Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mintolyan

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Te is szívrohamot kapnál tőle, mint a bostoniak? A legszebb benne az, hogy tulajdonképpen semmi ijesztő nincs az egészben. Van egy reklámhóember, ami megmozdul. Ha ezt elmondod valakinek, azt mondaná, hogy és akkor mi van. Még a videót nézve is azt érzed néha, hogy ugyan már, mit…..
120 ezer izzó világítja meg a London-Heathrow Repülőtér 5-ös terminálját, ami nagyon menő dolog, csakhogy az épület 2008-as átadása óta senki nem cserélt azokat. Azóta 60%-uk kiégett és nagyjából senki sem tudja, hogyan kellene majd kicserélni. Mármint természetesen nem…..
Kedves BKV-figyelő! Tegnap (01. 28.) dél körül haladtam a Keresztúri úton a 97E járaton, amikor a busz nyeklett egyet, kicsit megdőlt majd félreállt. A sofőr egy mondattal zárta az esetet: "Ennek kampó." Aztán kicsit odébb gurult a felnin, hogy ne zavarja a forgalmat. Az…..
mintolyan 2010.01.30 16:12:16
@Gyűjtőjegyes:
"... a pulyakpénz megkapása után hirtelen megjavult mind..." - írod, gondolom - mint olyan - az ún. pulykapénzre gondoltál. Sokad magaddal használjátok előszeretettel ezt a cuki kifejezést, - a klubrádiós Orosz József egy műsorában szinte összekötő szóként alkalmazta - de mondjátok már meg, hogy sajnáljátok a buszvezetőktől ezt a plusz juttatást? Legalábbis ennek a szónak számomra van valami gunyoros felhangja. Jól sejtem? Ha - vagy ahogy a nagy tekintélyű, már említett Orosz József nem kis szószaporítással mondaná: "ha és amennyiben" - ez így van, akkor az egyes minisztériumok minden dolgozójának járó, évi 6-700 ezres "kafetériája" miért nem bántja (vagy, ha neked így érthetőbb: báncsa) a te kifinomult erkölcsi érzékedet? Ha a mi évi 110-120 ezres juttatásunk úgymond "pulykapénz", nos akkor az övék lehetne mondjuk bölénypénz.
A kisemberen rúgni egyet, az ugye kevésbé kockázatos, sőt, ha az történetesen BKV-sofőr, nos az egyenesen sikk. Csak be kell állni a nagy horda mögé és időnként nagyokat kurjantani elvtársak!
Zsolt a sztrájk alatt „igazi BKV-s” buszvezetővel találkozott. Olvasónk megkérte a 161-es busz vezetőjét, hogy ha úgyis a garázsba megy, legyen olyan kedves, és vigye el őt is valameddig, hogy ne kelljen annyit sétálni. A buszosnak nem tetszett a kérés, felszólította az…..
mintolyan 2010.01.18 12:12:56
@Adani:
Ez a "normálisabbaknak", mint olyan, nekem nagyon zavaró. Miért nem mondtad úgy, hogy a normálisaknak? Kicsit olyan érzésem van, mintha szerinted ilyenek nem is léteznének, csak úgymond "normálisabbak". Aki egy kicsit is normálisabb, mint a cikkben említett sötét, bunkó, gyökér "kolléga", az már a csúcs, amit egy buszvezető elérhet? Most a sztrájk alatt volt lehetőségem sok társamat kicsit jobban megismerni. Elismerem, hogy egyik-másik enyhén homály, de a túlnyomó többség, állítom, hogy kimondottan intelligens. Persze a hírek általában nem róluk szólnak. (Jó)néhány kommentelő, - aki persze önmagát oly nagyra tartja - jönne zavarba egy-egy buszossal beszélgetve. Ez nem Adani-nak szól, őt nem ismerem, a világért sem személyeskednék vele. Csak úgy általában sok emberre jellemző, hogy mindenki más barlangvasút, csak Ő a repülő.
mintolyan 2010.01.18 12:24:58
@putyy:
Az "inteleigencia", mint olyan, valóban nem függ az iskolai végzettségtől, ez tény. Elnézést a "hejessy-rassi hübláért", (de klasszikust csak pontosan idézünk) és a kissé ironikusra sikeredett hangvételért. Nem állt szándékomban senkit megbántani, ha mégis megtettem, úgy elnézést kérek.
mintolyan 2010.01.19 12:21:31
@TheElf:
Igazad lehet.
