Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cowkie

10 bejegyzést írt és 266 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó Étvágyat! Egy jó kis nyári visszaemlékezés lesz, de jó lesz! Úgy volt hogy a Dömperes Frédi lebetegedett, és bekérdezte hogy pár napra nem tudnék-e beugrani helyette, mart aszfalt, Mátravidék, ennyi volt az info. Éppen nem volt semmi fix meló, úgyhogy rácsaptam egyböl, csak hogy gurulon a…..
A TV2 műsorvezetőjéből befektetők segítségével brandet csinálna a menedzsmentje, tudta meg a Bors. "Tömegével érkeznek a rajongói kérdések Liptai Claudiához, tudakolják, hogy ki a fodrásza, milyen ételeket fogyaszt, gyereknevelési tanácsokban kérik ki a véleményét, és még…..
Megjegyzés: Ha a formázás elborzaszt, olvasd a cikket az eredeti oldalon, szabványkövető, Wordpress alapokon. A Google Reader 2013 június 1-én megszűnik létezni, ezt már sokan tudhatják. Számtalan alternatíva, akár webes, akár asztali (egynek az Opera RSS olvasója) felmerült már,…..
cowkie 2013.05.14 23:24:30
@penge™: termeszetesen hulyeseget irtam, persze, mentsegemre szoljon, h webshopokat piszkaltam mostanaban.. :D

szoval szntem barki aki minimalis szinten jaratos barmiben az inkabb json-el dolgozik, de legalabbis az adatot abban tarolja. atalakitani es ugy importalni is csak par mozdulat. de query stringbe szamokat atirogatni vs letolteni egy darab zip file-t az osszes csillaggal, share-el, like-al, mindennel, nos, szntem nem kerdes ;D
cowkie 2013.05.15 08:18:24
@penge™: oszinte leszek, szntem az emberek, akik annyira hasznaljak a readert, hogy exportaljanak a zarasnal, SOHA nem fognak operaba importalni, mert egyszeruen nagyobbak az igenyeik..

a valodi alternativak (feedly sajnos, tinyrss, ilyesmi) pedig csont nelkul kezelik a takeout exportjat, vagy akar autentikacioval API-n at automatizalva maguktol at is veszik a tartalmakat.

szoval en teljesen oda vagyok az operaert, levagnam a bal labamat egy kanallal, ha barmi tortenne vele; de lassuk be, rss/irc/email csak disznek van benne, nagyuzemi hasznalatra nem alkalmas =D
cowkie 2013.05.15 13:04:32
@penge™: izlesekrol es pofonokrol vitatkozol, ami szerintem felesleges. ugyanakkor hardcore opera nerd vagy, lassuk be, az igenyeid valszeg nem a nagy tomegek igenyeit tukrozik..

