelmina 2017.04.02 10:49:42
@zpetal: "Mint ahogy az is tény, hogy Magyarországon a válások 75%-at a nők kezdeményezik, és a kialakult joggyakorlat szerint a nő elsetalhat a családi vagyon felével (még akkor is, ha azt 80-90%-ban a férj termelte ki), es a gyereket pedig a feleségnek ítéli a bíróság akkor is, ha az apa és az új kapcsolata fenyevnyivel jobb körülményeket tudna biztositani a gyerekneveleshez. Miért csodálkoztok akkor, ha sok férfinak ilyen feltételek mellett annyira hianyzik a házasság meg a család, mint egy kéthetes hanyos-fosos vírusfertőzés? :-)"

Már ne is haragudj, de amikor a nő évekre otthon marad gyereket nevelni, takarítani, főzni, mosni, akkor mégis honnan termeljen ki bármit is?? A férfinak van így lehetővé téve az, hogy dolgozhasson, termelhessen. És mikor a gyerekek az asszonnyal vannak 0-24-ben, apa csak nagyritkán segít be, akkor azt hiszem nincs mit csodálkozni azon, hogy válás esetén az anyához kerülnek a gyerekek. Nyilvánvaló.
wilhelmina 2017.04.02 10:51:11
@icipicicsipa: Te nem vagy normális...Vagy csak túl sok kosarat kaptál.
  A magabiztos, értékes, csinos, de egyedülálló negyvenesek nincsenek elveszve! Ha már túl vagy a „hol találok párt?” kérdésen, azaz baráti körben, ismerősök által, vagy akár az internet segítségével  szeretnél ismerkedni, akkor merül fel több kérdés is: Milyen pasikat lehet megismerni 40 felett?…..
Ki ne ismerné azt a nézést, amit akkor látunk, mikor kutyánk vacsoraidőben produkál az ebédlőasztal mellett állva. Nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy legalább egy apró ételdarabkát ne ejtsünk le a földre kedvencünk számára. Vannak olyan ételek, melyeket még a könyörgő szemek láttán sem adhatunk…..
Igen! Az idén is lesz kenutúra a Wágner és Vatta Kabarészínház szervezésében. Ez lesz az ötödik, és reményeink szerint, minden korábbinál jobb. Időpont: 2008. augusztus 2. (szombat) - 10. (vasárnap)vagyis csak 5 nap kivett szabadság, mégis 9 nap nyaralás!Helyszín: Felső-Tisza…..
1972-ben egy fotó járta be a világot: egy kilencéves vietnami lány volt rajta, Kim Phuc, aki fájdalomtól eltorzult arccal rohan, hogy mentse az életét. Miközben megpróbált elmenekülni egy napalmtámadás elől, amely az egész faluját elpusztította, szörnyű égési sérüléseket szenvedett. Fotó: Nick Ut:…..
Cesar Millan magyarázatot közölt a nagy vihart kavart malac megtámadási ügy kapcsán, amiben azt állítja: a nézők nem értették meg a kontextust, ő mindent jól csinált. Az állatvédők továbbra is a fejét követelik, pár szakértő pedig csendesen elmélkedik azon, miért teljesen rossz a magát suttogónak…..
Fotelban Utazó Sawney Bean 2016.02.26 14:58:49
Angus ötlete volt egy olyan kutya, ami illik az első rendes kertünkhöz, ami passzol a Regent’s Park-i környékhez is. Sawney Beannek hívtuk a skót kannibál után, mert mindent megevett, különösen a széklábakat szerette. S.K. Tremayne (Sean Thomas): Fagyos ikrek Na de ki ez a Sawney Bean? Valóság…..
Meglovagolt egy cetcápát egy kaliforniai tinédzser. A 19 éves fiú a floridai Fort Myers partjainál horgászott, amikor megpillantotta a hatalmas teremtményt a vízben, majd a vízbe ugrott és a megkapaszkodott az állat hátúszójában és 10 másodpercig úszott az cetcápával. Bár a…..
Igaz, hogy ez a blog alapvetően macskákról szól, de egyben állatvédő napló is, ezért írnom kell egy tegnapi esetről - mert egyrészt vérlázító, másrészt tanulságos.Egy ismerősöm telefonált tegnap este, hogy ha tudok, azonnal menjek a Moszkva térre, mert egy kutyust éppen…..
wilhelmina 2010.06.16 13:10:00
@Lósóka: akkor te is húzzál a francba erről az oldalról és máris jobban érezheted magad.
wilhelmina 2010.06.16 13:14:17
@II. Krauser: És pincsid volt már? Gondolom, apu-anyu eteti és foglalkozik a kutyával, mert aki ilyet ír, mint te, az csak a mellét döngeti, amúgy magasról szarik rá.

Itt nem a méretről vagy akármiről volt szó, hanem arról, hogy egy teljesen kiszolgáltatott lényt kínzott egy másik . Lehetett volna macskakölyök, madár, gyerek, a lényeget lásd már át, te szerencsétlen.
„Nem a szabadságomat féltem. Rettegek a jövőtől. Vajon jó apa leszek? Jó férj?” A családalapítás életünk legfontosabb döntése. Valaki egyszerűen áll hozzá, valaki problémát csinál belőle, és pánikba esik. Következő történetünk férfi szereplője hirtelen…..
„Nagyképűen azt mondta, hogy úgyis visszafogom fogadni, mert neki nem lehet nemet mondani.” - a főszereplő lány hosszú hétvégére engedi barátját, de amikor rácsörög, egy nő veszi fel a telefont, és kiröhögi. Még azután sem rakja ki a szűrét, hogy gombás…..
wilhelmina 2010.02.19 11:26:26
@blah: ERDÉLYI, és nem román.
Ne tegyünk már egyenlőségjelet köztük, ezzel eléggé mélyen megsértitek a határon túli magyarokat...
Az már egy más kérdés, hogy nem nemzetiségfüggő az, hogy valaki mekkora rohadék.
Mindenkinek megvan a maga kis árnya a múltból, akiről már a legjobb barátjának sem beszél? Mert nincs mit beszélni róla, nincsenek események, nincsenek tények. Csak és kizárólag a gondolataiban él, és összeszorul a gyomra, ha hasonló kinézetű embert lát az utcán? 5 év múlva…..