A lenti levelet kommentár nélkül küldeném mindazoknak, akik az Odacsuktunk egy gyereket! -„És? Üljön vissza, és fogja be a száját!” című bejegyzés íróját azzal vádolták, hogy hazudik, nem ír igazat, felfújta az egész történetet: Tisztelt Gál Mihály!A BKV…..
mintolyan 2009.12.18 20:28:38
@www.Komarom.org:
Ez a bejegyzésed, mint olyan elég kezdetlegesre (primitívre) sikeredett, sztem. te ennél színvonalasabbat is tudsz (tucc), de ha nem, úgy elnézést.
A cégnél (értsd: BKV) a járművezetők jelentős része elhivatottságból végzi a munkáját, egyszerűen (eccerűen) szereti azt, amit csinál, annak ellenére, hogy a szakma társadalmi megítélése alacsony. Azzal persze én is egyetértek, hogy néhány kollégának nincs helye a társaságnál, de nem kéne általánosítani. A többség jól végzi a dolgát.
mintolyan 2009.12.18 20:33:46
@hülyeposztoló:
Ne legyen lelkiismeret furdalásod, csak (vélhetően) egy családot tettél taccsra, a túlreagált gyökérségeddel. További sok sikert a munkádhoz!
mintolyan 2009.12.20 11:45:01
@Rocko-:
Szerintem ez az egész alapszituáció, mint olyan, túl volt reagálva. Zárt ajtónál, a gyerek T Á S K Á J Á T !!! csukta a korláthoz, a sofőr, mintegy 1-2 percre, amíg a köv. megállóba nem ért. A gyerek nem volt veszélyben, fájdalmai sem lehettek, csak - érthetően - egy kicsit megszeppent. Erre "HüPo" vélhetően nem a legválasztékosabb stílusban, talán kicsit provokatívan reagált. Emberünk meg bekapta a csalit és tény, hogy helytelenül viselkedett. Persze, ha ez a sokadik ilyen esete volt és ezzel telt be a pohár, akkor jogos a kirúgás. Viszont, ha ez egyedi eset volt és a munkaadó csak a nagy visszhangra való tekintettel példát statuált, nos ebben az esetben fenntartom korábbi véleményem, miszerint "HüPo" taccsra tett egy családot. Vélhetően ő abba a - népes - fajtába tartozik, aki más munkájával kapcsolatban kíméletlenül kritikus, csupán önmagával elnéző és megbocsátó.
Olvasónk december 2-án a 240E jelzésű busszal utazott. A buszt a Sasad ligetnél egy csapat gyerek szállta meg. Egyiküket, vagyis csak a táskáját a busz ajtaja odazárta. Az utas szólt a sofőrnek, de az nem foglalkozott vele, ezért rákiabált. Mondta neki, hogy odacsukta a gyerek…..
mintolyan 2009.12.06 10:40:41
@hülyeposztoló:
Bocsáss +, ha megsértettelek volna, de nem emlékszem, hogy konkrétan említettem a neved, ezért, ha nem inged...
Olvasd végig a kommenteket és belátod, hogy jó néhányan alulról súrolják a jelzett intelligenciaszintet.
Györgyi valamilyen szinten személyiségzavarban szenved, legalábbis egy képzett pszichológus, mint olyan, indokoltnak tartana egy alapos vizsgálatot.
mintolyan 2009.12.06 18:50:29
@vadász2:
Igazad van, ez az eset, mint olyan, annyi hozzászólást szült, hogy mind nem tudtam követni, így ez elkerülte a figyelmem, köszi a jelzést.
-Mondta egy rendőr olvasónknak akinek autóját egy BKV busz törte össze. A buszvezető először észre sem vette, hogy kanyarodás közben (az ívet levágva) összezúzta a Passatot. Olvasónk rádudált, a vezető leszállt a buszról, majd azzal vádolta meg az autóst, hogy Ő ment bele.…..