egyebkent a fo problemam az opera ilyen funkcioival az, hogy hiaba van ivy bridge i7-em 8 giga rammal, 35-40 tabbal+dragonflyal igyis recseg-ropog az egesz. ezert nem hasznalok extensionoket sem. es ezek utan nem akarom kiprobalni, hogy mit kezd a 400 rss feedemmel vagy a 80ezer emailemmel :/
Gyakori, kínzó kérdés ez, kéz a kézben együtt jár a "melyik napra vegyek ki egy nap szabit hogy zavartalanul tévézhessek vége?" cíművel, és mint ilyen, érdeklődésünk ún. homlokterében van szinte állandóan. Az idei finálédátumokat pont azért tesszük most közzé, hogy…..
Jajj,de csúnya! Esti áhítat 2011.04.05 20:12:00
"..de jaj azoknak, akik autószerelőnek hívják magukat, miközben a stabilizátorszilent csavarját elhagyva, oda minden tekintetben túlméretes csavart helyezve gyógyítják meg autójuk baját. Mert eljön az Úr, és őket is megítéli az utolsó napon." (Pál apostol…..
cowkie 2011.04.05 23:53:24
Elég szkeptikus voltam a Március 15. tér felújításával kapcsolatban, sőt, igazából arra gondoltam, hogy ebben a formában felesleges az egész: a terület most szinte láthatatlan, a dunai oldalról csak a kocsik járnak arra, aki a korzón sétál, az szinte biztosan nem jut el déli…..
cowkie 2011.04.04 10:46:51
cowkie 2011.04.04 11:07:25
@Magyarósi Csaba: ez eleg szomoru
Ha egyszerre huppanna a Tesla és a Top Gear egy mérleghintára, az apró kaliforniai autógyártó a sztratoszféráig repülne. Mégis harci díszbe öltöztek a villanyautós srácok, és nekimentek a tévéműsornak: beperelték rágalmazás miatt. Egy két éve lement adásért. Vélemények…..
Kétség nem férhet hozzá, hogy a PSA-konszern az utóbbi évek legkomolyabb minőségi ugrását hajtotta végre. Most elérkezettnek látták az időt arra, hogy címmérkőzésre hívják ki magát a Volkswagent. Vélemények az azonos című írásunkról...
Gabi történetéből kiderül, miért nem adunk fel romlandó terméket postán. Pedig még ünnepnap sem volt, csak egy hétvége csusszant a logisztikai központba érkezés és a kiszállítás között, de ennyi idő alatt a fagyasztott dög rothadásnak indult:Az én édes jó anyám egy…..
Hozzáadott patch-ek: PATCH-393, Google Maps térképet nem lehetett függőlegesen húzni. Ahogy sokan észrevették (rengeteg bugreport futott be a fejlesztőkhöz hétvégén) a Google Maps nem működött (a stabil változatban sem). Egy Google-oldali frissítés miatt volt, ami pár…..
cowkie 2011.03.28 16:33:13
@blint63: ez tobb eves problema sajnos. az is, hogyha par napig otthagyod belepve, akkor elfagy a JS engine alatta :/
cowkie 2011.03.28 16:50:26
@m_and_m: ugyan, had hagyjam mar ott, ha olyan kedvem van.. 2011-ben az Interneten.. ;D

egyebkent valoban eleg random a problema, de en arra figyeltem fel, hogy valoszinuleg a javascript url-ben levo, hashmark utani (anchor? jsben document.location.hash) resze a ludas: ha raklikkelek az inboxra, akkor berakja az #inbox=1-et, de az engine nem frissit be.
cowkie 2011.03.28 17:11:06
@m_and_m: ja bocs. ;D

nalam ennek a problemanak biztosan az idohoz van koze, de lehet, hogy valami lokalis beallitas miatt van igy. remelem elobb-utobb tortenik vele valami.

egyebkent latitude is random-kilep, raadasul mocskos modon a hatterben, 18-24 orankent. ra kell frissitenem es csak akkor latom, hogy kileptetett :/
Szép az autó, jó az autó és szinte új. Mindössze annyi a baja, hogy az árából simán futotta volna S8-asra is. Saját néven. Vélemények az azonos című írásunkról...
Android 8-bit retró - Meganoid 2011.03.13 21:00:00
Aranyos, lassan két évtizedes játékok grafikáját idéző platformjátékba botlottunk az Android Marketen. A címe Meganoid, és reklámos megoldással ingyen beszerezhető. A pixelgrafika mellett a chiptune muzsika és zajok erősítik hatásosan a retró érzést. És hogy mi a játék?…..
cowkie 2011.03.14 09:18:07
@dox187: szerintem a biteknek itt nincs koze a grafikahoz
Varánusz Kettőtől nyolc évig 2011.02.21 15:06:00
Sikerült ismét nagy fogást produkálnia a Pintér 'Két Hét' Sándor vaskezével irányított rendőrségnek:"Több mint háromszáz tételből álló fegyvergyűjteményt foglalt le a rendőrség a Salgótarjánhoz közeli Homokterenyén." Hihetetlen nagy fogás, főleg ha…..
cowkie 2011.02.22 12:35:55
@ċsirke72: ugyan, BS... a rendort kikepzik erre es FELEL erte. a kest meg ne hasonlitsuk mar ossze egy lofegyverrel..

egyebkent alapjaban veve egyetertek, hogy abszolut tulzas a lehetseges buntetes, de nem veletlenul vannak szabalyok :/
Nagy várakozás övezi a Motorola táblagépét, a februárra ígért XOOM-ot. A Honeycomb, vagyis a 3.0-ás operációs rendszerrel érkező készülék mindent tud, amit tudnia kell, 10,1"-os, nagy felbontású kijelző, kétmagos processzor, de még teljes Flash támogatást is ígérnek…..
Belsőség Élefartáh! 2011.02.17 18:12:00
Egyik kedvenc fórumunkon tűntek fel az alábbi képek és szereztek pár vidám percet idebent a gépházban. Természetesen azonnal elkezdtünk agyalni azon, vajon létezik-e olyan személyautó-típus, amelyiknek egyáltalán nem árt, sőt, használna, ha a hátulja lenne elöl. Először…..
cowkie 2011.02.17 19:12:29
@Danessz: nem kell messzire menni, pont most megy a tv-ben!
Belsőség Le Professionnel 2009.01.15 15:07:00
A jó fotós a pillanat embere. Meglátja a helyet, megtalálja az objektumot, fejben összeállítja a képet és eldönti, jó lesz-e vagy sem.Vannak elvetemültek, akik attól sem riadnak vissza, hogy tíz kerek percre elfoglaljanak egy fél járdát, és vannak olyanok is, mint a videón…..
cowkie 2009.01.15 15:45:52
Sziasztok!Személy szerint nem hallottam sosem a Hungarian helyszínelő blogjáról mindaddíg amíg a TV2 le nem csapott rá. Ennek köszönhetően viszont utána nézem mi is volt ez és, mivel én nagyon nem nagyon szeretem, ha a multik és a média a kisembereket terrorizálja ezért gyorsan…..
Tamás szomorúan tapasztalta, hogy a válság a postára is begyűrüzött. Mostanra már a szétlopott csomagok felét hasznosítják újra az ebayen vagy kitudjahol, a másik felét pedig visszaborítják a dobozba, hogy többnek nézzen ki:December közepén elhatároztuk, hogy rendelünk egy…..
Tom és Jerry óta tudjuk, hogy a világ a jó és a rossz harcáról szól. A "Ne használd ki a részeget" sorozatunk második részében a jó ismét egy mérkőzést eldöntő savas csapást mér a gonosz ellenfélre. Ne becsüld alá a részegembert!..
cowkie 2009.01.12 10:18:31
Ritkán kap a Homár olyan levelet, ahol nem az eladókra panaszkodnak, hanem épp az eladókat kizsákmányoló főnökökre. Ilyen körülmények között nem csoda, ha az eladók nem teszik oda magukat és aztán dőlnek hozzánk a felhúzott/átvert/megsértett vevők panaszai.Kedves…..
cowkie 2009.01.07 10:24:50
Már megint Parti Nagy Lajosra gyanakszunk, olyan gyönyörű, költői mondattal kezdődik 2008 legvégének egyik legjobb levele: "A 2008.12.22-én vásároltam egy 106 cm-es SAMSUNG plazma tv-m bal felső sarkába az RTL KLUB logója beégett." A folytatás kevésbé poétikus, az…..
cowkie 2009.01.05 08:27:03
Mit érdemel az a bűnös, aki Koncz Zsuzsa-koncertre akar jegyet venni? És ha ráadásul online teszi, hónapokkal a buli előtt? Dani szinte megmagyarázhatatlan szabadidős döntéséért meg is kapta a szolid büntetést. Nem szóltak neki, hogy egy órával előbb kezdenek, így lemaradt 25…..
autózz! Hülyeség az egész M0? 2009.01.02 15:46:00
Gondolom, Olds mobil valahol Észak-Buda környékén lakik, mert kicsit egyoldalúnak érzem a levelét, mintha úgy jellemezné a fővárost elkerülő körgyűrű elkészült részét, hogy annak van egy bejárata, meg egy kijárata a másik végén és az egész csak egy bazinagy fölösleges…..